• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۸۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۱
بین الملل » غرب آسیا
روزنامه البناء لبنان

جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه و لبنان

جنگ روانی از راه‌هایی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی با کمک برخی طرف‌ها در لبنان در تلاشند از آن برای رسیدن به مقاصد سیاسی شان بهره برداری کنند.

جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوریه و لبنانبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، جنگ روانی از راه‌هایی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی با کمک برخی طرف‌ها در لبنان در تلاشند از آن برای رسیدن به مقاصد سیاسی شان بهره برداری کنند.
نسخه اینترنتی روزنامه البناء چاپ لبنان در مقاله‌ای به قلم ناصر قندیل با عنوان «جنگ روانی؛ تحریم‌هایی حقیقی است» ضمن اشاره به توطئه جدید آمریکا علیه سوریه در قالب تحریم‌های موسوم به قانون سزار (قیصر) که هدف آن قطع کامل ارتباط اقتصادی سوریه با خارج از جمله لبنان است و با اشاره به جو روانی به وجود آمده که باعث سقوط ارزش پول‌های لبنان و سوریه در برابر دلار شده است نوشت: یکی از اهداف این اقدامات جنگ روانی است و از جنگ روانی نیز در سیاست بهره برداری می‌شود.
قندیل نوشت کسی از علل واقعگرایانه مالی کاهش ارزش لیر سوریه صحبت نمی‌کند بلکه صحبت‌ها بر تحریم‌های جدید آمریکا موسوم به قانون سزار متمرکز است که هنوز هم اجرا نشده است. همینکه سقوط ارزش لیر به قانون سزار ربط داده می‌شود نشان می‌دهد این یک جنگ روانی است.
وی با اشاره به جنگ روانی دشمنان سوریه و برخی دوستان که از مرحله‌ای سیاه برای سوری‌ها سخن می‌گویند نوشت صحبت از جنگ قریب الوقوع آمریکا علیه سوریه و تفاهم بین ترکیه و آمریکا و روسیه بر سر تقسیم سوریه و ابراز تردید در رابطه دولت سوریه با هم پیمانانش و زیر سؤال بردن ثبات این رابطه؛ با هدف مقدمه سازی برای ایجاد ناآرامی به منظور سرپوش گذاشتن بر مسئله الحاق کرانه باختری به اسرائیل در قالب معامله قرن است.
البته اشاره به این موضوع مفید است که درباره معامله قرن نیز موافقت و مخالفت‌های زیادی وجود دارد تا جاییکه احتمالا از اجرای معامله قرن منصرف شوند، زیرا می‌ترسند اوضاع با توجه به بحران‌ها و ناتوانی رژیم اشغالگر صهیونیست و سرگرمی سیاستمداران آمریکایی به طرح‌های خروج از منطقه، از کنترل خارج شود.
قندیل با اشاره به اهداف پشت پرده برخی طرف‌ها در لبنان از جمله بانک مرکزی این کشور با ایجاد نوسان در بازار مالی و بازی با ارزش پول لبنان در برابر دلار آمریکا نوشت این موضوع آشکار است که موفقیت دولت لبنان در این پرونده انجمن بانک‌های لبنان را در نبرد موجودیتی اش با دولت درباره آینده بدهی‌ها و سود‌ها به دردسر خواهد انداخت به همین سبب انجمن بانک‌های لبنان در حال تأمین مالی بازار موازی است تا دلار‌ها را بخرد و باعث کاهش ارزش پول لبنان در برابر دلار شود و از این کار برای تضعیف دولت بهره برداری سیاسی شود.
این طرف‌ها همچنین می‌دانند که رمز موفقیت دولت در کنترل نرخ ارز است و سلب اعتماد از دولت نیز به بی ثباتی بازار ارز کمک خواهد کرد و شایعه تغییر دولت و سوق دادن به سمت تصمیماتی که به اعتبار دولت لطمه می‌زند در چارچوب جنگ روانی قرار دارد.
ضعف اعتماد، باعث افزایش تقاضای ارز می‌شود و افزایش نرخ دلار نیز باعث تضعیف هرچه بیشتر اعتماد مردم است و هر دوی این‌ها برای هجوم مردم برای خرید دلار کافی است و همین باعث می‌شود اعتماد بیش از پیش از بین برود و مردم بیشتر به دلار روی بیاورند و این یک بازی در چارچوب جنگ روانی است.
وی در پایان نوشت تحریم‌ها وجود دارد و باعث اذیت و آزار است، اما جنگ روانی باعث تشدید آن می‌شود همچنین در جنگ روانی برخی از داخلی‌ها خواسته یا ناخواسته با دشمن همراهی می‌کنند و همین باعث تأثیرگذاری هرچه بیشتر تحریم‌ها می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سپاه ستون استوار امنیت و آرامش کشور است
الزام همه دستگاههای اجرایی به رعایت دستورالعمل‌های پدافندی
تقویت پدافند زیستی با محوریت کنترل آلودگی‌های صنعتی و بیماری‌های نوپدید
افزایش جریمه توقف کامیون‌های سنگین درمعابر شهر یزد تا ۲۵۰ هزار تومان
آسفالت بخشی از محور سخت گذر کفمه اندیکا
رونمایی پوستر یازدهمین جشنواره سراسری موسیقی بیت و حیران در سردشت
خدمات رایگان تشخیص و درمان هپاتیت در قم
بهره‌برداری از مدرسه خیّرساز «راه ایمان» در بندرعباس
۱۲۰ ثانیه از خبر‌های ۱۰ آبان قم
روایت دردناک مدیر بیمارستان التحریر از وضعیت پیکر شهدای غزه
دو نفر دیگر در ارتباط با سرقت از لوور بازداشت شدند
رایزنی برای تشکیل اتحادیه کاراته کشور‌های حاشیه دریای خزر در روسیه
راهیابی دانش آموز بوکانی به مسابقات جهانی مهارت شانگهای
گلایه از آلودگی زیست محیطی تهران
شهرستان ورامین به ۲۷ مدرسه جدید نیاز دارد
تاب‌آوری استان اردبیل در شرایط بحرانی ارتقا پیدا می‌کند
درمانگاه سرپایی بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد
کشف ۱۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در اهواز 
محاصره ۱۷۷ هزار سودانی در شهری سوخته
اختلال در شبکه ارتباطی شرق مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)