• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۴
سیاسی » مجلس
قالیباف:

نیروهای مسلح ، الگوی مردمی شدن اقتصاد و صنعت هستند

جمعی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشور در دیدار با اقاي قاليباف انتخاب وي به عنوان رئيس مجلس شوراي اسلامي را به وي تبریک گفتند.

نیروهای مسلح ، الگوی مردمی شدن اقتصاد و صنعت هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی و جمعی دیگر از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشور با رییس مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.
اقاي قالیباف در این دیدار ، نیروهای مسلح را حصن استوار امنیت و بازوی مستحکم ملت دانست و گفت: ملت ایران با داشتن فرماندهان و رزمندگان رشید و شجاعی که دلهای آنان با نور ایمان روشن و اراده هایشان با قدرت و صلابت باور به آرمان های انقلاب، مستحکم است، دارای اقتداری است که نظیر آن را در سراسر جهان نمی توان یافت.
رییس مجلس شورای اسلامی، رمز پیروزی و اقتدار نیروهای مسلح و توان بازدارندگی آن در برابر دشمن را مردمی بودن این نیرو دانست و افزود: اگر اقتصاد و صنعت نیز مردمی شود، پیشرفت خواهد کرد و همان گونه که در صنایع دفاعی به پیشرفت های درخشان دست یافته ایم، خواهیم توانست در تولید ملی نیز شاهد جهش و موفقیت های چشمگیر باشیم.
قالیباف در این دیدار بر اهتمام همه جانبه مجلس شورای اسلامی بر تقویت نیروهای مسلح تاکید کرد و افزود: امیدواریم با همکاری صمیمانه مجلس و نیروهای مسلح، نیازها و ضرورت های دفاعی کشور در حوزه وضع قوانین کارآمد و راهگشا برطرف شود‌.
در این نشست همچنین سرلشکر باقری با اشاره به مسئولیت جدید دکتر قالیباف به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی و تبریک به ایشان گفت: اطمینان داریم حضرتعالی که از فرماندهان پرافتخار دفاع مقدس و دلسوز انقلاب هستید و در مناصب و مسئولیت های مختلف از اوان جوانی در انقلاب حضور داشته و در عرصه های سخت به مردم خدمت رسانی کرده اید ، در این مسئولیت نیز همچون مناصب پیشین منشأ خیر و برکت خواهید بود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با یادآوری فرمایش های امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مجلس در رأس امور است، تصریح کرد: حقیقتاً مردم ایران و همه دلسوزان انقلاب به این مجلس یازدهم دل بسته اند و امیدواریم با تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری که در پیام افتتاحیه مجلس یازدهم قرائت شد و با تلاش، مدیریت و مجاهدت حضرتعالی انتظارات مردم برآورده شود.
سرلشکر باقری افزود: مجالس گذشته نیز اقداماتی را انجام دادند و فراز و فرودهایی را پشت سرگذاشتند، اما این مجلس خاص که با انتخاب تعداد کثیری از رزمندگان، ایثارگران و افراد مورد اعتماد مردم تشکیل شده، امید و دلگرمی زیادی را در مردم ایجاد کرده تا بسیاری از مسائل بر زمین مانده کشور حل شود.
وی در ادامه با اشاره به قوانینی که از منظر فرماندهان نظامی کشور بااهمیت قلمداد می شود، گفت: اصلاح قانون بکارگیری سلاح مصوب سال 1373 نواقصی دارد که مشکلاتی را در این حوزه ایجاد کرده است و همچنین قانون استفاده از خانه های سازمانی نیاز به اصلاح و توسعه دارد‌‌.
سرلشکر باقری ادامه داد: همچنین قانون خدمت وظیفه عمومی به اصلاحاتی نیاز دارد، زیرا در طول این سال ها اکثر محدودیت ها برای سربازان در قوانین دیگر رفع شده است و این افراد برای اخذ گواهینامه، وام و اشتغال مشکلی ندارند. این در حالی است که ۷۰۰ هزار نفر سالانه مشمول خدمت وظیفه عمومی می شوند، اما تنها نیمی از آنها به خدمت می روند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)