• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
صفحه نخست » کل اخبار
طبق یک گزارش جدید

تحولی در کامپیوتر‌های اپل در راه است

طبق یک گزارش جدید، اپل قرار است تغییری در کامپیوتر‌های مک خود ایجاد کند که تحولی بنیادین در ذات این سخت‌افزار محسوب می‌شود.

یکی از بزرگ‌ترین تغییرات تاریخ کامپیوتر‌های اپل در راه استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از ایندیپندنت طبق یک گزارش جدید،  اپل قرار است تغییری در کامپیوتر‌های مک خود ایجاد کند که تحولی بنیادین در ذات این سخت‌افزار محسوب می‌شود.

این شرکت طی تصمیمی که احتمالا یکی از بزرگ ترین تحولات در خط تولید محصولات شرکت تا به امروز محسوب می‌شود، تراشه‌های مورد استفاده در کامپیوتر‌های مک را از اینتل به ARM تغییر می‌دهد. به گزارش بلومبرگ، این تغییر که ابتدا در کامپیوتر‌های لپ‌تاپ صورت می‌گیرد در همین ماه اعلام خواهد شد.

آن طور که در گزارش‌های متعدد آمده، این تغییر، سرعت کامپیوتر را به شدت بالا برده و عمر باتری و کارایی سایر قطعات را بسیار بهتر از قبل خواهد کرد و کامپیوتر‌های اپل را با سایر محصولات این شرکت نظیر اپل و آیپد سازگارتر می‌کند. اپل سال‌هاست که تراشه‌های آیفون و آیپد را خودش تولید می‌کند.

در همین گزارش آمده، این خبر در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل، که از ۲۲ ژوئن آغاز می‌شود، اعلام خواهد شد. این احتمال وجود دارد که اپل در برنامه‌های خود تغییراتی ایجاد کند بنابراین اعلام این خبر نیز ممکن است با تأخیر صورت بگیرد.

مدت‌هاست که شایع است اپل در تلاش است لپ‌تاپ‌های خود را از اینتل به ARM تغییر دهد. این خواسته علاوه بر این که دست اپل را برای طراحی تراشه‌های مخصوص خود بازتر می‌کند، آن طور که می‌گویند دلیل مهم‌تری هم دارد. اپل از این که زمان عرضه مدل‌های جدید یا به‌روزشده محصولاتش وابسته به زمان‌بندی تولیدات اینتل است دل خوشی ندارد.

این تغییر از آن جهت بنیادین است که اپل برای اولین بار از ۳۶ سال گذشته است که برای خط تولید کامپیوتر‌های مک از تراشه‌های ساخت خود استفاده خواهد کرد.

این شرکت در سال ۲۰۰۶ تصمیم گرفت با کنار گذاشتن معماری «پاور پی‌سی»، از تراشه‌های اینتل استفاده کند، که تغییری مهم در آن زمان محسوب می‌شد. به همین دلیل لازم شد اپل سیستم عامل مک را از نو بازنویسی کرده و تمام نرم‌افزار‌های طرف سوم را مجبور به اعمال تغییرات کند.

گزارش جدید بلومبرگ حاکی است این خبر توسط اپل و در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان اپل، که ۲۲ ژوئن آغاز می‌شود، اعلام خواهد شد. البته اپل هنوز جزئیات برگزاری این کنفرانس را اعلام نکرده است. این کنفرانس معمولا با یک طرح یا خبر بزرگ روی صحنه در مقابل شرکت‌کنندگان مشتاق اپل آغاز می‌شود، اما امسال، به خاطر محدودیت‌های کرونایی، به صورت اینترنتی برگزار خواهد شد.

