• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
فارس » اجتماعی
رییس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری شیراز:

ابتلای ۴۷ راننده ناوگان حمل و نقل عمومی شیرازبه کرونا

با انجام آزمایش کرونا از سه هزار راننده تاکسی و ۲ هزار راننده اتوبوس در شیراز،نتیجه آزمایش ۴۷ نفر از آن‌ها مثبت اعلام شد.

ابتلای 47 راننده ناوگان حمل و نقل عمومی شیرازبه کرونابه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز،رییس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری شیراز گفت: در پی انجام آزمایش کرونا از سه هزار راننده تاکسی و ۲ هزار راننده اتوبوس در شیراز، در مجموع نتیجه آزمایش ۴۷ نفر از آن‌ها مثبت اعلام شده است.
  • مسعود حسن شاهی افزود: از این تعداد ۲۶ نفر از آنان راننده تاکسی و ۲۱ نفر از رانندگان اتوبوس درون شهری هستند.
    وی بیان داشت: برای نخستین بار در کشور، طرح غربالگری و آزمایش رایگان کرونا از رانندگان ناوگان حمل و نقل مسافری شیراز از بیستم اردیبهشت ۹۹ در پایانه مرحوم زهتاب زاده آغاز شد و تاکنون از حدود پنج هزار راننده تاکسی و اتوبوس و درون شهری شیراز آزمایش گرفته شده است.
    رییس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری شیراز ادامه داد: انجام آزمایش کرونا از حدود ۱۲ هزار راننده تاکسی دیگر این کلانشهر همچنان ادامه دارد.
    حسن شاهی اظهار داشت: در مرحله نخست این طرح، رانندگان اتوبوس مورد غربالگری قرار گرفتند، زیرا آن‌ها برای ادامه همکاری ملزم به انجام آزمایش کرونا هستند، اما در مورد رانندگان تاکسی این الزام وجود ندارد و این در حالی است که آزمایش کرونا آن‌ها به صورت رایگان است و همه هزینه‌های آن توسط شهرداری پرداخت شده است.
    وی، با اشاره به اجرای پروتکل‌های بهداشتی در این زمینه گفت: متاسفانه نتیجه آزمایش کرونا یک و دو دهم درصد از رانندگان اتوبوسرانی شیراز یعنی ۲۱ نفر مثبت اعلام شده است.
    او عنوان کرد: رانندگانی که مبتلا به کرونا هستند هم اکنون در قرنطینه خانگی به سر می‌برند.
حسن شاهی، با اشاره به انجام آزمایش کرونا برای ۱۲ هزار راننده تاکسی دیگر شیراز افزود: در حال حاضر روزانه آزمایش کرونا برای ۴٠٠ نفر از رانندگان تاکسی انجام می‌شود و برای رعایت فاصله‌گذاری و جلوگیری از تجمع در این محل نیز اقداماتی اندیشیده شده و تا مشخص شدن نتیجه آزمایش تمام این رانندگان، حدود یک ماه زمان می‌برد.
رئیس سازمان حمل ونقل مسافر شهرداری شیراز اضافه کرد: مدیریت شهری شیراز، تکلیفی برای انجام آزمایش کرونا از رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر ندارد، اما برای ارتقای سطح سلامت شهروندان، مبادرت به انجام این کار کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ١٧هزار راننده در حوزه حمل و نقل عمومی این شهر فعالیت دارند که از این تعداد ۲ هزار نفر راننده اتوبوس و مابقی راننده تاکسی هستند.
حسن شاهی همچنین گفت: از ۱۲ هزار دستگاه تاکسی موجود در شهر شیراز، ۲ هزار دستگاه آن به دلیل فرسودگی از رده خارج شده و این در حالی است که با توجه به اعمال محدودیت سوار شدن سه مسافر در تاکسی‌ها به دلیل شیوع کرونا، عملا یک چهارم از درآمد آن‌ها کم شده و به همین دلیل ما تمهیداتی را به صورت یارانه نقدی و غیر نقدی برای آنان در نظر گرفتیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)