• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۸۷۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
کرمان » اجتماعی

ورود 403مفسد اقتصادی به زندانهای کرمان

رییس کل دادگستری استان کرمان: امسال 59 نفر و پارسال344 نفر به علت ارتکاب جرایم مفاسد اقتصادی در استان وارد زندان‌شدند.

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان:یدالله موحد امروز در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضاییه  مقابله جدی و فراگیر با مفاسد اقتصادی درون و برون‌سازمانی را از اولویت‌های قوه قضاییه دانست وافزود:344 نفر به علت ارتکاب جرایم مفاسد اقتصادی در استان کرمان  پارسال وارد زندان‌ها شده‌اند و در سال جاری نیز 59 نفر وارد زندان‌ها شدند.ورود 403مفسد اقتصادی درزندانهای کرمان

 

وی گفت:درحال حاضر  پرونده های 144 زندانی در مرحله تحت قرار ، رسیدگی است و یا زمان محکومیت خود را سپری می کنند.

 

رئیس کل دادگستری استان کرمان بااشاره به رتبه دوم کشوری در مصالحه پرونده ها درشوراهای حل اختلاف استان گفت:کرمان  پارسال  در کرمان47هزارو 737فقره پرونده های شوراهای حل اختلاف در استان کرمان با مصالحه مختومه شد.

 

موحد با اشاره به فعالیت 12 شورای حل اختلاف در زندان‌های استان کرمان گفت:این شوراها توانستند بیش از 4 هزار پرونده را مختومه کنند و 2 هزار و 38 پرونده منتهی به سازش شده است.

 

 

وی در همین زمینه خاطرنشان کرد: 29 نفر در پرونده قتل با مداخله شوراهای حل اختلاف و شوراهای صلح و سازش از مرگ نجات یافتند.

 

 رییس کل دادگستری استان کرمان ورودی پرونده‌های قضایی به شورای حل اختلاف و مراجع مختلف قضایی استان راپارسال729 هزار و 414 فقره پرونده  اعلام کرد.

 

موحد با اشاره به فعالیت 315 قاضی در استان کرمان  افزود: سرانه پرونده هر قاضی برابر با 2 هزار پرونده بوده است  و  در استان کرمان نسبت قضات  به جمعیت 11.8 قاضی به ازای 100 هزار نفر است در حالیکه آمار کشوری 13.8 نسبت به 100 هزار نفر است.

 

رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: بیش از 80 درصد اوارق قضایی در استان کرمان به صورت الکترونیک ازطریق سامانه ثنا صادر می‌شود و دادرسی‌های الکترونیک به هزار و 500 جلسه رسیده  است.

 

موحد خاطرنشان کرد:  با فعالیت شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان  پارسال ، 759 هکتار اراضی دولتی برگردانده و 935 حکم قضایی صادر شده است.

 

این مقام قضایی اضافه کرد: در راستای حفظ حقوق بیت‌المال در استان کرمان همچنین 837 حکم قضایی برای پلمپ چاه‌های آب غیرمجاز و 230 حکم برای آزادسازی حریم و بستر رودخانه  صادر شد.


بگفته رئیس کل دادگستری استان کرمان :155 هکتار از اراضی مزروعی که اشخاصی درصدد تغییر کاربری بودند به حالت سابق بازگردانده شدند .


وی با اشاره به برنامه‌های هفته قوه قضاییه در استان کرمان  گفت: مصاحبه مطبوعاتی، تبلیغات محیطی و شهری، دیدار اعضای شورای قضایی با امام جمعه و استاندار کرمان، سخنرانی رئیس کل دادگستری در بین اصناف، سخنرانی قضات در مساجد و ادارات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شرکت در برنامه‌های رادیو و تلویزیونی از جمله این برنامه‌هاست.

 

رئیس کل دادگستری استان کرمان از آغاز ساخت و افتتاح طرحهای مختلف از جمله مجتمع قضایی در شهرک الغدیر و ساختمان دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان در هفته قوه قضاییه خبر داد.

 

موحد ادامه داد: طرح هر مسجد یک حقوقدان در مسجد امام حسین (ع)، بازدید از دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه، دیدار مردمی در نمازخانه دادگستری، بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی و نشست تعاملی دادگستری و نیروی انتظامی از دیگر برنامه‌های هفته قوه قضاییه در استان کرمان است.

 

وی همچنین تهیه، توزیع و انتشار ویژه نامه هفته قوه قضاییه، دیدار امام جمعه با شورای قضایی و قضات محاکم، جلسه مشترک شورای قضایی و اداری استان، دیدار مدیران قضایی با خانواده محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران و دیدار اعضای مجمع نمایندگان با شورای قضایی، سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه، برپایی میز خدمت جهادی در محل مصلا را از دیگر برنامه‌ها برشمرد.

 

 شرکت در همایش سراسری قوه قضاییه به شکل ویدیو کنفرانس، عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا و مراسم گرامیداشت هفتم تیر با حضور معاون امور بین‌الملل و رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در محل گلزار شهدا از جمله برنامه‌های هفته قوه قضاییه در استان کرمان اعلام شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)