• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
قزوین » اقتصادی
قزوین ؛

کاهش زمان سفر به قزوین

با راه اندازی خط دوم راه آهن کرج- قزوین، زمان جابجایی مسافران ریل باس قزوین- تهران کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرکل راه آهن شمال ۲ با تاکید بر مزیت‌های استفاده از ریل گفت: بستر‌های لازم کاهش زمان سفر به قزوینجهت افزایش ارائه خدمت در حمل و نقل ریلی منطقه فراهم است.

غلامحسین ولدی با اشاره به افتتاح خط دوم راه آهن کرج- قزوین با دستور رئیس جمهور افزود : با افتتاح این مسیر سرعت قطار‌ها ، افزایش یافته و زمان جابجایی مسافران کاهش خواهد یافت.

وی افزود: ایستگاه راه آهن قزوین در سال ۱۳۱۸ راه اندازی شده و از ایستگاه‌های قدیمی موجود است از این رو و با توجه به جایگاه و اهمیت شهر قزوین، توسعه و افزایش بستر‌های خدمت‌رسانی در این ایستگاه در اولویت قرار دارد.

ولدی گفت : با توجه به مزیت‌های استفاده از قطار از جمله ارزان بودن، ایمنی بیشتر و ایجاد آلودگی کمتر در محیط زیست، توقع ما از مدیران و مسئولین شهر و استان قزوین این است که بستر استفاده هر چه بیشتر عموم مردم از این وسیله نقلیه مناسب را فراهم نمایند.

وی افزود : با توجه به حجم تردد قابل توجه در محور‌های جاده‌ای قزوین تهران و قزوین رشت، خوشبختانه این ظرفیت جهت ارائه خدمات بیشتر در این مسیر‌های ریلی در شرکت راه آهن وجود دارد که در این راستا بتوانیم با کاهش ترافیک‌های جاده‌ای امنیت و آرامش بیشتر را برای مسافرین هر دو مُد حمل و نقلی فراهم نماییم.
 
ولدی خاطرنشان کرد: از ۶۰۰ میلیون تن بار معادل ٦/٦ میلیون تن که شامل ١/٤٥ درصد بار کل کشور می‌شود، از استان قزوین جابه جا شده و به ١٦ استان متصل به شبکه ریلی ارسال می‌شود.

به گفته مدیرکل راه آهن شمال ۲، سال گذشته ٥٧٩ هزار تن بار از شبکه حمل و نقل ریلی کشور جابه جا شده است که باید بیشتر از این ظرفیت استفاده کرد.
 
راه اندازی ایستگاه راه آهن در شهرک‌های صنعتی

جمالی پور، استاندار قزوین نیز با بیان اینکه راه آهن کرج- قزوین یکی از مهمترین خطوط راه آهن کشور است که شرق به غرب و شمال به جنوب را به یکدیگر متصل می‌کند، گفت: با راه اندازی این خط آهن، تغییرات اقتصادی مهمی در منطقه رخ خواهد داد.

استاندار قزوین با بیان اینکه راه اندازی خط دوم راه آهن کرج- قزوین مزیت‌های بسیار مهمی برای استان صنعتی قزوین دارد، گفت: در آینده ایستگاه راه آهن در شهرک‌های صنعتی استان قزوین راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: کمربندی راه آهن آبیک به تهران- قم و جنوب می‌تواند تردد بار و مسافر به جنوب کشور را تسهیل کند.
 
ابراهیم مبارک قدم مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز گفت: این خط با قابلیت افزایش جابه‌جایی مسافر، ظرفیت حمل و نقل، سرعت، ظرفیت حمل بار در کریدور و صرفه‌جویی سوخت یک دستاورد عظیم در سال جهش تولید است.

وی با بیان اینکه قزوین جزو پنج استان پر ترافیک کشور است، یادآورشد: توسعه خط راه‌آهن کرج - قزوین می‌تواند به توسعه اقتصادی و زیربنایی این استان منجر شود.