آن طور که مرسوم بوده، اپل خبر اصلی را در روز اول اعلام می‌کند و در ادامه هفته جلسات فنی مختلفی را برای برنامه‌نویسان تشکیل می‌دهد. در کنفرانس امسال هم انتظار می‌رود برنامه به همین منوال باشد. به همین ترتیب انتظار می‌رود خبر‌های مربوط به بهبود کارایی سایر محصولات اپل و ویژگی‌های جدید ورزشی در ساعت اپل نیز مثل گذشته جزو بخش‌های این کنفرانس باشد.

اعلام خبر این تغییر بزرگ در کنفرانس به برنامه‌نویسان فرصت می‌دهد که قبل از عرضه کامپیوتر‌های جدید در سال ۲۰۲۱ با این معماری جدید آشنا شده و نرم‌افزار‌ها را سازگار کنند. به همین دلیل زمان اعلام خبر ممکن است تغییر کند و هنوز هم احتمال دارد اپل از این خبر در کنفرانس امسال پرده‌برداری نکند.

به گزارش بلومبرگ، استفاده از تراشه‌های ARM ابتدا فقط در بعضی از مدل‌های لپ‌تاپ اپل، از جمله مک‌بوک ۱۲ اینچی که تولید آن دیگر متوقف شده، صورت خواهد گرفت. در ادامه سایر کامپیوتر‌های اپل از جمله کامپیوتر‌های دسکتاپ نیز به این تراشه مجهز خواهند شد.

پردازنده‌های جدید از همان فناوری مورد استفاده در آیفون و آیپد بهره خواهند برد. اپل با استفاده از این فناوری توانسته است تراشه‌های مورد نظر خود را طراحی و تولید کند. به همین دلیل است که دستگاه‌های مزبور با سرعت بیشتری نسبت به کامپیوتر‌های اپل بهبود یافته و تولید می‌شوند. برخی از مدل‌های آیپد و آیفون امروزه کارایی بهتری از کامپیوتر‌های بزرگتر اپل دارند.

البته این کامپیوتر‌های همچنان با سیستم عامل macOS کار خواهند کرد، اما معماری جدید باعث می‌شود بتوانند برنامه‌هایی را از سیستم عامل iOS قرض بگیرند.

با این وجود، نرم‌افزار‌هایی که برای تراشه‌های قبلی ساخته شده‌اند باید دوباره بازنویسی شوند تا بتوانند در سیستم عامل جدید نیز کار کنند. در گذشته در حرکتی مشابه، اپل ابزار‌هایی را به برنامه‌نویسان داده بود که بتوانند انتقال به سخت‌افزار جدید را به کمک آن‌ها انجام دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
کتاب «۴ شبهه ۴ پاسخ» منتشر شد
نظارت ویژه بر توزیع مرغ منجمد در ارومیه
استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی گامی مهم به سوی انرژی پایدار
صفحه نخست روزنامه‌های هرمزگان ۱۰ آذر ۱۴۰۴
رزمایش «سهند ۲۰۲۵» برگزار می‌شود
توزیع ۵۰ مرحله شیر رایگان در مدارس لرستان
آموزش و پرورش نقشی مهم در نهادینه‌سازی مصرف بهینه گاز دارد
برپایی نمایشگاه تولیدات پوشاک ایرانی – اسلامی در مروست
صدور کیفرخواست پرونده کلاهبرداری بورسیه دانشجویان در گلستان
روایت کوهنوردان خدابنده ای از سپیده‌دم
تاریخ‌سازی رزمی‌کاران کردستانی در مسابقات جهانی پاهویوت
دستگیری سه شکار چی غیر مجاز پرندگان وحشی در دزپارت  
بدون الگوی عملی در مدارس، آموزش مصرف صحیح گاز بی‌اثر است
کشف ۱۵۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در مشهد
دستگیری شش سارق طلافروشی های کیش
برکناری رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان
عبورظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۳ مگاوات
ثبت بیش از ۴۶۶ هزار سفر در پایانه بار بندر امام خمینی
نماز باران در اردبیل اقامه می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
عاقبت پشت کردن به وطن
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)