• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
موسوی در مصاحبه تلفنی مطرح کرد

مشکل سوختگیری شرکت هواپیمایی زاگرس برطرف شد

رئیس هیئت مدیره هواپیمایی زاگرس: از صبح امروز شرکت پخش فرآورده‌های نفتی جلوی سوختگیری هواپیما‌های ما را گرفته بود، اما عصر امروز این مشکل برطرف شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا موسوی در مصاحبه تلفنی افزود: امروز صبح شاهد گزارش‌هایی از ایستگاه‌های پروازی در نقاط مختلف کشور بودیم مبنی بر این که سوختگیری فقط باید به صورت نقدی انجام شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی گفت: سوختگیری هواپیما عملا به صورت نقدی امکان پذیر نیست چرا که هواپیما‌ها در مسیر‌های مختلف در حال حرکت هستند.
موسوی گفت: پیگیر موضوع شدیم تا دلیل این عدم سوختگیری را بفهمیم که به ما گفتند شما به شرکت پخش فرآورده نفتی بدهکار هستید.
رئیس هیئت مدیره شرکت هواپیمایی زاگرس افزود: این در حالی است که ما هفته قبل حدود ۴ و نیم میلیارد تومان به سازمان امور مالیاتی پول واریز کردیم و اسناد آن نیز موجود است.
وی گفت: موضوع از این قرار است که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران دو عدد توقیف نامه اموال دارد که در سال ۹۶ و سال ۹۷ به ما از طرف سازمان امور مالیاتی ابلاغ شده است یکی از بدهی‌ها ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است و یکی هم هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان که جمعا حدود ۳ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی مالیاتی دارند.
موسوی افزود: سازمان امورمالیاتی مجری توقیف اموال شرکت‌هایی است که بدهی‌های مالیاتی دارند از این رو اگر شرکتی حساب و کتابی یا طلبی نزد اشخاص و یا شرکت‌های ثالث داشته باشد آن‌ها را توقیف می‌کند از همین رو سازمان امور مالیاتی با ارسال نامه‌ای به ما و سایر شرکت‌ها اموال و دارایی‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی را توقیف کرد و دستور داد که بابت سوختگیری‌های گذشته و حال و سوختگیری‌های آینده هیچ گونه حق پرداختی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نداریم و کل پول را باید به حساب سازمان امور مالیاتی بریزید.
رئیس هیئت مدیره شرکت هواپیمایی زاگرس در ادامه گفت: این یک دعوایی است بین دو سازمان امور مالیاتی و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، و ما هم این وسط بین دو سازمان گیر افتاده ایم و این موضوع موضوع عدم تحویل سوخت به هواپیما‌ها بار‌ها تکرار شده و باید فکری به حال این موضوع کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: متاسفانه امروز به دلیل عدم این سوختگیری حدود ۷ ساعت مردم در فرودگاه‌های مختلف کشور سرگردان بودند و این در حالی بود که ما هیچ بدهی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی نداشتیم.
موسوی گفت: بعد از شروع بیماری کرونا تقریبا از نیمه اسفند تا اوایل خرداد حدود سه ماه کل هواپیمایی زاگرس تعطیل بوده و ما هیچ گونه پروازی انجام نداده ایم که بخواهیم حالا بدهکار سوختش باشیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت هواپیمایی زاگرس گفت: ما امروز با شرایط سختی که در صنعت هواپیمایی داریم و فشاری که بر مردم است باید با مردم کنار بیاییم و اجازه بروز این چنین مشکلاتی را ندهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)