جمالی پور افزود: افتتاح خط راه‌آهن کرج به قزوین، شروعی برای احداث و راه‌اندازی هاب لجستیک در این استان است و تحقق این موضوع باعث تسریع در این زمینه می‌شود.

به گفته او، به زودی ایستگاه این خط راه آهن در شهرک‌های صنعتی استان قزوین هم راه اندازی خواهد شد.

استاندار گفت: با توسعه خط ریلی قزوین و تکمیل کریدور شمال - جنوب، شهرک‌های صنعتی می‌توانند از این ظرفیت استفاده و کار‌های بارانداز خودشان را پیگیری کنند.

جمالی پور افزود: ۳۰ تا ۴۰ هزار دانشجو از استان‌های البرز و تهران به قزوین تردد می‌کنند که با احداث خط ریلی می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

استاندار با بیان اینکه ریل باکس‌های قزوین باید به ۱۵۰ کیلومتر در ساعت افزایش یابد، گفت: خط راه‌آهن قزوین به تهران قابلیت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت تردد را دارد و این موضوع نیازمند توسعه ریل باکس است.

جمالی پور افزود: کمربندی راه آهن آبیک به تهران- قم و جنوب می‌تواند تردد بار و مسافر به جنوب کشور را تسهیل کند.

وی گفت: خط راه آهن کرج - قزوین تنها اقدام برای این استان نیست و کمربندی راه آهن آبیک به تهران و سپس قم نیز در دستور کار قرار دارد و می‌تواند کریدور شمال و جنوب را تکمیل کند.

جمالی پورگفت: راه آهن قزوین برای متصل شدن به زنجان به طول ۶۳ کیلومتر در دستور کار قرار دارد که اکنون به علت وجود معارض در تاکستان بلاتکلیف مانده است. 

حمل و نقل سبز و ایمن

داوودی، معاون مسافری راه آهن کل کشور نیز حمل و نقل سبز و ایمن را دو مزیت مهم راه آهن در دنیا عنوان کرد و گفت: حمل و نقل ریلی، علاوه بر جابه جایی بالای مسافر و کالا، در عین حال کمترین میزان خسارت را به محیط زیست وارد می‌کند.

راه آهن، اولویت حمل و نقل در کشور

رجب رحمانی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بر اساس فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب، احداث راه آهن یکی از اولویت‌های ویژه حمل و نقل در کشور محسوب می‌شود.

نماینده مردم تاکستان با بیان اینکه احداث هر کیلومتر راه آهن ۶۰۰ میلیون تومان هزینه در بر دارد، خاطرنشان کرد: حمل و نقل ریلی، یکی از ایمن‌ترین شبکه‌های حمل و نقل در دنیا محسوب می‌شود.

وی افزود: کالا‌های جابه جا شده از استان قزوین به ١٦ استان متصل به شبکه ریلی ارسال می‌شود.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: سرمایه گذار داخلی و خارجی برای آب، ریل و مترو وجود دارد و با بودجه‌هایی که دولت می‌دهد نمی‌توانیم مسئله آب و ریل را حل کنیم بنابراین باید از این ظرفیت استفاده شود.

سیاهکلی گفت: از زمانی که به خاطر داریم ایستگاه راه آهن قزوین به همین شکل باقی مانده و شاید دلیل آن هم این است که اینجا اداره کل نیست.

او اضافه کرد: این در حالی است که ۸۰ سال قدمت ریل راه آهن قزوین است و این منطقی و زیبا نیست که اینجا وابسته باشد، بنابراین لازم است این ایستگاه در سطح اداره کل ارتقا یابد تا وظایف خود را به درستی انجام دهد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: نکته دیگر مترو قزوین به هشتگرد است که باید انجام شود، قزوین از نظر شاهراهی جزو استان‌های استثنایی کشور است و اگر سیستم مترو از هشتگرد به قزوین آید هاب لجستیک کشور ایجاد می‌شود و قزوین می‌تواند خلا لجستیکی کشور را جبران کرده و پوشش دهد و پشتیبان کشور از نظر جابه جایی کالا و رساندن کالا به اقصا نقاط کشور باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)