• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
گفتگوی ویژه؛

حمایت از تولید بسیاری از مشکلات را حل خواهد کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حمایت از تولید بسیاری از مشکلات ما را حل خواهد کرد, گفت: در مقابل تولیدات نباید از واردات حمایت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمدجواد ایروانی با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با بیان اینکه مطلب مهمی که امام راحل برای ایجاد انقلاب اسلامی پیگیری کردند تغییر باور به دین بود, افزود: باور رایج آن زمان به دین, این بود که دین مانع پیشرفت است و برای رسیدن به توسعه و مدرنیته باید سنت ها از جمله دین کنار گذاشته شود.
وی ادامه داد: حضرت امام راحل، دین اسلام را دین جامع الاطراف, فرانهاد, محرک و بر انگیزاننده برای رفع استضعاف و ظلم و ستم می دانستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای ایروانی گفت: در آن زمان، برخی ها دین را در تضاد با علم می دانستند در صورتی که امام راحل دین و علم را ممزوج می دانستند.
وی با اشاره به اینکه عقلانیت در شرع ما و دین اسلام وجود دارد, افزود: برخی ها دین را مخالف دموکراسی و مردم سالاری می دانستند در حالی که الگوی مردم سالاری دینی بر پایه مبانی ارزشی، یک الگوی موفق در جهان بوده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دین هم برای دنیا و هم برای آخرت است, گفت: مارکیست ها دین را افیون توده ها می دانستند اما امام با انقلاب اسلامی و تاسیس نظام جمهوری اسلامی، بزرگترین گسست و شکست را برای تئوری جدایی دین از سیاست ایجاد کرد و همه از جمله کاستروی کمونیست هم معترف شدند که دین اسلام دین رهایی بخش بوده است.
آقای ایروانی افزود: به قول حضرت امام راحل،​ عدالت گستری جوهره حکومت است و بدون آن مفهومی ندارد و اگر کسانی خلاف عدالت عمل کنند خلاف موازین اسلام عمل کرده اند.
وی با بیان اینکه باید همه سیاست ها و تدابیر در چارچوب هایی باشد که با شابلون عدالت آن را ببینیم, اضافه کرد: این آرمان ها بر اساس اصل 110 قانون اساسی در سیاست های کلی نظام, تبلور یافت و اکنون مجموعه غنی از سیاست های کلی داریم که ابلاغ و در حوزه اقتصاد هم سیاست های اقتصاد مقاومتی برای اجرا ابلاغ شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: به نظر می رسد هنوز پارادایم لیبرالی بر اقتصاد ما حاکم است.
آقای ایروانی گفت: عدالت یعنی فراهم آوردن فرصت و امکانات برای ارتقای گروه های متوسط و پایین جامعه که موضوع بند نخست اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: امام راحل بر تولیدگرایی و مردمی کردن اقتصاد تاکید داشتند و مقام معظم رهبری هم بر این موضوعات تاکید دارند.
آقای ایروانی با اشاره به اینکه از تحریم ها, فرصت طلبی های خوبی به نفع تولید و سرمایه گذاری شده است, ادامه داد: رتبه رشد علمی ایران از 150 در ابتدای انقلاب به رتبه 17 رسیده و 11 برابر متوسط رشد جهانی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد:​ از این فرصت باید استفاده کنیم و اقتصاد کشورمان را دانش بنیان کنیم.
آقای ایروانی افزود:​ قانون عملیات بانکی بدون ربا، تولیدمحور است و باید اجرا و بر اجرای آن نظارت شود.
وی گفت: شیرین ترین و قوی ترین سهام در سبد سهام عدالت وجود دارد و نباید مردم را به واگذاری و فروش سهام تشویق کرد.
آقای ایروانی افزود: اغنیا نباید سر سفره فقرا بنشینند و باید اجازه دهند مردم ,شیرینی داشتن این سهام را بچشند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:​ بر اساس مطالعات جهانی، ایران اقتصاد صد تریلیون دلاری است و رقبا و مخالفان ما از بروز یک قدرت بزرگ اقتصادی در منطقه, ترس دارند.
وی افزود: تولید داخل با توجه به ظرفیت های دانشی کشورمان می تواند بسیار سریع رشد کند.
آقای ایروانی با بیان اینکه مقررات دست و پاگیر فراوانی داریم که باید برداشته شود, اضافه کرد: بنگاه های کوچک و متوسط هم باید تامین مالی شوند و نباید تامین مالی فقط به شرکت ها و بنگاه های بزرگ, محدود شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امام راحل به آحاد جامعه توجه داشتند و خواهان رشد متوازن در جامعه بودند و حکومت را برای عدالت می خواستند.
آقای ایروانی ادامه داد: خوداتکایی، خودکفایی و توجه به ظرفیت های ملی از دیگر آرمان های امام راحل و مشارکت فراگیر مردمی جزو آموزه های ایشان بوده است.
وی اضافه کرد:​ الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت هنوز نهایی نشده و سند چشم انداز هم مطابق الگو است و هدفگذاری کمی و کیفی دارد و جهت دهی می کند و تفسیر بیشتر آن در سیاست های کلی نظام آمده است.
آقای «رادنی شکسپیر» تحلیلگر و کارشناس امور سیاسی و اقتصادی نیز در ارتباط تصویری از «لندن» با این برنامه گفت:​ ماهیت تحریم ها، جنگ است و زمانی که درباره تحریم صحبت می کنیم یعنی با استفاده از تحریم،​ کشوری را نابود کنیم.
وی ادامه داد: دولت انگلیس هرگز ایران را به عنوان کشور مستقل نمی خواست و دولت انگلیس و دولت های غربی،​ ایران را کشور وابسته می خواستند.
آقای شکسپیر افزود: کشورهای مستقلی مانند روسیه و چین از سیاست های غرب تبعیت نمی کنند و کشورهای زیادی می خواهند روی پای خودشان بایستند و ایران هم, چنین است و می خواهد در حوزه اقتصادی از ظرفیت های اقتصادی خود استفاده کند و این قابلیت را در ایران می بینم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی خطاب به ایرانی ها گفت: شما باید بر مدار استقلال خود تاکید کنید زیرا اگر وابسته باشید ثروت خود را از دست خواهید داد و شما باید به صادرات خود متکی باشید و به واردات وابسته نباشید.
آقای شکسپیر افزود: ایران نباید به کشورهای غربی مانند آمریکا یا انگلیس, متکی باشد.
وی با اشاره به توافق هسته ای برجام گفت: کشورهای 1+5 گفتند تحریم ها باید برداشته شود اما در عمل، این تحریم ها برداشته نشد زیرا کشورهای اروپایی و آمریکایی نخواستند تحریم ها برداشته شود بنابراین ایران باید بر روی ظرفیت های خود تکیه و از تحریم ها عبور کند.
این تحلیلگر و کارشناس امور سیاسی و اقتصادی گفت:​ مشکلات کنونی ایران به علت تحریم های آمریکاست و این تحریم ها جنگ نابرابر آمریکایی ها علیه ایران است و این یک جنایت جنگی است و از نظر اقتصادی فشار بر مردم ایران وارد می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
هفته دوم مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰
قهرمانی انواری و هژبر در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT۵۰ بانوان
ایجاد نخستین رصدخانه قوانین گردشگری خاورمیانه در کیش
جریمه ۹۸۰ میلیون تومانی مشاور املاک متخلف در زنجان
رعایت رفتار‌های مؤثر در کاهش سوانح رانندگی
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)