• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۱
قزوین » سیاسی
گفت و گوی ویژه خبری

تبیین اهداف انقلاب فرهنگی امام راحل، رسالت حوزه علمیه

رئیس حوزه علمیه قزوین: نهضت امام خمینی (ره)، حرکتی فرهنگی بود و تبیین آن، وظیفه همه به ویژه حوزویان است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا در گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین، گفت: بار‌هاتبیین اهداف انقلاب فرهنگی امام راحل، رسالت حوزه علمیه در نشست و محافل مختلف درباره انقلاب اسلامی برای مردم صحبت شده است و امروز همه می‌دانند، نهضت امام خمینی (ره)، حرکتی فرهنگی بود.

رئیس حوزه علمیه قزوین، نهادینه شدن فرهنگ اسلامی را هدف قیام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: امام امت ابتدا به دنبال اصلاح حکومت سابق بود، اما وقتی به نصایح ایشان توجه نشد، تصمیم به قیام گرفتند تا موازین اسلامی برایران حاکم شود.

حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا افزود: امام به عنوان یک فرد مذهبی و فرهنگی، دغدغه‌ای جز حاکم شدن اسلام ناب نداشتند.

او گفت: هویت ما برگرفته از فرهنگ ماست و وقتی این مهم به اسلام گره می‌خورد، ارزش آن دوچندان می‌شود.

رئیس حوزه علمیه قزوین گفت: انقلاب اسلامی آمده است از هویت فرهنگی ایرانی و اسلامی ملت ایران که زیر سلطه استکبار و غرب بود، پاسداری کند.

حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا تاکید کرد: هر کس می‌خواهد از هویت ملی دفاع کند باید مجهز به سلاح دانش باشد و هدف حوزه علمیه، تربیت چنین افرادی است.

به گفته او، همانطور که دانشگاه‌ها به دنبال تولید علم هستند، حوزه علمیه هم با جدیت در این مسیر گام برداشته است و در همین خصوص رشته‌های تخصصی جدیدی چون، فقه و حقوق، اخلاق، روانشناسی اسلامی، مشاوره و اقتصاد اسلامی، راه اندازی کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا گفت: در حوزه علمیه قزوین هم چندین رشته جدید راه اندازی شده است و از مهر آینده هم طلاب در سطح دو و سه، می‌توانند تحصیل کنند.

رئیس حوزه علمیه قزوین، توسعه زیرساخت‌ها به ویژه نوسازی مدارس علمیه را از اولویت‌ها بیان کرد.

او گفت: حوزه علمیه قزوین از پرافتخارترین حوزه‌های کشور است و قدمت برخی مدارس آن به ۴۰۰ سال می‌رسد که ازدل آن مردان بزرگی به ایران و اسلام معرفی شده اند.

رئیس حوزه علمیه قزوین از درآمیختگی فضای سنت و مدرنیته در مدارس عملیه قزوین گفت و اضافه کرد: امروز مباحث آموزشی و غیر آموزشی در فضای مجازی با جدیت پیگیری می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا در بخش دیگری از سخنان خود، تبیین شایسته معارف دین از جمله سبک زندگی سیاسی و اجتماعی اهل بیت علیهم السلام را رسالت حوزه بیان و تاکید کرد: برای موفقیت در این بخش باید، افرادی شایسته تعلیم و به جامعه معرفی شوند.

رئیس حوزه علمیه قزوین در همین خصوص از تربیت دانش پژوهان نخبه که بتوانند مفسر خوبی برای بیان معارف اهل بیت باشند، خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین سبحانی نیا، ساده زیستی طلاب را هم، اصلی دانست که اگر به تجمل گرایی کشیده شود، دیگر حرف و کلام شان در بین مردم خریداری نخواهد داشت و جایگاهشان را از دست خواهند داد.

تهاجم سنگین فرهنگی دشمنان و ضرورت هوشیاری خانواده‌ها به ویژه جوانان هم موضوع دیگری بود که رئیس حوزه علمیه قزوین به آن اشاره کرد.

حجت الاسلام سبحانی نیا گفت: همانطور که در دفاع مقدس، به میدان آمدیم، امروز هم باید پای کار بیاییم.

رئیس حوزه علمیه قزوین در بخش پایانی گفتگو، از آغاز ثبت نام داوطلبان در مدارس علمیه استان خبر داد و گفت: ما طبق اهداف، پنج هزار و ۴۰۰ طلبه فاضل باید در استان داشته باشیم تا کار فرهنگی کنند، اما این میزان الان کمتر از هزار و ۵۰۰ طلبه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل فوری طرح‌های نیمه‌تمام گتوند با تصویب ۲۲ مصوبه در شورای اداری
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
قهرمانی نماینده بدمینتون استان زنجان
دیدار مسئولان استان قم با خانواده شهیدان کاکازاده و طالبی از شهدای اغتشاشات اخیر
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
باخت رعد پدافند زنجان
­ابلاغیه کمیته انضباطی به سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
اعترافات اغتشاشگران فریب خورده شهرستان دورود
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
بررسی مسائل و مشکلات مردم با حضور فرماندار ویژه مهاباد
انعقاد تفاهم نامه همکاری هلال احمر و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
بوئین‌زهرا، قطب کشاورزی و شاهراه مواصلاتی با بودجه عمرانی ۱۸۰ میلیارد تومانی
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
روند پرشتاب سالمندی جمعیت در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از برپایی کارگاه نقاشی در سرخه
ادامه استقبال مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
افتتاحیه مسابقات ورزشی بین مدرسه ای شهرستان فارسان
تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود
بسته ایران جوان ونگاهی به همایش تحلیل‌های اخلاقی حامیان جنین درقم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)