• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۰۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
بین الملل » اروپا
در انتقاد از دنباله روي اروپا از آمريکا

سرسپردگی؛ مناسب‌ترین توصیف برای اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا یعنی بازتاب صدای آمریکا برای کسب رضایت واشنگتن و سرسپردگی، مناسب‌ترین توصیفی است که می‌توان از اتحادیه اروپا ارائه داد.

سرسپردگی؛ مناسب‌ترین توصیف از اتحادیه اروپا

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، روزنامه اینترنتی رأی الیوم با اشاره به دنباله روی اتحادیه اروپا از آمریکا در تحمیل تحریم‌ها به برخی کشور‌ها از جمله سوریه و ایران و مستقل نبودن و وابستگی اروپایی‌ها به آمریکایی‌ها نوشت سرسپردگی اتحادیه اروپا به آمریکا، مناسبت‌ترین توصیفی است که می‌توان از این اتحادیه ارائه کرد.
یوسف شاهین در مقاله‌ای با عنوان «سوریه و محاصره آن با آمریکا و اتحادیه اروپای برافروخته» نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به اشغال شمال شرقی سوریه و رهاسازی مجدد گله‌های تروریستی اش در جغرافیای سوریه و عراق بسنده نکرده و مخالفان سیاستهایش را بار دیگر با قوانین پوچ و توخالی هدف قرار داده که که نشانگر برافروختگی سیاسی همراه با حماقت شدید ناشی از فرسودگی روحی اوست که به علت انسجام سوریه و هم پیمانانش یعنی سوریه و ایران دچار چنین حالتی شده است.
برافروختگی سیاسی آمریکا همچنین به خاطر روسیه و ایران نیز هست. آمریکا در دوره ترامپ به محاصره تروریستی اقتصادی بسیار شدیدی علیه ایران اقدام کرده و فقط به خروج از توافقنامه هسته‌ای با ایران بسنده نکرده است. خروج آمریکا از این توافق باعث شد مسیر سیاهی در سیاست این کشور در قبال تهران شکل بگیرد و واشنگتن سپس مسیر جنگ اقتصادی تروریستی را پیش از کرونا و پس از آن برای محاصره ملت ایران در پیش گرفت، اما جمهوری اسلامی ایران در میان تشدید درگیری‌های لفظی بین واشنگتن و تهران به ارتقا، پیشرفت و فعالیت‌های انسانی داخلی و خارجی اش برای شکستن محاصره قلدرمآبانه آمریکا با اعزام نفتکش‌های حامل سوخت ایران از طریق دریای کارائیب برای شریک راهبردی اش یعنی ونزوئلا، ادامه می‌دهد.
با وجود آن که کرونا در آمریکا به شدت شیوع یافته و آن را در صدر کشور‌های مبتلا قرار داده و با وجود ناآرامی‌های ناشی از جنایت تبعیض نژادانه نیرو‌های پلیس آمریکا در قبال شهروندان آمریکایی آفریقایی تبار به نظر می‌رسد ترامپ همانند اختاپوس برای صدور تصمیماتی برای فعال سازی یا ابطال و متوقف سازی بر اساس موضعگیری هر کشوری در برابر سیاست‌های احمقانه وی، تلاش می‌کند و تازه‌ترین این تصمیمات نیز توقف حمایت‌های آمریکا از سازمان جهانی بهداشت و شورش علیه مشروعیت بین المللی و از بین بردن همه اصول شرافت انسانی است.
قانون «سزر» نشانه دیگری از جنایت سیاستمداران آمریکایی و اتحادیه اروپاست که سرسپرده ترامپ است و هدف از قانون سزار که در آمریکا نوشته شده برای لطمه زدن به سوریه از طریق سرمایه خارجی است که از طریق بازرگانان، تجار، شرکتها، مناقصه‌ها و سرمایه گذاری‌ها به سوریه سرازیر می‌شود.
