• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۶۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
مرکزی » اجتماعی
استان مرکزی؛

بررسی مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث

در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی، مشکلات مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و طرح کمپین کنترل سرعت بررسی شد.

بررسی مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در سومین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان ضمن بررسی مشکلات مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث، طرح کمپین کنترل سرعت در استان نیز ارائه و راهکارهایی در این خصوص تبیین شد.
در این جلسه مقرر شد20 پایگاه اورژانس دیگردر استان احداث شود که از این تعداد 10 پایگاه در شهرستان اراک و 10 پایگاه در سایر شهرستانهای استان و براساس نیاز احداث شود.
استاندار مرکزی در این جلسه گفت: ایجاد زیرساخت لازم برای استقرار اورژانس هوایی در تمامی شهرستان‌ها و آماده‌سازی مکان استاندارد فرود بالگرد تا سه ماه آینده تلکیف است و زمین مورد نیاز برای ساخت پایگاه های اورژانش شهری و جاده ای تا 10 روز آینده تامین شود.
آقازاده تامین ۱۰ دستگاه موتور مجهز به خدمات فوریت‌های پزشکی برای شهرستان اراک و سه دستگاه برای ساوه با هدف سرعت‌دهی در امدادرسانی باید در برنامه اولویت‌دار مدیریت این شهرها و فرمانداری‌ها قرار گیرد.
سید علی آقازاده در خصوص طرح کمپین کنترل سرعت در استان هم گفت: سال گذشته مصوب شد 10 درصد تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان کاهش یابد که پایان سال 98 تلفات حوادث جاده ای حدود 8 درصد نسبت به سال 97 کاهش داشت که به این هدفگذاری رسیدیم.
وی گفت: با تصویب کاهش 10 درصدی تلفات ناشی از سوانح و با اجرای طرح کمپین کنترل سرعت، با همکاری و ایجاد کمپین مردمی و دستگاه های اجرایی سال 99 هم،کاهش 10 درصدی تلفات ناشی از سوانح نیز اتفاق بیافتد و آثار آن را در پایان سال ببینیم.
استاندار مرکزی پویش کنترل سرعت در استان را نیازمند همکاری هدفمند رسانه ها، دستگاه های اجرایی متولی و سازمان های مردم نهاد دانست و افزود: انتظار می‌رود که این مهم با حداکثر نتایج مطلوب همراه باشد.

  • بهرامی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: میانگین ماموریت فوریت‌های پزشکی در پایگاه امداد اراک در شبانه روز ۲۰ مورد است درحالی که استاندارد آن هشت ماموریت تعیین شده و این مهم بیانگر ان است که شمار مکان‌های امدادی مستقر در این کلانشهر با حجم اتفاقات و حوادث همخوان نیست.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و دبیر کارگروه هم با بیان اینکه با همکاری شورای شهر و شهرداری 7 قطعه زمین برای احداث پایگاه های اورژانس برای شهرستان اراک مشخص شده که تا 10 روز آینده واگذار خواهد شد که انشااله با استفاده از اعتبارات دولتی و با کمکی که خیرین قول دادند اجرایی شود.
سجادی در خصوص احداث پدفرود اورژانس هوایی در استان هم گفت: اکنون یکی از شهرستانها های استان وجود دارد که 11 شهرستان دیگر موظف شدند که اینموضوع پیگیری و با استفاده از اعتبارات کمیته برنامه ریزی پایگاه های فرود اورژانش هوایی دراین شهرستانها احداث شود.

وی درخصوص خرید دستگاه موتورلانس نیز مقرر شد از ظرفیت شهرداری هااستفاده اشود و سه دستگاه برای ساوه 10 دستگاه هم برای اراک خریداری شود تا در شرایط ترافیکی اورژانش هر چه سریعتر به محل مورد نظر اعزام شود.

  • سجادی همچنین در خصوص طرح کمپین کنترل سرعنت در استان نیز گفت: استان مرکزی یکی از سه استان کشور است که بعنوان پایلوت این طرح در آن اجرا می شود که با استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و همکاری دستگاه ها این طرح به خوبی اجرا شود.

کاهش 10 درصدی تلفات ناشی از حوادث جاده ای ، تامین زمین مورد نیاز احداث پایگاه های اورژانس و تامین اعتبار برای خرید موتور لانس، دستگاه الکتروکاردیوگرام و تجهیزات پزشکی پایگاه های اورژانس از مصوبات این کارگروه بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)