• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۵۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
بین الملل » مقاومت
بیانیه جنبش حماس در سالگرد اشغال قدس؛

اشغالگران در سرزمین فلسطین آینده‌ای ندارند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای اعلام کرد نقشه‌ها و طرح‌های صهیونیستی و آمریکایی رو به زوال است و اشغالگران در سرزمین فلسطین آینده‌ای ندارند.

اشغالگران در سرزمین فلسطین آینده‌ای ندارندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی جنبش حماس، این جنبش روز دوشنبه در بیانیه‌ای هشت بندی به مناسبت پنجاه و سومین سالگرد اشغال شهر قدس اعلام کرد، اشغالگران صهیونیست در هفتم ژوئن سال ۱۹۶۷ میلادی شهر قدس را به طور کامل اشغال کردند که پس از مصیبت اشغال سرزمین فلسطین در سال ۱۹۴۸ میلادی، دومین مصیبت بود و آرمان فلسطین همچنان درگیر توطئه هاست که تازه ترینش نیز معامله شوم قرن است.
در این بیانیه آمده است، معامله شوم قرن که رژیم صهیونیستی و آمریکا آن را طراحی کرده و نخستین گام‌های اجرایش را نیز با انتقال سفارتش از داخل رژیم صهیونیستی به قلب شهر اشغالی قدس برداشته است و گام بعدی اش نیز اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم باطل صهیونیستی و پس از آن به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم اشغالگر صهیونیستی بر کرانه باختری رود اردن بود و پایان دادن به نقش آژانس بین المللی امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از دیگر اقدامات آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برای محو کردن مسئله آوارگان فلسطینی است.
حماس با اشاره به اقدام رژیم صهیونیستی به اجرای معامله قرن با مشارکت دولت آمریکا و با هدف گسترش حاکمیت صهیونیست‌ها بر بیشتر بخش‌های کرانه باختری و تسلط کامل بر آنچه که قدس بزرگ می‌نامند، افزود همه این‌ها در قالب یک طرح شیطانی شرورانه است که به دنبال پایان دادن به مشروعیت حقوق فلسطینی در فلسطین و قدس و مسجد الاقصی است که زیر چکمه اشغالگران و یهودی سازی و یورش‌ها و تلاش‌ها برای محو هویت عربی اسلامی آن قرار گرفته است.
 بیانیه حماس می افزود هم این‌ها با ورود برخی از نظام‌های رسمی در منطقه به مرحله علنی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی از طریق فرآیند‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و ورزشی و هنری همزمان شده و این اقدام یعنی عادی سازی علنی روابط نیز به چالش طلبی کرامت و اراده ملت‌های عربی و اسلامی است که همواره حامی ملت فلسطین در مقاطع طولانی منازعه با دشمن صهیونیستی بوده اند و از دولتهایشان خواسته اند از مقاومت فلسطین حمایت کنند و مرز‌ها را به روی ملت‌های امت اسلامی برای مشارکت در آزادسازی فلسطین و قدس بگشایند.
حماس افزود در سالگرد اشغال قدس بر اقدامات تروریستی صهیونیسم در عملیات یورش به مسجد الاقصی و جلوگیری از رسیدن نمازگزاران و مدافعان به مسجد الاقصی به شیوه‌های مختلف و نیز بر تخریب خانه‌های ساکنان قدس اشغالی و سرقت اراضی آنان و گسترش عملیات شهرکسازی و تحمیل مالیات و تقویت محاصره این شهر مقدس افزوده شده است.
جنبش حماس تصریح کرد ما در جنبش مقاومت اسلامی به ملت فلسطین و ساکنان قدس و همه طیف‌های امت عربی و اسلامی که گزینه مقاومت را در پیش گرفته اند درود می‌فرستیم و تأکید می‌کنیم:
یک: به ملت فلسطین و در صدر آن به مدافعان مرد و زن در قدس و مسجد الاقصی که نوک پیکان دفاع از مسجد الاقصی و قدس در برابر ظلم و ستم صهیونیست‌ها و نقشه‌های یهودی سازی هستند درود می‌فرستیم.
دوم: به دلاور مردان روحانی و شیوخ و روحانیون مسیحی و مدافعان مرد و زنی که در برابر جنایات صهیونیستی ایستاده اند و از قدس به عنوان دروازه آسمان با وجود بازداشت‌ها و تبعید‌ها و تعقیب‌ها و کشته شدن دفاع می‌کنند، درود می‌فرستیم.
سوم: قدس همواره فلسطینی و عربی و اسلامی باقی خواهد ماند و هیچ قدرتی در زمین قادر نخواهد بود که هویت و نماد و تاریخ آن را تغییر دهد و پایتخت ابدی کشور فلسطین است و سرنوشت اشغالگران و نقشه‌های آنان درباره قدس و فلسطین نیز نابودی خواهد بود و هیچ یک از طرح‌های توطئه آمیز نیز آینده آنان را در سرزمین فلسطین بیمه نخواهد کرد.
چهارم: اجرای نقشه صهیونیستی الحاق کرانه باختری و منطقه دره‌ها و نیز تعرض به مسجد الاقصی باعث وقوع انتفاضه‌ای بنیان کن علیه اشغالگران خواهد شد.
پنجم: از محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی می‌خواهیم توافقنامه فاجعه آمیز اسلو و تعهدات سیاسی و اقتصادی و امنیتی اش را کاملا منحل کند و به هرگونه رابطه‌ای با اشغالگران پایان دهد و برای ساماندهی وضع داخلی فلسطینیان به سرعت بکوشد و با یک راهبرد ملی جامع بر مبنای طرح مقاومت جامع با اشکال مختلف آن برای رویارویی با طرح الحاق و معامله قرن موافقت کند و به برگزاری نشستی در سطح رهبران و دبیران کل و با مشارکت طیف‌های مختلف ملت فلسطین دعوت کند.
ششم: از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی و پارلمان‌های عربی می‌خواهیم همه امت را در سطوح مختلف به میدان آورند و حرکت آگاه سازی ملت‌های عربی و مسلمان را در قبال حقوق و اصول فلسطین، هدایت و با خطراتی که شهر قدس و ساکنان آن مواجه است مقابله و از پایداری آنان با همه ابزار‌ها حمایت کنند.
هفتم: از ملت‌های عرب و مسلمان می‌خواهیم جهت گیری شان برای آزادسازی قدس و فلسطین باشد و آگاهی در برابر نقشه‌های عادی سازی روابط را که از طریق فرآیند‌های مختلف صورت می‌گیرد و هدفش نیز وارونه نمایی حقایق و بازی با عواطف نسل‌های جوان و از بین بردن آگاهی آنهاست، تقویت کنند.
هشتم: از دادگاه بین المللی کیفری می‌خواهیم بررسی‌های اولیه با هدف مقدمه سازی برای آغاز تحقیقات در خصوص جنایات جنگی و جنایت ضد بشری دولت‌های مختلف اشغالگر صهیونیستی علیه ملت بی دفاع فلسطین به خصوص جنایتش در شهر قدس و تازه ترینش یعنی شهادت ایاد حلاق از معلولان ذهنی را به پایان ببرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)