• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
قزوین » اجتماعی

کاهش تمایل به فرزندآوری در افراد نخبه و تحصیلکرده

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین با اشاره به کاهش نرخ جمعیت، گفت: تمایل به فرزندآوری در بین افراد تحصیلکرده و نخبه کشور کمتر از سایر افراد است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، صدیقه ربیعی، در نشست با کاهش تمایل به فرزندآوری در افراد نخبه و تحصیلکردهمشاوران فرمانداران، نرخ باروری و رشد جمعیت در کشور را نگران کننده دانست و اظهار داشت: امروز در شرایطی قرار داریم که نیازمند افزایش نرخ جمعیت هستیم که این مساله نیز از سوی مقام معظم رهبری مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی به مسئولیت دستگاه‌های متولی در امر افزایش جمعیت اشاره کرد و افزود : در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان نیز تأکید جدی بر رفع این معضل فرهنگی شده چرا که قزوین جزو استان‌هایی است که روند پیری آن در چند سال آینده مشهود خواهد بود.

ربیعی با اشاره به سیاست‌های راهبردی امور بانوان در سال ۹۹، افزود: بیش از ۱۵ وظیفه مهم در این حوزه توسط دولت تبین شده و مهمترین اولویت ما در استان توجه به سند ارتقا وضعیت زنان، مهار آسیب‌های اجتماعی، کاهش آمار طلاق و افزایش نرخ باروری است.

وی با بیان اینکه تمامی مزایا و مشوق‌های لازم برای بانوان شاغل و همسران آن‌ها در زمینه فرزندآوری باید لحاظ شود، اضافه کرد: دستگاه‌هایی که قوانین و مقررات موجود در این زمینه را رعایت نکنند مورد شناسایی قرار خواهند گرفت.

این مسئول امور بانوان با اشاره به سند ارتقا وضعیت زنان که سال گذشته تدوین شده، تصریح کرد: این سند به توصیف وضع موجود زنان و خانواده در سطح استان و در ابعاد جمعیت شناسی و وضعیت اقتصادی، اجتماعی، وضعیت مشارکت سیاسی این قشر و میزان مشارکت مدنی آنان پرداخته است.

به گفته وی، از سال ۹۶ تدوین شاخص‌های عدالت جنسیتی در هفت محور و ۱۷۶ شاخص تعریف و در دستور کار قرار گرفته که موضوع بهداشت، ورزش، مشارکت سیاسی، حقوق و امنیت از جمله محور‌های شاخص به شمار می‌روند.

مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین تاکید کرد: مقرر شده هر استان سند ارتقاء وضعیت زنان خود را براساس شاخص‌های تعیین شده اجرایی کنند.

وی با بیان اینکه برای ارتقا سلامت زنان با توجه به نقش خانوادگی و اجتماعی آن‌ها در جامعه باید تدابیر مناسبی اندیشیده شود، افزود: مخاطرات شغلی یکی از مهم‌ترین عواملی است که سلامتی بانوان شاغل را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین لحاظ باید به سلامت روانی و جسمی این قشر توجه ویژه‌ای شود.

ربیعی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های پیش آمده برنامه‌های پیش روی حوزه زنان را تعطیل نخواهد کرد، گفت: اولویت‌های این بخش در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده‌های سالم با هدف ایجاد فضایی شاداب و با نشاط در جامعه توسط فضای مجاری پیگیری می‌شود.

در ادامه این نشست بانوان حاضر در این نشست به عنوان مشاور در فرمانداری‌های استان قزوین مسایل و مشکلات موجود در مناطق خود را بیان کردند.

نداشتن قدرت اجرایی مشاوران امور بانوان و مشخص نبودن جایگاه نهاد‌های رسمی در این عرصه و ارزیابی و ضمانت اجرای برنامه‌های مرتبط از جمله مواردی بودند که در این نشست مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)