• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
بین الملل » غرب آسیا
همزمان با سالگرد تحریم‌ها ضد قطر

انتقاد قطر از انفعال شورای همکاری خلیج فارس

وزیر امور خارجه قطر، از تحریم‌های ظالمانه علیه کشورش و انفعال شورای همکاری خلیج فارس در لغو این تحریم‌ها انتقاد کرد.

انتقاد وزیر امور خارجه قطر از انفعال شورای همکاری خلیج فارس  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر قطر در رشته توئیتهایی، از تحریم‌های ظالمانه علیه کشورش، انفعال شورای همکاری خلیج فارس در لغو این تحریم‌ها و جایگزین شدن جناح بندی‌ها به جای تعقل و اندیشه انتقاد کرد.
محمد بن عبد الرحمان آل ثانی در صفحه کاربری خود در توئیتر نوشت: در سالگرد تحریم‌های ظالمانه‌ای که با پویش گمراه کننده و بیهوده، ماهیت و وجهه شورای همکاری خلیج (فارس) و نیز ملت ما را خدشه دار کرد، مقاومت ملت قطر و اقامت کنندگان در این کشور را می‌ستایم و به تحقق آن افتخار می‌کنم چرا که این کمترین کاری است که می‌توان در راه وطن در شرایطی انجام داد که مرحله کنونی آن را به ما تحمیل کرده است.
وی در توئیت دیگری نوشت: ما با چالش‌های منطقه‌ای و بین المللی فراوانی روبرو بوده ایم که کووید ۱۹ آخرین آن بود. سزاوار بود برای حفاظت از ملت خود و رویارویی با این چالشها، شاهد همکاری شورای همکاری خلیج فارس باشیم، اما متاسفانه به جای تعقل و اندیشه، جناح بندی‌ها همچنان ادامه دارد.
عبد الرحمان آل ثانی افزود: "دولت قطر بار‌ها گفتگوی متمدنانه نامشروط و مبتنی بر اصول برابری، احترام به حق حاکمیت و قوانین بین المللی و مداخله نکردن در امور داخلی را خواستار بوده است. این‌ها مواضع تغییر ناپذیر ماست و امیدواریم کشور‌های تحریم کننده قطر سرانجام آن را بپذیرند تا شورای همکاری مطابق با نیت پدران ما از تشکیل آن، خواسته‌های ملت‌های ما را برآورده سازد".
 حمله سایبری به خبرگزاری قطر، مفهوم وحدت شورای همکاری را از بین برد
نماینده قطر در سازمان ملل تاکید کرد: حمله سایبری به خبرگزاری قطر، مفهوم وحدت را در شورای همکاری خلیج فارس از بین برد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، علیاء آل ثانی در همایش ”گروه بحران‌های بین المللی“ درباره راهبرد‌های بین المللی و خارجی در خصوص امنیت و عدالت در دوره عدم قطعیت، تاکید کرد خطرناکی این جرم در آن است که چند روز پیش از تحمیل تحریم‌های غیر قانونی علیه قطر انجام شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
علیاء آل ثانی گفت: «در آستانه بیست و سوم مه ۲۰۱۷، به سبب نخستین گام بحران سازمان یافته و حمله سایبری علیه خبرگزاری قطر با انتشار اطلاعات ساختگی منسوب به امیر قطر، مفهوم وحدت در شورای همکاری خلیج (فارس) از بین رفت. خطر این حمله سایبری به این سبب بود که دقیقا چند روز پیش از تحمیل تحریم غیر قانونی علیه قطر انجام شد و پیامد‌های آن همچنان امنیت و ثبات منطقه را تحت تاثیر قرار داده است و در زمینه فرصت‌های همکاری منطقه‌ای برای مقابله با چالش‌های مشترک سنگ اندازی می‌کند و همچنین باعث نقض حقوق هزاران تن در قطر و دیگر کشور‌های منطقه شده است.
با این حال، قطر همواره بر آمادگی خود برای همکاری با کشور‌های شورای همکاری خلیج (فارس) و دیگر هیئت‌های بین المللی برای حل بحران مستمر از طریق گفتگو‌های بدون پیش شرط، احترام به حاکمیت قطر و مداخله نکردن در مسائل داخلی آن اعلام آمادگی می‌کند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)