• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۲۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری
در حاشیه جلسه مجمع نمایندگان استان تهران ؛

قرارداد با خودروسازان برای دریافت اتوبوس

شهردار تهران گفت: براساس توافق با سازندگان داخلی خودرو، پیش نویس قرارداد‌هایی مبنی بر واگذاری اتوبوس به شهرداری تهران آماده شده است و همچنین هزار دستگاه اتوبوس توسط همین خودروساز‌ها بازسازی می‌شود.

پیش نویس قرارداد با خودروسازان برای دریافت اتوبوسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای پیروز حناچی در حاشیه جلسه مجمع نمایندگان استان تهران گفت: به دعوت مجمع نمایندگان تهران نخستین جلسه مشترک را با نمایندگان در رابطه با موضوع‌هایی همچون آلودگی هوا، ترافیک، توسعه حمل و نقل عمومی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

وی ادامه داد: خوشبختانه ظرفیت خیلی خوبی از نمایندگان با تجربه در اداره امور شهر‌ها در این مجلس هم وجود دارد و امیدواریم که مسائل و مشکلات کلانشهر‌ها در درجه اول به ویژه تهران را بتوانیم حل کنیم.

شهردار تهران افزود: موضوع‌هایی مانند توسعه حمل و نقل عمومی مترو تاکسیرانی و اتوبوسرانی و بحث آلودگی هوای تهران و تعداد اتوبوس‌های پاک و برنامه‌هایی که برای این موضوع داریم با نمایندگان  بحث و گفتگو شد.

وی گفت: نمایندگان نیز به موضوع آسیب‌های اجتماعی در شهر تهران اشاره داشتند و نگرانی‌هایی نیز نسبت به حریم شهری در شهر وجود داشت که امیدواریم بتوانیم با تجربیات یکدیگر بار سنگین اداره امور شهری را با هم برداریم و مشکلات مردم را کم کنیم.

پیش نویس قرارداد با خودروسازان برای دریافت اتوبوس

شهردار تهران گفت: مایک توافق با سازندگان خودروساز داخلی همچون ایران خودرو و خودرودیزل انجام دادیم و پیش نویس قرارداد‌های آن‌ها آماده شده و به اطلاع دولت رسیده است و همچنین هزار دستگاه اتوبوس را دستور بازسازی دادیم که بخشی از همین خودرو‌های در دست بازسازی توسط همین خودروساز‌ها انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: اساسا بودجه شهرداری تهران کشش مترو را ندارد و ما منابع مالی مترو را از طریق اوراق مشارکت تامین اعتبار می‌کنیم و به دلیل بدهی‌هایی که شهرداری تهران به سیستم بانکی داشته است برای گرفتن تسهیلات جدید مشکل داریم، ولی در حال رفع مشکلات موجود هستیم.

شهرداری مگاپروژه‌ها را به پروژه‌های خرد تبدیل می‌کند

وی در پاسخ به طرح‌های عمرانی شهر تهران گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی طرح‌های عمرانی را در سه مرحله انجام می‌دهیم و آن‌هایی را که به دلیل رضایتمندی و پیشرفت فیزیکی در اولویت هستند به بهره برداری می‌رسانیم و در مرحله دوم پروژه‌ها در دستور کار هستند که برخی از پروژه‌ها به دلیل بیماری کرونا تعطیل شده است.

شهردار تهران گفت: نوع تعریف ما به پرداخت پروژه‌ها تغییر کرده و ما دو هزار میلیارد تومان بودجه برای پروژه‌های محلی قرار داده ایم و پروژه‌ها را از مگاپروژه به پروژه‌های خرد تبدیل کرده ایم.

من همچنان طبق قولم سه شنبه‌ها با حمل و نقل عمومی تردد می‌کنم

شهردار تهران در پاسخ به اینکه آیا در شرایط کرونا نیز با حمل و نقل عمومی تردد می‌کند یا خیر؟ گفت: من طبق قولم سه شنبه‌های بدون خودرو را با دوچرخه یا مترو به محل کارم می‌روم البته در لابه لای این روز‌ها از حمل و نقل عمومی نیز استفاده می‌کنم.

وی افزود: در حال حاضر در مترو ۹۵ درصد مردم موارد ایمنی و بهداشتی را رعایت می‌کنند، اما در اتوبوس‌ها مشکل داریم، چون مدیریت متمرکزی در این باره وجود ندارد و ان شاء الله با پیگیری‌های ما و رعایت شهروندان این مشکل مرتفع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)