• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در دومین روز هفته قوه قضاییه

بازدید معاون اول قوه قضاییه از مجتمع رسیدگی به جرایم اقتصادی

معاون اول قوه قضاییه همزمان با دومین روز هفته قوه قضاییه از مجتمع رسیدگی به جرایم اقتصادی و دادگاه کیفری ۲ بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای از بخش‌های مختلف مجتمع ویژه تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی بازدید و وضعیت شعب را مورد بررسی قرار داد.
وی با حضور در بخش‌های مختلف مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرايم اقتصادی از نزدیک در جریان امور قرار گرفت و مسعودی مقام، رئیس مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، جعفری، رئیس کل محاکم تهران و تورک، سرپرست دادسرای جرايم اقتصادی، معاون اول قوه قضاییه را همراهی می‌کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
  • حضور در شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران

معاون اول قوه قضاییه در بدو ورود به مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرايم اقتصادی، در شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران حاضر شد.
مسعودی مقام بیان کرد: موجودی شعبه ۳۵۳۱ پرونده بود که به ۳۹۸ پرونده کاهش یافته که شامل پرونده‌های مهم است.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: دقت شما حائز اهمیت است و شما جوانان از پس سختی‌ها و دشواری‌ها برمی آیید.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای سپس در شعبه سوم دادگاه ویژه اخلالگران اقتصادی حاضر شد و تاکید کرد که اگر قاضی و وکیل به دنبال احقاق حق باشند، حقی زایل نمی‌گردد.
یکی از مراجعه کنندگان به شعبه خطاب به معاون اول قوه قضاییه گفت: روند تسریع در کار در قوه قضاییه بسیار مناسب است.
حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای گفت: انشاءالله زودتر کار‌های مردم انجام شود، تا رضایت عموم حاصل گردد.

  • حضور در سالن جلسات دادگاه و دفتر مدیریت مجتمع رسیدگی به جرائم اقتصادی

معاون اول قوه قضاییه در سالن جلسات دادگاه و دفتر مدیریت مجتمع رسیدگی به جرائم اقتصادی حاضر شد و با مشاهده تصاویر مربوط به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای گرانقدر، بیان کرد که از اباعبدالله الحسین (ع) و شهدا مدد بگیریم تا پاسداران خوبی باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای بیان کرد: اطلاعات و داده‌های آماری باید تکمیل شود.
مسعودی مقام گفت: انفورماتیک باید همکاری کند؛ شعب جدیدی برای شعب ویژه تعیین شده و امکانات فراهم است و باید نیرو‌ها مستقر شوند.
معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: باید موارد لازم هماهنگ شود تا مشکلات مرتبط با امور هرچه سریعتر مرتفع شود.

  • حضور در شعبه ۷۵ دادگاه تجدیدنظر

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای در شعبه ۷۵ دادگاه تجدیدنظر حاضر شد و گفت: برای سلامتی خودتان و ارباب رجوع نکات بهداشتی را رعایت کنید. کار شما سختی خاص خود را دارد و همواره به دنبال احقاق حق باشید.

  • حضور در شعبه ۱۰۶۳ دادگاه کیفری دو

معاون اول قوه قضاییه سپس در شعبه ۱۰۶۳ دادگاه کیفری دو حاضر شد و خطاب به یکی از وکلای حاضر در شعبه بیان کرد: ارزش کار شما بسیار بالا است؛ چرا که باید از حق دفاع کنید و انشاءالله خداوند به شما و همه در احقاق حق کمک نماید.

  • حضور در شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری دو

سپس حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای در شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری دو حاضر شد.
مسعودی مقام با اشاره به موجودی پرونده‌ها بیان کرد: ۱۷۱۹ فقره پرونده در این شعبه وجود داشته و طی سه ماه، موجودی پرونده‌ها به حدود ۲۵۴ فقره کاهش یافته است.

  • حضور در ساير شعبه های دادگاه

معاون اول قوه قضاییه از بایگانی دادگاه کیفری ۲، دفتر معاون قضایی دادگستری تهران و شعبه ۱۰۶۵ دادگاه کیفری دو بازدید نمود و سپس در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۲ (ویژه رسیدگی به جرايم اقتصادی) حضور یافت.
حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای در شعبه سوم دادیاری، یازدهم بازپرسی، دوازدهم بازپرسی، ششم بازپرسی و دهم بازپرسی حاضر شد. سپس در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جرائم اقتصادی حاضر شد. در این شعبه مسئول دفتر، ۲ کتاب به معاون اول قوه قضاییه اهدا کرد و حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای تاکید کرد که به طور قطع آن‌ها را مطالعه خواهد کرد.
سرپرست دادسرای جرایم اقتصادی تاکید کرد: رسیدگی به پرونده‌های مسن در دستور کار قرار دارد و کاهش آمار پرونده‌های مسن بسیار مناسب است.
حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای سپس در شعب هفتم بازپرسی، چهارم بازپرسی، سوم بازپرسی، دوم بازپرسی و اول بازپرسی حاضر شد و از نزدیک در جریان مسائل قرار گرفت.
معاون اول قوه قضاییه در دفتر مدیر دفتر ارجاع، دادیار ارجاع دادسرای جرایم اقتصادی، دفتر اظهارنظر دادسرای اقتصادی، دبیرخانه، دادیار اظهار نظر و دفتر سرپرست دادسرا حاضر شد.
معاون اول قوه قضاییه همچنین در جریان بازدید از مجتمع ویژه تخصصی رسیدگی به جرایم اقتصادی، دادسرای جرایم اقتصادی و دادگاه کیفری ۲، با تعدادی از مراجعه کنندگان دیدار و حسب مورد پس از ارائه راهنمایی‌ها و ارشادات لازم، دستورات مقتضی را صادر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)