• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
اجتماعی » جامعه و شهری
برای جمع آوری اطلاعات شهدا به طور متمرکز

راه‌اندازی «موزه مجازی» برای هر شهید در هفته دفاع مقدس

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: «موزه مجازی برای هر شهید» در هفته دفاع مقدس راه‌اندازی می‌شود تا مجموعه کاملی از اطلاعات هر شهید در یک جا جمع‌آوری شود.

راه‌اندازی «موزه مجازی» برای هر شهید در هفته دفاع مقدسبه گزارش خبرگزارش صدا و سیما «علی‌اصغر جعفری» مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز (دوشنبه) در نشست «ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در وزارت آموزش و پرورش» با بیان اینکه تمام توفیقاتی که امروز داریم به خاطر رهنمود‌ها و اندیشه‌های امام راحل است، اظهار داشت: همه باید یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم؛ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمن قصد داشت تا با تحمیل جنگ، انقلاب اسلامی را به زانو دربیاورد و امروز که ۴۰ سال از آن دوران می‌گذرد اثرات ایثار و فداکاری‌های آن دوران را در کشور شاهد هستیم و اگر رزمندگان نبودند و از کشور دفاع نمی‌کردند، امروز استخوان‌های ما زیر چکمه آمریکایی‌ها خُرد می‌شد.
وی ادامه داد: دشمن به جغرافیای جهان اسلام طمع کرده بود، ولی امروز شاهدیم که آن‌ها در حال ترک منطقه هستند؛ بنابراین تجربیات دفاع مقدس باید برای نسل جوان تبیین شود و وزارت آموزش و پرورش با توجه به ظرفیتی که دارد می‌تواند در این بخش موثر عمل کند.
مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: برنامه «شمیم نور» و «راهیان نور دانش آموزی» بخشی از اقدامات ارزنده‌ای است که توسط وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شده است. امسال همه دستگاه‌ها گام‌هایی را نسبت به فرا رسیدن چهلمین سالگرد دفاع مقدس برخواهند داشت؛ امروز کشور ما پیشرفت خوبی کرده است و حتی شاهد بودیم که کشتی‌های ما چطور با اقتدار به کشور ونزوئلا رسیدند، لذا اینکه دشمنان جرات دست‌اندازی به کشور ایران را ندارند، مدیون شهدا هستیم.
جعفری گفت: توجه به نسل جوان، بهره‌گیری از روش‌های جذاب و مناسب مانند فضای مجازی، تکریم و تجلیل از خانواده شهدای آموزش و پرورش و تقدیر از ایثارگران وزارت آموزش و پرورش باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: «موزه مجازی برای هر شهید» در هفته دفاع مقدس راه‌اندازی می‌شود تا مجموعه کاملی از اطلاعات هر شهید در یک جا جمع‌آوری شود و از آموزش و پرورش نیز تقاضا داریم اطلاعات شهدای این وزارتخانه را به ما بدهد تا در این موزه مجازی بارگذاری شود.
در طرح «شمیم نور» نیز آمادگی کامل داریم تا با آموزش و پرورش همکاری کنیم و معتقدیم گاهی یک بازدید از موزه‌های انقلاب اسلامی از هزاران سخنرانی تاثیرگذارتر خواهد بود.
مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اذعان کرد: در مراسم امسال به دنبال نقد دفاع مقدس نیستیم و بنا داریم جشن ۴۰ سالگی پیروزی در جنگ تحمیلی را بگیریم، لذا در استان‌ها و شهرستان‌ها ستاد داریم تا برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس به بهترین نحو ممکن اجرا شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)