• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر بهداشت

رهنمودی‌های حضرت امام (ره) مبنای مدیریت جهادی بود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بزرگترین عامل کارآمد در دستاورد‌های کشور، مدیریت جهادی بود که برگرفته از حرکت‌های دفاع مقدس و رهنمود‌های حضرت امام (ره) بود.

کرونا با گرما از بین نمی‌رودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر سعید نمکی در حاشیه بازدید از بیمارستان قلب جماران افزود: اندیشه‌ها و رهنمود‌های حضرت امام (ره) مبنای مدیریت جهادی در کشور بود که این شیوه مدیریتی به ما کمک کرد با استفاده همه ظرفیت‌ها در کشور و با وفاق ملی بتوانیم در اوج تحریم‌های ظالمانه دستاورد‌های بزرگی در برابر کرونا به دست بیاوریم.
وزیر بهداشت اضافه کرد: فقدان حضرت امام (ره) برای تاریخ کشور ما ضایعه بزرگی بود به ویژه برای هم نسلان من که تمام وجودشان با اندیشه‌های امام (ره) پیوند خورده بود.
وی گفت: بنده خود در تمام سال‌هایی که به عنوان سرباز این مملکت خدمت کرده ام تلاش کردم تا در مسیری حرکت کنم که حضرت امام (ره) برای ما ترسیم کرده بودند و سعی می‌کنم با ساده زیستی و کار خالصانه برای مردم در حد توان خود خدمت کنم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر ما با استفاده از رهنمود‌های امام (ره) مدل مدیریت جهادی را در اداره امور کرونا به خصوص در این سال‌های سخت تحریم به کار نمی‌گرفتیم حتما چنین توفیقاتی برایمان حاصل نمی‌شد.
دکتر نمکی گفت: اگر زیرساخت‌های کشور‌های اروپایی و آمریکایی را با هزینه‌هایی که چند صد برابر ما برای مقابله با کرونا خرج کردند با میزان مرگ و میرهایشان و میزان مبتلایانشان مقایسه کنید به این جمع بندی خواهید رسید که بزرگ‌ترین عامل کار آمد در دستاورد‌های کشور ما همین مدیریت جهادی بود که برگرفته از حرکت‌های دفاع مقدس و رهنمود‌های حضرت امام (ره) بود.
وی افزود:​ تشکیل بسیج به عنوان یک حرکت ملی جزو اندیشه‌های امام (ره) بود که ما هم در وزارت بهداشت با کمک بسیج ملی فشار خون و بسیج ملی مبارزه با کرونا از همین اندیشه‌ها استفاده کردیم و توانستیم بار مراجعه به بیمارستان هایمان را کاهش دهیم و به ما کمک کرد تا از مرحله دفاع در برابر کرونا به مرحله حمله به ویروس برسیم.

کرونا با گرما از بین نمی‌رود
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: مردم باید بدانند شرایط عادی نیست، ویروس نه با گرما مهار شد و نه به سمت آرامش رفت.

آقای دکتر سعید نمکی در جمع خبرنگاران پس از نشست کمیته علمی سیاست گذاری درباره بیماری کووید ۱۹ گفت: آنچه در گیلان و قم دیدیم هم اکنون در استان‌های گرم جنوبی دیده می‌شود که در اوج بیماری به سر می‌برند و جوان و مسن را درگیر می‌کند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۴۰ گروه تحقیقاتی روی شیوه نامه تشخیصی، دارویی و درمانی کووید ۱۹ مشغول فعالیت هستند گفت: گروه‌های پزشکی و پیرا پزشکی روز‌های سختی را پشت سر گذاشتند، به رغم تحریم‌های ظالمانه با حداقل هزینه از کشور‌هایی هستیم که بالاترین میزان بهبود یافتگان کووید ۱۹ را داریم.
آقای دکتر نمکی با بیان اینکه ما هم اکنون در دنیا در مقابله با این ویروس صاحب یک مدل هستیم گفت: از مردم تقاضا دارم باور کنند ویروس در حال چرخش از یک اقلیم به اقلیم دیگر است و ممکن است دوباره ما را گرفتار کند، بنابراین تقاضا می‌کنم مردم و مسؤولان اوضاع را عادی تصور نکنند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی خاطر نشا ن کرد: ما با حداقل امکانات توانستیم در عرصه بین المللی با دستاورد‌های جهانی افتخار کسب کنیم، از مردم تقاضا می‌کنم این افتخار را به مورد بدی مبدل نکنند. حدود ۱۰۰ روز است تیم‌های بهداشتی و پزشکی و پرستاری روز‌های سختی را پشت سرگذاشتند به خودتان و این تیم‌ها فکر کنید تا این مرحله را نیز با موفقیت پشت سر بگذاریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)