• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۰
بین الملل » آمریکا
در گفتگو با اسکای نیوز

اذعان کلینتون به ریشه دار بودن بی عدالتی در آمریکا

وزیر پیشین امور خارجه آمریکا ضمن تاکید بر وجود بی عدالتی نژادی در نظام حاکم بر این کشور گفت این بی عدالتی هم در دستگاه پلیس و هم در دیگر نهاد‌های آمریکا وجود دارد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، نامزد پیشین ریاست جمهوری و وزیر پیشین امور خارجه آمریکا ضمن تاکید بر وجود بی عدالتی نژادی در نظام حاکم بر این کشور گفت این بی عدالتی هم در دستگاه پلیس و هم در دیگر نهاد‌های آمریکا وجود دارد.
هیلاری کلینتون در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز به قتل‌های هولناکی اشاره کرد که به دست پلیس آمریکا اتفاق می‌افتد و افزود: «متاسفانه پس از انتخابات سال ۲۰۱۶ و نظام مدیریتی که به واسطه آن در کشور حاکم شد، باید مجموعه‌ای از قتل‌های هولناک و ترسناک اتفاق می‌افتاد تا توجه اکثریت مردم به نیاز واقعی به تغییر در کشور احساس شود.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کلینتون از نارواداری و تحمل ناپذیری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در برابر اعتراض‌های مردمی انتقاد کرد و گفت: «اعتراض‌های خشونت آمیز را نباید تحمل کرد و سیاست تسامح در برابرشان در پیش گرفت، اما میلیون‌ها نفری که در طول چند هفته گذشته به خیابان‌ها آمدند تا مسالمت آمیز اعتراض کنند، نیت خشونت نداشتند. معترضانی که ترامپ تلاش کرد آنان را گردنکش و یاغی معرفی کند، همان‌هایی بودند که او به ارتش دستور داد از میدان روبروی کاخ سفید پاکسازی شان کنند. آن‌ها کاملا مسالمت آمیز تظاهرات می‌کردند، اما ترامپ مثل همیشه تلاش کرد آنان را افرادی یاغی و سرکش معرفی کند. این در حالی بود که گروهی بسیار کوچک - در حد چند نفر - می‌خواستند از این رویداد غم انگیز سوء استفاده کنند و به غارتگری، سرقت و آشوب دامن بزنند. ترامپ می‌خواست میلیون‌ها معترض صلح جو، منظم و عاقل را با آن گروه چند نفری یکسان معرفی کند. او می‌خواست از این رویداد برای عکس یادگاری گرفتن با کتابی (انجیل) استفاده کند که هرگز آن را نخوانده است.»
کلینتون در پاسخ به ادعای ترامپ که گفته است انجیل یکی از کتاب‌های مورد علاقه اوست گفت: او حتی نمی‌تواند یک مورد از محتوای این کتاب بگوید. الگوی رفتاری او بدین شکل است. او تلاش کرده است مسیحیت و انجیل را به سود خود مصادره کند. این رفتار آخر ریاکاری و دورویی است.
هیلاری کلینتون گفت تمام تلاشش را کرده است تا در زمینه شخصیت و ویژگی‌های ترامپ به مردم آمریکا هشدار بدهد، اما پس از بی نتیجه ماندن هشدارها، همچون بسیاری از مردم آمریکا، ابراز امیدواری کرده است که «ترامپ بتواند زمام امور را به دست بگیرد و به آن بدی که ترسش را داشتم نباشد؛ این را از رفتار ناپسندی که در تبلیغات انتخاباتی از خود بروز داد پی برده بودم؛ متاسفانه او حتی بدتر از این ظاهر شد و بحران بیماری کووید-۱۹ واقعا ناکامی‌های پی در پی او را در دوران ریاست جمهوری تصدیق می‌کند.»
هیلاری کلینتون گفت اطمینان دارد جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در آمریکا برنده خواهد شد، زیرا کشور ما و در واقع دنیا به شدت نیاز دارد تغییری در ریاست جمهوری آمریکا اتفاق بیافتد.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که چه پیامی برای دونالد ترامپ دارید، گفت: «فقط ساکت و بی سر و صدا، برو گم شو! تشکر می‌کنم؛ برگرد برو دنبال بازی گلف یا هر کاری که دوست داری؛ دست از سر کشور ما بردار!»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانش آموز شهرستان شاهین دژ
ترافیک سنگین در محور‌های استان مازندران
انتشار اسناد آمریکایی درباره شهید بهشتی در یک کتاب پژوهشی
سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی
پویش ملی کلاه‌ها روی زمین؛ حمایت غارنوردان ایران از خواب زمستانی خفاش‌ها
آغاز ساخت نخستین زمین گلف و مینی‌گلف خراسان رضوی در مشهد
افزایش ۵۰ درصدی بهره‌مندان از خدمات درمان ناباروری در بیمه سلامت اردبیل
تدوین آیین‌نامه ارتقای اساتید با رویکرد فناوری و اثربخشی اجتماعی
برداشت نزدیک به ۶۰ تن زالزالک در اشنویه
کشف ۳۲۱ رأس دام قاچاق در پیرانشهر
ترکمنستان و ایران همکاری‌های بین‌منطقه‌ای را گسترش می‌دهند
برپایی بیمارستان صحرایی در محل زمین لرزه فرضی سمنان
تدوین ۱۰ طرح پیشران اقتصادی در اصفهان
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی
 هوای صاف و افزایش دما در روز‌های آینده
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
اجرای عملیات امداد و نجات مصدومان زمین لرزه فرضی در سمنان
لیگ قهرمانان اروپا؛ برد پرگل سیتی در شب توقف بارسا
برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در میناب
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)