• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
در نشست مدیران جهاد کشاورزی

مقررات زائد بخش کشاورزی باید حذف شود

معاون اول رئیس جمهور گفت: تجربه کرونا نشان داد بسیاری از مقررات بخش کشاورزی زائد هستند و می توان بسیاری از کارها را در این بخش به صورت غیر حضوری انجام داد.

مقررات زائد بخش کشاورزی باید حذف شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اسحاق جهانگیری در نشست مدیران جهاد کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای دریافت وام قبلا باید بارها به بانک مراجعه می کردند ولی در ایام کرونا و با تسهیلاتی که صورت پذیرفت این موضوع با چند پیامک انجام شد پس می توان بسیاری رفت و آمدها را حذف کرد و مراجعات را کاهش داد.
وی افزود: شرایط سخت فعلی کشور نیاز به روحیه جهادی و خدمت کردن دارد ضمن اینکه این خدمات نیز باید به درستی به مردم اطلاع رسانی شود.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: وزارت جهاد مسئولیت بسیار سنگینی دارد که آن تامین امنیت غذایی مردم و این کار بسیار دشوار است .
آقای جهانگیری خاطر نشان کرد: دستاوردهای وزارت جهاد کشاورزی در تامین نیاز های کشور در حوزه زراعت، باغبانی، شیلات و ... حائز اهمیت است و تولید در شرایط فعلی با منابع آب محدود بسیار دشوار است.
وی گفت: اقتصاد کشور در سال گذشته رشد یک و یک دهم درصدی داشت که 54 درصد این رشد سهم بخش کشاورزی است.
معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: خود بخش کشاورزی نیز در یک سال گذشته رشد هشت و هشت دهم درصدی را تجربه کرد و این آمار بسیار مهمی است و باید از مدیران وزارت جهاد کشاورزی، دامداران و کشاورزان تشکر ویژه کرد.
آقای جهانگیری ادامه داد: بخش کشاورزی موتور محرک اقتصاد کشور است که هم نیاز مردم را تامین می کند و هم سایر رشته های صنعتی را به حرکت در می آورد.
وی خاطر نشان کرد: در طرح های اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد نمره خوبی گرفته و عملکرد موفقی داشته است.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به بهره برداری از پروژه دشت سیستان اظهار داشت: مهم ترین دغدغه این بوده است که مردم سیستان در سخت ترین شرایط خشکسالی هم از 46 هزار هکتار زمین قابل کشت بهره مند باشند و این اقدام در حال اجرایی شدن است و 32 هزار هکتار از این پروژه به بهره برداری رسید و بقیه هم به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
آقای جهانگیری خاطر نشان کرد: تا به این لحظه طرحی به این بزرگی اجرا نشده است.
وی تاکید کرد: البته انعکاس و اطلاع رسانی این پروژه ها بسیار مهم است و باید اطلاعات این پروژه ها در اختیار مردم قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی تحقیقات می بایست جدی گرفته شوند اظهار داشت: این تحقیقات می بایست کاربردی باشند و محورشان آموزش کشاورزان قرار گیرد.
آقای جهانگیری گفت: مدیریت کشاورزی باید بروز و مقررات دست و پا گیر حذف شود.
وی با بیان اینکه جلب مشارکت بخش غیر دولتی در کشاورزی حائز اهمیت است اظهار داشت: بخش خصوصی باید به طور جدی وارد میدان شود و قدرتی پیدا کند که صاحب بانک های بزرگ، کارخانه های بزرگ و کشتیرانی شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: همچنین می بایست شکاف بین کشاورزی سنتی و مدرن پر شود و به استارت آپ های بخش کشاورزی بیش از پیش پرداخته شود.
آقای جهانگیری گفت: در اوایل فراگیری بیماری کرونا کشور با کمبود ماسک و تجهیزات بهداشتی مواجه بود اما پس از چهار ماه به نقطه ای رسیدیم که می توانیم صادرات انجام دهیم و کشورهای صنعتی متقاضی این محصولات هستند در بخش کشاورزی نیز از این ظرفیت ها بسیار دارد و باید قدر این ظرفیت ها را دانست.
وی تاکید کرد: در گوشه و کنار کشور مدیران بسیار توانمندی هستند که در قالب شرکت های دانش بنیان می توانند یاری رسان بخش کشاورزی باشند و فقط کافی است که به ظرفیت های آنها توجه شود .
معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به نیروی متخصص و جوان تحصیل کرده باید میدان داده و روحیه جهادی در جوانان باید تقویت شود.
آقای جهانگیری گفت: در جایی که محصولات کشاورزی باید صادر شود حتما باید چارچوب مناسبی تنظیم و این اقدام باید با سهولت انجام گردد بدترین اتفاق این است که محصول بازار صادراتی داشته باشد ولی جلوی صادرات آن گرفته شود صادرات باید به صورت پایدار صورت پذیرد.
وی با اشاره به اینکه این آمادگی وجود دارد که الگوی کشت اجرایی شود اظهار داشت: اجرایی شدن این طرح اقدام بسیار مهمی است و باید ایین نامه ها و دستورالعمل های آن تدوین شود و با بخش های مختلف هماهنگی به عمل آید.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه شیلات باید یکی از مهم ترین محورهای تولید قرار گیرد اظهار داشت: تولید ماهی در قفس از جمله طرح هایی است که باید از طریق اعتبارات بانک ها به آن کمک شود تا بتواند در کشور در وسعت بزرگ اجرا شود.
آقای جهانگیری با اشاره به اینکه حل مشکلات تامین نهاده های دامی باید در دستور کار قرار گیرد گفت: باید با وارد کنندگان گفت و گو و طی جلساتی با تمام طرف های تامین نهاده های دام مشکلات این بخش را حل کرد البته اینکه این نهاده ها وارداتی هستند اصلا به نفع اقتصاد کشور نیست و می بایست برای تولید این نهاده ها در کشور فکر اساسی شود.
وی افزود: در خصوص جنگل ها حساسیت جدی و حفاظت از آن بسیار مهم است باید واردات چوب آزاد و مسائل حفاظتی جنگل ها جدی تر گرفته شود، آتش سوزی جنگل ها مورد قبول نیست و باید مورد پیگیری قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: تقویت صنایع تبدیلی موجب کاهش ضایعات بخش کشاورزی می شود و در این راه دولت آمادگی دارد تا اگر نیاز بود به بخش های مختلف یاری رسانی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)