• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
کردستان » سیاسی
نماینده، ولی فقیه در کردستان؛

امام خمینی (ره) زیرساخت حاکمیت جهان اسلام را فراهم کرد

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: امام خمینی (ره) زیربنای حاکمیت جهان اسلام را با دوراندیشی بنا نهاد که اصلی‌ترین زیرساخت آن انقلاب اسلامی ایران بود و حالا دنیا شاهد صدور این انقلاب در بین جهانیان است.

امام خمینی (ره) زیرساخت حاکمیت جهان اسلام را فراهم کردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، آیت‌الله سید محمد حسینی شاهرودی روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران استان افزود: خردادماه برای ملت ایران و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد که سرآغاز نهضت انقلاب و ارتحال بنیانگذار این انقلاب و انتخاب رهبر معظم انقلاب در این ماه قرار دارد.

آیت الله شاهرودی گفت: انتظار فرجی که امام راحل از نیمه خرداد داشتند، ۱۴ خرداد ۶۸ اتفاق افتاد و شاید بشارت بزرگتری در این ماه باشد که مربوط به حاکمیت اسلام در جهان و از بین رفتن ظلم و تعدی است.

نماینده ولی فقیه در کردستان، انتخاب رهبر معظم انقلاب را دیگر واقعه بزرگ خرداد دانست و اضافه کرد: در شرایط ویژه آن روز‌ها دشمنان به از بین بردن انقلاب امیدوار شدند، اما با انتخاب ایشان این آرزوی آن‌ها بر باد رفت و این انتخاب درست، شکوه و عظمت انقلاب را برای جهانیان به ارمغان آورد و استکبار را به خاک مذلت نشاند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی نمونه بارز اقتدار کشورمان را پهلوگیری پنج نفتکش ایرانی در روز‌های اخیر در همسایگی آمریکا دانست و افزود: این اقدام کشورمان در روز‌های تحریم نشان داد که آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و ایران اسلامی به جایگاهی رسیده است که همه قدرت‌های جهان باید در برابر آن زانو بزنند.

نماینده، ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: امام راحل الگو و اسوه عصر حاضر و شعاعی از اسوه حسنه پیامبر مکرم اسلام (ص) بود که قرآن به عنوان الگوی برتر معرفی کرده است.

وی سبک زندگی امام را به واسطه زهد و ساده‌زیستی دور از انتظار همه دنیا توصیف کرد و افزود: در دورانی که همه رهبران دنیا به دنبال اشرافی‌گری بودند، بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی نشان داد که برای همراهی با مردم مانند بسیاری از آنان زندگی می‌کند تا مردمی بودن رهبر را در عمل نشان دهد.

آیت‌الله حسینی شاهرودی به تغییر مسیر دنیا از مسیر شیاطین غرب و شرق به سمت خدا توسط امام راحل اشاره اظهار داشت: امروز قدرت‌های کمونیستی دنیا نظیر چین و روسیه به دفاع از جبهه اسلام و مقاومت پرداخته‌اند چرا که می‌دانند در مقابله با دنیای استکبار این تنها ایران است که می‌تواند مقتدارنه ایستادگی کند و این قدرت ایران هم برگرفته از کلام نه شرقی و نه غبری امام راحل است.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بنای حکومت اسلامی بر مبنای ولایت فقیه رد عصری که خدا را قبول نداشتند، حرکتی ارزنده بود، تاکید کرد: نظام اسلامی با حاکمیت قانون خدا بنا و زیرساخت‌های جهانی آن با تربیت انشان‌های صالح و شایسته فراهم شد.

وی به افول روزافزون آمریکا اشاره و آن را ناشی از دوراندیشی امام راحل و رهبر معظم انقلاب اعلام و اضفه کرد: قدرتی که ایران اسلامی در مرحله اول به امت اسلامی و در مرحله بعد برای مستضعفان جهان اندیشیده بود، امروز سال‌ها بعد از رحلت امام نمایان شده که بر مبنای وحدت ایجاد شد.

آیت‌الله حسینی شاهرودی با بیان اینکه امام مردی الهی بود که بزرگان بسیاری را تربیت کرد، افزود: دوراندیشی امام خمینی تا آنجا بود که قبل از انقلاب هم نگاه ویژه‌ای به مساله فلسطین داشتند و اجازه داده بودند که وجوهات شرعی به مردم فلسطین اختصاص یابد.

وی تأکید کرد: امام، شایسته سالاری را در قالب ولایت فقیه معرفی کرد که این ولایت مختص مذهب شیعه نیست و، ولی فقیه با هر مذهبی باید حافظ دین اسلام بود و دنیاله رو آمریکا، اروپا و اسراییل نباشد.

نماینده ولی فقیه در استان، نوع نگاه نظری امام را مبتنی بر وحدت و نوع نگاه عملی ایشان را همین شیوه حکومتی در نظام اسلامی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب هم همین سیره و تفکر امام راحل را دنبال می‌کند.

آیت‌الله حسینی شاهرودی با بیان اینکه دنیا مبهوت عظمت ایران اسلامی است، افزود: امام خمینی (ره) درس بزرگی به بشریت داد و پس از آن با دلی آرام و قلبی مطمئن به دیدار حق شتافت.

وی اعلام ۱۵ خرداد به عنوان عزای عمومی همیشگی را نشان از اهمیت این روز در تارخی انقلاب دارد که سرآغاز فرهنگ جامع اسلامی دربردارنده اخلاص، ایثار، شهادت و همدلی است.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: ۱۴ خراد هم با انقلاب و ارزش‌های انقلابی گره خورده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)