• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
بین الملل » آمریکا
ادامه مخالفت علنی مقامات آمریکا با مواضع ترامپ

انتقاد وزیر دفاع آمریکا از تهدید ترامپ به لشگرکشی خیابانی

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا گفت از تهدید ترامپ برای اعزام ارتش آمریکا برای آرام کردن خیابان‌ها حمایت نمی‌کند.

    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از ان بی سی نیوز، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا گفت: از تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای اعزام ارتش آمریکا برای آرام کردن خیابان‌ها حمایت نمی‌کند.
مارک اسپر در کنفرانس خبری خود رویکرد کاملا متناقضی با رئیس جمهور آمریکا اتخاذ کرد و گفت: با اعزام نیروی نظامی آمریکا به خیابان‌های این کشور موافقت نمی‌کند.
مارک اسپر گفت: گزینه استفاده از نیرو‌های فعال ارتش در نقش مجریان قانون، تنها باید به عنوان آخرین گزینه مطرح باشد. من از اجرای قانون مقابله با شورش (و استفاده از نیروی نظامی برای سرکوب اعتراضات) حمایت نمی‌کنم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
انتقاد اسپر از تهدید ترامپ
مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا از دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور انتقاد کرد و از او فاصله گرفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی ان بی سی نیوز، علت این انتقاد اسپر، تهدید ترامپ به استفاده از نیرو‌های فعال ارتش برای سرکوب اعتراضات سراسری است.
اسپر در این باره گفت: گزینه استفاده از نیرو‌های فعال ارتش در نقش مجریان قانون، تنها باید به عنوان آخرین گزینه مطرح باشد. من از اجرای قانون مقابله با شورش (و استفاده از نیروی نظامی برای سرکوب اعتراضات) حمایت نمی‌کنم.
رئیس جمهور ترامپ روز دوشنبه در سخنرانی خود تهدید کرد از قانون مقابله با شورش که قدمت آن به ۲۱۳ سال پیش می‌رسد، استفاده می‌کند. این در حالی بود که در این زمان، افسران فدرال در حال توسل به زور علیه معترضان صلح آمیز در خارج از کاخ سفید بودند.
ترامپ در این باره گفت اگر شهر‌ها یا ایالت‌ها از انجام اقدامات لازم برای دفاع از جان و اموال ساکنان خود، خودداری کنند، آنگاه من اقدام به اعزام نیرو‌های ارتش آمریکا خواهم کرد، و این مشکل را برای آنها، به سرعت حل و فصل خواهم کرد.
یک مقام عالی دولت آمریکا امشب در گفتگو با «ان بی سی نیوز» اعلام کرد اظهارات وزیر دفاع آمریکا، "با استقبال خوبی از جانب کاخ سفید" روبرو نشد.
اسپر نیز در چرخش ناگهانی مواضع خود، امروز تصمیم پیشین وزارت دفاع را مبنی بر بازگرداندن صد‌ها سرباز فعال ارتش که به پایگاه‌های مختلف در اطراف شهر واشنگتن اعزام شده بودند، لغو کرد.
این در حالی است که نیروی ارتش آمریکا در آماده‌ترین حالت ممکن، در پایتخت این کشور عرض اندام می‌کند.
بالگرد‌های نظامی شامگاه دوشنبه در ارتفاع پایین در آسمان شهر واشنگتن بر فراز خیابان‌ها پرواز کردند تا بدین ترتیب، معترضان را پراکنده کنند.
همزمان، رئیس جمهور ترامپ در گفتگوی رادیویی امروز خود، گزارش‌های منتشر شده توسط «ان بی سی نیوز» و دیگر خروجی‌های رسانه‌ای را در خصوص انتقال وی توسط سرویس مخفی به یک سنگر زیرزمینی در کاخ سفید در شامگاه جمعه، تکذیب کرد. در این زمان، اعتراضات گسترده‌ای بیرون کاخ سفید در حال انجام بود.
ترامپ در این باره گفت: من به پایین (سنگر زیرزمینی) نرفتم. من در طی روز، به پایین (سنگر) رفتم، و تنها برای مدت زمان کوتاهی در آنجا بودم، و این کار، بیشتر برای بررسی (این مکان) بود.
منابع آگاه در این باره اعلام کردند ناخرسندی رئیس جمهور از این اظهار نظر‌های رسانه ها، باعث شد وی مراسم جنجالی عکس انداختن در یک کلیسا را برگزار کند.
«کیلی مکنانی» مسئول روابط عمومی کاخ سفید امروز این اقدام ترامپ را به پاسخ رهبران جهان به جنگ دوم جهانی و حملات یازدهم سپتامبر تشبیه کرد.
سپس ژنرال جیمز ماتیس وزیر دفاع پیشین ترامپ، سکوت خود را شکست و رئیس جمهور آمریکا را تهدیدی علیه قانون اساسی خواند.
متیس در مقاله جدید خود در این باره نوشت دونالد ترامپ، نخستین رئیس جمهور در طول زندگی من است که تلاش نمی‌کند مردم آمریکا را با یکدیگر متحد کند. او حتی وانمود به انجام چنین تلاش‌هایی نمی‌کند. در عوض، وی تلاش می‌کند ما را متفرق کند.
متیس در بخش دیگری از این مقاله نوشت آمریکا اکنون در حال مشاهده آن چیزی است که وی، پیامد‌های سه ساله تلاش‌های عمدی ترامپ در این زمینه توصیف کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه پایش دوره‌ای بر بیش از ۸۰ طرح گردشگری
تبیین راهکار‌های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
بازی‌های آسیایی جوانان؛ صعود تیم والیبال دختران ایران به دیدار نهایی
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
پیگیری مشکل ۸ دانش آموز باز مانده از تحصیل رودبار
آماده پشتیبانی‌های قضایی از جامعه پرستاری کشور هستیم
رهاسازی آب در خیابان پیروزی قزوین؛ توضیح شرکت مخابرات
امضا پیمان همبستگی کلان‌شهر‌های بریکس
نشست علمای برجسته جهان اسلام در اسلام‌آباد
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
تقدیر از پرستاران در سالروز ولادت حضرت زینب (س)
تجربیات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه محوریت برنامه‌های هفته پدافند غیر عامل در قم
بازی‌های آسیایی جوانان؛ تیم شنا ۴ در ۱۰۰ متر آزاد ایران هشتم شد
مسابقات سراسری قرآن در سنندج فرصتی برای نمایش انسجام ملی و دینی بود
داخلی سازی صنعت خودروسازی در شرایط تحریمی
بازی‌های آسیایی جوانان؛ شهشهانی به مقام پنجم ماده ۲۰۰ متر کرال پشت رسید
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان - دوشنبه ۵ آبان
صدای مردم پنجم آبان ماه انعکاس دغدغه‌های شهروندان قزوینی
تصادف در طبل قشم جان دو دانش آموز را گرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
نمایشگاه گل های داوودی در باغ گیاه شناسی ملی ایران
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)