علت تصویب چنین قانونی هم آن است که سیاست داخلی سوریه در بدترین سال‌های تروریسم ثابت کرد رهبری این کشور می‌تواند فعالیت نهاد‌های مسئول عایدات ماهانه ملت سوریه را با وجود جنگ تروریستی حفظ کند به همین سبب می‌بینیم اتحادیه اروپا مجری برنامه‌های ترامپ در ادامه تحریم‌های اقتصادی یکجانبه اجباری است و همین بزرگترین دلیل و برهان است که نشان می‌دهد تصمیمات اتحادیه اروپا پشیزی نمی‌ارزد و اتحادیه اروپا یعنی بازتاب صدای آمریکا برای کسب رضایت واشنگتن است. سرسپردگی، مناسبت‌ترین توصیفی است که می‌توان از اتحادیه اروپا ارائه داد و آنان فقط در برابر ملتهایشان مستقل هستند.
جنگ تروریستی تحمیلی به سوریه برای آن‌ها کافی نیست و آنان که هم پیمان واشنگتن هستند به افزایش جنایتشان علیه ملت سوریه همزمان با شیوع کرونا اقدام کرده اند و پیروزی‌های ارتش عربی سوریه و نیز پیروزی‌های هم پیمانان روسی و ایرانی در سوریه یا به صورت جداگانه در سیاست داخلی یا خارجی شان باعث شده است آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها عنان اختیار از کف بدهند جام خشم سیاسی شان را به کام ملت سوریه بریزند و این را در جنگ رسانه‌ای علیه سوریه و روسیه و قبلا علیه روسیه و ایران می‌توان به روشنی دید، اما بیانیه‌هایی که روسیه و ایران صادر کردند دروغین بودن این تبلیغات را نشان داد.
نتیجه آن که با درهم تنیده شدن و پیچیده شدن پرونده‌های مربوط به جنگ علیه سوریه آنچه که برای ما اهمیت دارد آن است که پیروزی‌های ارتش و رهبری سوریه در تعاملشان با این پرونده ها، ما را به پایداری و مبارزه در برابر این زورگویی غربی‌ها در قالب قانون سزار ترغیب می‌کند.
این قانون نیز نمی‌تواند بر پایداری بیش از نه ساله ملت سوریه تأثیر بگذارد و با وجود شدت جنگ تروریستی و تبلیغاتی با هدف تضعیف اعتماد به سیاست داخلی و خارجی دولت سوریه,، اما اعتماد ما زیاد است و حرف آخر را دمشق با امضای ارتش عربی سوریه خواهد زد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام زائران به مسجد مقدس جمکران
هرگونه تشدید تنش در خلیج فارس می‌تواند به یک بحران جهانی منجر شود
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ قابی از جاودانگی
کشف ۲ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ششتمد
فراخوان سومین رویداد ملی «مدارس آینده» منتشر شد
ویتنام و اتحادیه اروپا در آستانه اعلام مشارکت راهبردی جامع
نگاهی به برنامه‌های تلویزیون در خبر‌های رسانه
ایجاد شهرک قطعات خودرویی و حمایت از واحدهای تولیدی با تسهیلات بانکی در دستور کار قرار دارد
معرفی نامزد‌های بخش مستند جشنواره فیلم عمار
وقتی سلطه طلبی آمریکا دامنگیر اروپا می‌شود
ماجرای شهادت پویا اکبرزاده
برگزاری سیزدهمین جشنواره فرهنگی ـ هنری نظام سلامت کشور در اردبیل
تاکید بر همت مضاعف برای جلب اعتماد مردم
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۹ بهمن ۱۴۰۴
تشکیل ۲۶ هیئت اجرایی انتخابات استان بوشهر
جاده‌های ۲۰ استان زیر چتر بارندگی
آغاز بارش باران و برف از فردا در خراسان جنوبی
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
آغاز عملیات نورپردازی ارگ تاریخی شهر بلقیس اسفراین 
شرکت هزار و ۸۰۰ کودک و نوجوان خراسان شمالی در مهراوه ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)