• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
تا ۲۲ خرداد

تغییر محل آزمون ۳۵ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان دانشگاه آزاد تا ۲۲ خرداد فرصت دارند با مراجعه به سامانه azmoon۹۹.iau.ac.ir درخواست تغییر محل امتحاناتشان را ثبت کنند.

تغییر محل آزمون ۳۵ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامیآقای مسعود همتی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص علت برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد افزود: با توجه به شبکه گسترده دانشگاه آزاد در سراسر کشور و این که در بیش از ۴۰۰ نقطه دارای واحد دانشگاهی است این امکان وجود دارد که بتوانیم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و با در نظر گرفتن دغدغه خانواده‌ها و حفظ آرامش دانشجویان عزیز، امتحانات را به شکل حضوری برگزار کنیم.
وی در واکنش به قیاس برخی میان امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی با امتحانات غیر حضوری دیگر دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌های دولتی از کل کشور مراجعه کننده دارند که سفر و تجمع آن‌ها مخاطره آمیز است، اما دانشگاه آزاد با توجه به گستردگی خود به راحتی می‌تواند امتحانات دانشجویان را در نزدیک‌ترین محل اقامت آن‌ها برگزار کند.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه دانشجویان در این ترم می‌توانند محل برگزاری امتحانات خود را مشخص کنند گفت: برای رفاه حال دانشجویان سامانه‌ای به نشانی azmoon۹۹.iau.ac.ir طراحی شده است تا دانشجویان بتوانند با مراجعه به این سامانه و دریافت نرم افزار انتخاب محل آزمون، درخواست خود مبنی بر تغییر محل برگزاری امتحانات خود را ثبت کنند.
آقای همتی با تأکید بر این که آرامش دانشجویان برای دانشگاه آزاد بسیار مهم است، افزود: شماره تلفن‌های پاسخگویی در این سامانه درج شده است و همکاران آماده پاسخگویی و برطرف کردن اشکالات احتمالی هستند و چنانچه دانشجویان در روند ثبت نام و ارائه درخواست شان به مشکل خوردند بدانند که ما کار تمام دانشجویان را انجام می‌دهیم و حتی یک دانشجو باقی نمی‌ماند که تکلیفش مشخص نباشد.
وی با اشاره به این که مهلت ثبت درخواست در این سامانه فقط تا پایان ۲۲ خرداد است، گفت: این سامانه از ۱۸ خرداد در اختیار دانشجویان قرار گرفته و تا امروز بیش از ۳۵ هزار نفر درخواست تغییر محل امتحاناتشان را ثبت کرده اند و از دیگر دانشجویان متقاضی درخواست می‌کنیم در مهلت باقی مانده اقدام به ثبت درخواست کنند.
وی افزود: ساز و کار این سامانه به این صورت است که پس از ثبت درخواست دانشجویان زیر ساختی فراهم شده تا استادان بتوانند همان سؤالات امتحانی را که به دانشجویان بومی ارائه می‌دهند به صورت شبکه‌ای رأس ساعت شروع امتحان سؤالات را به تلفن همراه دانشجویان ارسال کنند.
آقای همتی با اشاره به این که این قبیل دانشجویان می‌توانند تلفن همراه خود را سر جلسه آزمون در اختیار داشته باشند، گفت: دانشجویان باید سؤالات را از روی تلفن همراهشان بخوانند تا پاسخ را در پاسخنامه کاغذی بنویسند جوانب امنیتی کار برای جلوگیری از تقلب دیده شده و بعد از امتحان نیز تصویر پاسخنامه جهت تصحیح به کارتابل استاد مربوطه ارسال می‌شود ضمن این که راه‌های جایگزین نیز به منظور تضمین انجام این فرآیند مدنظر قرار گرفته است.
وی افزود: در مناطق سفید امتحانات مقاطع دکتری و کلاس‌های کارشناسی تا ۱۰ نفر ظرفیت و کلیه دروس عمومی و معارف دانشجویان می‌تواند به صورت مجازی برگزار شود، تصمیم گیری در این خصوص را در اختیار استادان گذاشته ایم، اما این مواردی که برشمرده شد اگر در مناطق قرمز حضور داشته باشند باید امتحانات به شکل غیر حضوری برگزار شود.
آقای همتی در پاسخ به این سؤال که به طور کلی امتحانات دانشجویان مستقر در مناطق قرمز چگونه برگزار می‌شود؟ گفت: دانشجویان واقع در مناطق قرمز دو هفته امتحاناتشان به تعویق می‌افتد و بعد از آن روش برگزاری امتحانات را بزودی به دانشجویان عزیز اعلام می‌کنیم که یا به صورت حضوری برگزار می‌شود یا برگزاری امتحانات مجازی را در دستور کار قرار می‌دهیم.
وی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان خارج از کشور نیز افزود: دانشجویان خارج از کشور اکنون امتحاناتشان برگزار نمی‌شود این عزیزان نگران نباشند، زیرا به زودی سامانه‌ای در اختیارشان قرار می‌دهیم که در هر محلی که هستند بتوانند در کلیه امتحانات خود به صورت غیر حضوری شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)