• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۳۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۳
قزوین » اجتماعی

کاهش اطاله دادرسی با اجرای دادرسی الکترونیک

رئیس کل دادگستری استان قزوین: الکترونیکی شدن دادرسی راهکاری برای کاهش اطاله دادرسی است و با راه اندازی سامانه‌های مختلف و استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلاش‌ها برای این امر ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام قدرتی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: یکی از گله‌هایکاهش اطاله دادرسی با اجرای دادرسی الکترونیک اساسی مردم اطاله دادرسی است که به دلایل مختلف باعث افزایش میزان پرونده‌ها می‌شود.

وی افزود: سال گذشته ۵۹روز میانگین رسیدگی به پرونده‌ها بود، اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به ۷۰روز و در برخی از نقاط استان به ۱۲۰روز رسیده است.

به گفته رئیس کل دادگستری استان؛ راهکار‌های کاهش اطاله دادرسی، الکترونیک شدن است و باتوجه به راه اندازی سامانه‌های مختلف و استفاده از شبکه‌های اجتماعی تلاش‌ها برای کاهش اطاله دادرسی ادامه دارد.

حجت الاسلام قدرتی درباره روند رسیدگی به پرونده‌های معوق در استان گفت: تا دی ماه ۹۸ در اجرای احکام ۱۲هزار و ۹۱۰فقره پرونده معوقه داشته ایم و در یک اقدام جهادی و شبانه روزی به بیش از ۶هزار و ۵۰۰پرونده رسیدگی شده است.

وی ادامه داد:  تا یکی دو ماه آینده سایر پرونده‌ها نیز مختومه خواهند شد و این امر میزان نارضایتی مردم را کاهش خواهد داد.

رئیس کل دادگستری استان از قضات و کارکنان دادگستری استان خواست تا با تلاش و جهاد شبانه روزی، آمار پرونده‌های قضایی را کاهش دهند.
حجت الاسلام قدرتی در ادامه با اشاره به قانون جدید مجازات‌های حبس که به زودی ابلاغ می‌شود گفت: در سال گذشته ۷هزار و ۹۰۰ نفر به جای حبس، محکومیت‌های جایگزین دریافت کردند و این امر اقدام خوبی برای کاهش میزان جرایم در استان محسوب می‌شود.

وی افزود: از ۱۱تیر قانون جدیدی درباره جایگزینی حبس اعمال خواهد شد که با این حساب میزان محکومیت برخی از زندانیان به نصف کاهش پیدا خواهد کرد و محکومان باقیمانده دوران زندان را در نهاد‌های مدنی می‌گذارنند.

رئیس کل دادگستری استان درباره روند رسیدگی به پرونده‌های زمین خواری در استان گفت: در یک پلاک ۳هزار و ۵۰۰هکتار زمین از سوی ۸نفر زمین خواری شده بود که با تلاش‌های دادگستری به بیت المال بازگشت.  

حجت الاسلام قدرتی افزود: از سوی رئیس قوه قضائیه پرونده زمین خواری هفت سنگان به تهران منتقل و یک قاضی ویژه برای رسیدگی به این پرونده تعیین شد.
 
وی درباره تحقق شعار جهش تولید در استان نیز گفت: تحریم ها حرکت اقتصاد کشور را کند می کند اما مانع آن نمی شود و هیچ حرکتی از سوی دستگاه های اجرایی نباید موجب توقف فعالیت تولید کارخانه ها و بیکاری کارگران شود.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین هم با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: تأمین عدالت بر اساس اصل قانون اساسی، بر عهده قوه قضائیه است و این وظیفه سنگین به تنهایی از سوی این قوه امکانپذیر نیست و همه دستگاه‌ها با هم افزایی در کنار قوه قضائیه، توسعه همراه با عدالت را رقم خواهند زد.
 
قاسمی افزود: دستگاه قضایی مدعی حقوق عامه است و تلاش ما این است که از تمام ظرفیت قوه قضائیه در این مسیر استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از شیوه‌های تأمین عدالت دسترسی مردم به محاکم قضایی است و به راحتی مردم می‌توانند به محاکم قضایی مراجعه و مشکلات شان را حل و فصل کنند.

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: کسی که مدعی اجرای عدالت و انصاف است باید بری از فساد باشد و بر همین اساس سازمان‌های درون قوه ای، نظارت شدیدی بر قوه قضائیه دارند تا ریشه فساد در سازمان‌ها به ویژه قوه قضائیه خشکیده شود.

به گفته قاسمی؛ فضای مناسبی در قوه قضائیه و خارج از آن بوجود آمده است تا با فساد به شدت برخورد شود.

وی به موضوع پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضائیه هم اشاره کرد و گفت: با اصلاح روش‌های رسیدگی به پرونده‌های قضایی، شاهد کاهش ورودی پرونده‌های قضایی هستیم و با توجه به اجرای قانون پیشگیری از وقوع جرم و تلاش سایر دستگاه‌های اجرایی امیدواریم میزان ورودی پرونده‌ها همچنان کاهش پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)