• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور

تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی کمیته امداد برای کارآفرینان

کارآفرینان به ازای به کار گیری هر یک از مددجویان واجد شرایط کمیته امداد ۵۰ میلیون تومان تسهیلات فوق العاده دریافت می‌کنند.

تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی کمیته امداد برای کارآفرینانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در دیدارمشترک با نماینده ولی فقیه و استاندار کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج گفت: این تسهیلات با مبلغ اعلام شده تا سقف به کار گیری ۱۰ نفر از مددجویان این نهاد قابل پرداخت است.
 
آقای بختیاری افزود:پارسال ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل ویژه مددجویان کمیته امداد در کشور ایجاد شد که ۵۵ هزارمورد از فرصت‌های شغلی ایجاد شده مشاغل خانگی بوده است.
وی با اشاره به ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی برای زنان سرپرست خانوار اضافه کرد: فراهم شدن درآمد و معاش در کنار سرپرستی فرزندان از جمله اهداف ایجاد طرح‌های اشتغالزایی ویژه زنان سرپرست خانوار است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) از آمادگی این نهاد انقلابی برای ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای توانمندی خانوار‌های تحت پوشش خبر داد و بیان کرد: این مهم در دیدار با رییس مجلس شورای اسلامی نیز مطرح شده است.
آقای بختیاری گفت: براساس ماده ۸۳ برنامه شش ساله توسعه، کمیته امداد و بهزیستی سالانه باید ۱۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کنند که بالغ بر ۷۰ هزار فرصت آن توسط کمیته امداد امام (ره) ایجاد می‌شود.

وی افزود: در دو سال گذشته تاکنون ۳۲۳ هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد ایجاد شده است.
بختیاری با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی امسال ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فرصت‌های شغلی به این نهاد انقلابی اختصاص داده بیان کرد: با اعتبارات داخلی ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای گسترش فرصت‌های شغلی در سال جاری در قالب تسهیلات قرض الحسنه برای اشتغال افراد تحت پوشش هزینه خواهد شد.

حجت بختیاری با بیان اینکه پارسال ۳ هزار و ۳۱ مورد فرصت شغلی در کهگیلویه وبویر احمد با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان ایجاد شده افزود: از مجموع ۲۰ هزار فرصت شغلی که امسال توسط کمیته امداد امام (ره) در کشور ایجاد می شود ۵ هزارو ۵۰۰ مورد هم در کهگیلویه وبویر احمد خواهد بود.
وی اضافه کرد: صندوق‌های صدقات محلات برای مشارکت در امور خیریه در اختیار مساجد قرار می گیرند که با این مصوبه ۲۲ مرکز نیکو کاری با ۳۰ هزار صندوق صدقه مشمول این طرح می‌شوند.

بختیاری به رزمایش همدلی، مواسات و کمک های مومنانه پس از بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: این نهاد با راه اندازی  ۳۱۳ آشپز خانه ۱۱ میلیون بسته غذای بین نیازمندان توزیع کرد.
وی اضافه کرد: در مناطقی هم که امکان توزیع بسته‌های غذایی وجود نداشت بسته‌های ۱۸۰ هزار تومانی و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بسته جیره خشک توزیع شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور با اشاره به اینکه ۷۱۰ هزار حامی ایتام در کشور فعال هستند که حدود ۳۰۰ هزار یتیم را حمایت می‌کنند گفت: پارسال ۹۱۱ میلیارد تومان به مدد جویان کمک کردند.
به گفته‌ بخیتاری از این تعداد ۴ هزار نفر ایتام در کهگیلویه وبویراحمد هستند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج هم در این دیدار مشارکت کمیته امداد به عنوان یکی از مهمترین نهاد‌های انقلابی را دلسوزانه و موثر دانست و گفت: توانمند سازی خانوار‌های تحت پوشش به منظور تکریم آنان رویکرد مهم کمیته امداد امام خمینی(ره) است که تداوم آن به خود کفایی این خانواده‌ها کمک می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی به پیشینه‌ مردم استان قبل از انقلاب اشاره و بیان کرد: مردم این خطه طعم خدمات را با پیروزی انقلاب اسلامی چشیده اند چرا که تا پیروزی انقلاب اسلامی از کمترین امکانان و خدمات هم محروم بودند.
وی افزود: اعطای تسهیلات باید با نظارت بر شیوه مصرف این تسهیلات توام باشد تا مسیرآن منجر به شغل شود.

در این دیدار استاندار هم به نیاز استان به ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی اشاره کرد و گفت: رییس کمیته امداد امام (ره) قول داده ۱۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض برای ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی در مناطق محروم پرداخت کند.
آقای کلانتری همچنین مشارکت کمیته امداد برای پرداخت تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به کارآفرینانی که مددجوی این نهاد انقلابی را استخدام کند امید وار کننده دانست.
وی ادامه داد: با مشارکت سپاه پاسداران جهیزیه جوانان نیازمند تامین و اهدا می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)