• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۴۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
اردبیل » اجتماعی
امام جمعه اردبیل

نمایندگان مجلس تمام تلاش خود را در تصویب قوانین جامع متمرکز کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت:نمایندگان محترم مجلس تمام تلاش خود را در دو محور تصویب قوانین جامع برای رهایی مردم از فشارها وخطرات وتامین رفاه معنوی،اخلاقی ومادی ملت ونظارت دقیق بر حسن اجرای این قوانین متمرکز کنند.

نمایندگان  مجلس تمام تلاش خود را در تصویب قوانین جامع متمرکز کنندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از اردبیل آیت الله سید حسن عاملی که درخطبه های نخستین نماز جمعه اردبیل بعد از تعطیلی این فریضه به دلیل شیوع ویروس کرونا ،سخن می گفت با تبیین اهمیت وجایگاه رفیع مجلس شورای اسلامی افزود: دعا می کنیم که مجلس ما در راس امور باشد و نمایندگان بتوانند ثابت کنند که مجلس عصاره ملت است.
وی خواستار نظارت جامع نمایندگان ،بر حسن اجرای قوانین شد وتاکید کرد: این نظارت برای این است که عدالت در مرحله اجرای قوانین زیر پا گذاشته نشود و منافذ سوء استفاده از پست های حساس اداری و از امکانات عمومی کاملاً سدشود.
امام جمعه اردبیل در توصیه ای خیر خواهانه از نمایندگان خواست دنبال عزل و نصب‌ها نروند وافزود: نمایندگان اگر جایی دیدند که ورود به عزل و نصب ها ضروری است با رعایت دو امر وارد شوند، اول اینکه کسی که خودشان می آورند قوی تر از مدیر معزول باشد دوم اینکه فردی که می آورند نباید از ستاد انتخاباتی آنها یا از فامیل و اقرباء و آشنایان آنها باشد.
آیت الله عاملی در بخش دیگری از خطبه ها،با شکرگزاری به درگاه حضرت احدیت برای توفیق اقامه مجدد نماز جمعه، اظهار داشت: ما در تمام این مدّت تابع تصمیم ستاد کرونا بودیم از این به بعد هم تابع ستاد هستیم وبنابر اعلام وزیر محترم بهداشت، هیچ نهادی مثل نهادهای مربوط به رهبری، تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا را به صورت عالی رعایت نکردند.
وی با بیان اینکه کرونا بلای الهی ومایه عبرت انسانهاست افزود: با کرونا معلوم شد که ما بسیار ضعیف هستیم و ممکن است به راحتی 10 هزار نفر جان خود را از دست بدهند همچنانکه در ایران تا به حال نزدیک به ۱۰ هزار نفر جان خود را از دست داده اند، با کرونا معلوم شد که مدیریت دنیا دست انسان‌ها نیست و خداوند متعال مدبراتی دارد، کرونا دولت های بزرگ را به راحتی ذلیل کرد و هیبت آنها را از بین برد. تکبر، استکبار و تفرعن قلدرهایی مثل ترامپ را ضایع کرد و برنامه های آنها و اقتصادهای بزرگ دنیا را متزلزل ساخت.
امام جمعه اردبیل اهالی استان را به رعایت دقیق هشدارها ودستورهای بهداشتی فرا خواند وتاکید کرد: اگر کسی از کرونا عبرت گرفته پس نباید بی حساب زندگی کند، یک زن نباید بی حجاب کند، یک اداری نباید اختلاس کند،نباید در عروسی ها گناه شود،نباید پارتی های شبانه باشد،نباید رشوه و شرب خمر باشد،نباید طلاقهایمان زیاد باشد ویک بازاری باید صادق ، امانت دار و عطوف باشد.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری ، از خیرین استان ، کادر درمانی ایثارگر و جهادگر، سپاه پاسداران، بسیج، کمیته امداد، هلال احمر ، تشکل های مردمی، شهرداری و صدا و سیمای مرکز اردبیل برای تلاش شبانه روزی وخستگی ناپذیردر بحران کرونا قدر دانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)