• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
اجتماعی » جامعه و شهری
دوران جدیدی از مدیریت شهری

تمرکز بر انسانی‌کردن فناوری‌ها در دوره بحران کرونا

تجربیات دو شهر تهران و بارسلون در مواجهه با بحران کرونا در نشست مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

تمرکز بر انسانی‌کردن فناوری‌ها در دوره بحران کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، تجربیات دو شهر تهران و بارسلون در مواجهه با بحران کرونا در نشست مجازی مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران و عضو کمیسیون نوآوری‌های فناورانه و مدیریت الکترونیکی شورای شهر بارسلون مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان با مایکل دونالدسن، عضو کمیسیون نوآوری‌های فناورانه و مدیریت الکترونیکی شورای شهر بارسلون به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
فرجود پس از معرفی مرکز و دبیرخانه تهران هوشمند و مجموعه‌ای از فعالیت‌های انجام شده در جهت هوشمندسازی تهران گفت: مدیریت شهری پایتخت از ابتدا در تلاش برای تبدیل خدمات حضوری به خدمات دیجیتال بوده است. استفاده از سرویس و اپلیکیشن «تهران من» که حالا به حدود ۳ میلیون کاربر سرویس‌دهی می‌کند، یکی از اصلی‌ترین اقدامات و گام‌ها در این جهت بوده است.
وی بر بهره‌گیری از تحلیل داده برای تصمیم‌گیری بهتر در مقابله با انواع بحران‌ها تاکید کرد و با اشاره به شتاب‌گیری خدمات‌رسانی غیرحضوری پس از شیوع کرونا افزود: ترغیب شهروندان به خرید اینترنتی با معرفی فروشگاه‌های برخط در «تهران من» و توسعه خدمات غیرحضوری مانند خدمات شهرسازی و نیز فوریت‌های شهری، از دیگر اقدامات شهرداری تهران در این حوزه بوده است.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران ادامه داد: با تاکید بر اهمیت حمایت از زیست‌بوم نوآوری شهری و کسب و کار‌های نوپا، به اقدام ویژه شهرداری تهران مبنی بر تسهیل استقرار کسب و کار‌های دانش بنیان در دوران کرونا است.

در ادامه این نشست مجازی، دونالدسن مقام مسئول شهر بارسلون با اشاره به نقش فناوری‌های دیجیتال در مواجهه با شیوع کرونا و نیز مقابله با مشکلات اقتصادی و اجتماعی در دوران پساکرونا از جمله بیکاری گسترده، تاکید کرد: آموزه‌های بحران کرونا و موفقیت و شکست‌های مدیریت شهری در این دوره، باعث شده است دوران جدیدی از مدیریت شهری مبتنی بر تحول دیجیتال آغاز گردد.
وی افزود: این بحران باعث شده فناوری بیشتر در خدمت مردم قرار گیرد و سازمان‌ها و مدیران شهری و دولتی بر انسانی‌کردن فناوری بیشتر تمرکز کنند.
وی افزود: ما در گام اول سعی کردیم از فناوری‌های دیجیتال در جهت کمک به اقشار مختلف در مواجهه با کرونا استفاده کنیم. برای مثال شهرداری سعی کرد به دانش آموزان در دسترسی به خدمات آموزشی کمک کند، همچنین در همکاری با شرکت‌های نوآور و استارت آپ ها، اقدام به تولید اقلام بهداشتی و حفاظت فردی برای شهروندان کرد.
همچنین از دیگر کاربرد‌های فناوری در این دوره، استفاده از هوش مصنوعی برای کنترل میزان تراکم جمعیت و اطمینان از رعایت فاصله اجتماعی در مراکز عمومی بوده است، اما مساله اصلی در این اقدامات، حفظ حریم شخصی افراد است.
دونالدسن تصریح کرد: اقداماتی که در جهت برنامه تهران هوشمند به ویژه برنامه «تهران من» انجام شده را تحسین‌برانگیز توصیف کرد و ابراز علاقه کرد در این خصوص اطلاعات بیشتری در اختیار ایشان قرار گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)