• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۵۳۷۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
نوبخت:

پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا مهر پرداخت می شود

رئیس سازمان برنامه و بودجه در گفتگوی اینستاگرامی خود با بازنشستگان از یکسان‌سازی افزایش امتیازات حق اولاد و عائله مندی شاغلان و بازنشستگان خبر داد.

پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا مهر پرداخت می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اقای نوبخت با بازنشستگان با تشریح اقدامات انجام شده در راستای هماهنگی هرچه بیشتری دریافتی بازنشستگان و شاغلان گفت: عمده سوالات و ابهامات بازنشستگان بر این محور تاکید داشت که شرایط اقتصادی کشور به گونه ای است که حقوق و پرداختی بازنشستگان به هیچ وجه پاسخگوی تنگناهای موجود نیست، بر این اساس راه حل قطعی از نظر ما در سازمان برنامه و بودجه این بود که از همه ظرفیتهای قانونی برای افزایش سطح رفاه بازنشستگان استفاده شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: به این ترتیب در گام نخست با دعوت از نمایندگان تشکلها و کانونهای بازنشستگان نظر آنها در استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود دریافت شد.
معاون رئیس جمهور گفت: ۲بند از فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری وجود دارد که در آنها به صراحت به حقوق بازنشستگان محترم اشاره شده است، یک بخش در رابطه با ایثارگران و بخش دیگر در خصوص حق عائله مندی و حق اولاد بازنشستگان و شاغلان است. بر این اساس بایستی امتیازات در نظر گرفته شده برای شاغلان در این حوزه به طور یکسان برای بازنشستگان نیز لحاظ شود.
وی افزود، بر همین اساس افزایش ۵۰درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص حق اولاد و عائله مندی به طور یکسان میان شاغلان و بازنشستگان بایستی اجرا شود. افزایش امتیازات مذکور از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به صندوقهای بازنشستگی برای اجرا از اول فروردین ماه ابلاغ شد، هرچند صندوقهای در این خصوص با تنگنای مالی مواجه بودند اما پشتیبانی اعتباری لازم برای افزایش امتیازات مذکور از اول فروردین ماه از سوی سازمان برنامه و بودجه انجام خواهد شد.
نوبخت در بخش دیگری از مباحث خود به موضوع پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان در سال ۹۸ اشاره کرد، گفت: پیش از این برای پرداخت هرچه سریع تر پاداش پایان خدمت کارکنان از سوی سازمان برنامه و بودجه به دستگاهها ابلاغ شد تا از طریق فروش اموال مازاد نسبت به پرداخت این بدهی اقدام کنند. اما برخی دستگاهها اعلام کردند که اموال مازادی برای واگذاری و پرداخت پاداش پایان خدمت در اختیار ندارند، بر همین اساس سازمان برنامه و بودجه تاکید دارد، چه برای سازمانهایی که امکان واگذاری اموال مازاد را در اختیار دارند و چه سایر دستگاهها پاداش پایان خدمت کارکنان با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه حداکثر تا مهر ماه سال جاری پرداخت شود.
وی با اشاره به همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: عده‌ای برداشت کرده‌ بودند که دولت به دنبال همسان سازی حقوق بازنشستگان با یکدیگر است اما بر اساس قانون پیگیر همسان سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان هستیم.
اقای نوبخت ادامه داد: برای نیل به این هدف در مرحله اول باید فاصله منطقی دریافتی دو گروه بازنشستگان و شاغلان مشخص شود. از سوی دیگر بایستی نحوه مقایسه حقوق دو گروه بازنشستگان و شاغلان بر حسب میانگین و یا طبقه شغلی تعیین شود. بر این اساس از نمایندگان کانونهای بازنشستگی درخواست شد تا برای تعیین فرمول و ضابطه مربوطه پیشنهادات لازم را در جلسات اتی ارائه کنند.
رییس سازمان برنامه و بودجه در پایان با اشاره به اینکه قطعا تمامی تکالیف قانونی در خصوص پرداخت حقوق و مزایای بازنشستگان اجرا می‌شود، گفت: تمامی ظرفیتهای باقی مانده در خصوص پرداختی بازنشستگان با همراهی نمایندگان تشکلهای بازنشستگان بررسی و احصا شده و موارد لازم در چارچوب بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۰ گنجانده خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)