• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶

عربستان هزینه توسعه طلبی رژیم صهیونیستی را می دهد

عربستان اختیار پایان دادن به تجاوز نظامی به یمن را ندارد چرا که پایان جنگ در یمن یا عراق وسوریه به معنای شکست طرح های تجزیه طلبانه و توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی خواهد بود.

عربستان هزینه توسعه طلبی رژیم صهیونیستی را می دهد

پس از گذشت پنج سال از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی اماراتی به یمن, انصارالله بامداد سه شنبه در پاسخ به حملات هوایی مکرر این ائتلاف به این کشور, چندین پایگاه نظامی عربستان از جمله ساختمان وزارت دفاع این کشور را در ریاض هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داد.
حملات دفاعی ارتش وکمیته های مردمی یمن به عمق خاک عربستان بار دیگر اثبات کرد که ائتلاف سعودی با ادامه جنگ وحتی پیگیری سیاست زمین سوخته قادر نیست به هیچ یک از اهداف خود دست یابد. از این گذشته ادامه جنگ سبب شده است تا  ارتش وکمیته های مردمی یمن با دستاوردهای نظامی خود عمق خاک عربستان را هدف قرر دهد وموازنه بازدارندگی را به رخ این ائتلاف بکشاند.
از سویی موفقیت این حملات نشان داد ه که اتکای ائتلاف سعودی به تسلیحات پیشرفته یا برتری هوایی یا استفاده از سامانه های امریکایی پاتریوت نمی تواند آنها را از واکنش ارتش وکمیته های مردمی یمن مصون کند. و اگر انصارالله اراده کند می تواند معادلات دردناکتری بر این ائتلاف تحمیل نماید.
در کنار قدرت روزافزون انصارالله, ادامه جنگ در حالی است که عربستان به دلیل سقوط قیمت نفت و دیگر چالش های داخلی و منطقه ای که با آن مواجه است به سختی جنگ را اداره می کند و حتی کسری بودجه سبب شده است تا با حذف کمک های معیشتی سیاست ریاضت اقتصادی را در پیش بگیرد.
با توجه به این وضعیت ائتلاف سعودی اماراتی, این سوال مطرح است که چرا همچنان سعودی ها به ادامه جنگ اصرار دارند و حاضر نیستند از محاصره زمینی, دریایی وهوایی یمن دست بردارند و اجازه دهند که مردم یمن خود در باره سرنوشتشان تصمیم بگیرند؟
در پاسخ به نظر می رسد عربستان به تنهایی اختیار پایان دادن به جنگ را ندارد چرا که سعودی ها فقط یک طرف جنگ هستند و طرف های اصلی در ورای این ائتلاف در هدایت و ادامه جنگ دست دارند که یکی از این طرف ها رژیم صهیونیستی است که از پایان جنگ وحل بحران های نظامی وسیاسی در کشورهای اسلامی منطقه به شدت نگران است.
اگر اوضاع یمن را با سوریه و عراق مقایسه کنیم به یک نقطه مشترک می رسیم وآن اینکه در هر سه کشور, اراده ای وجود دارد که نگذارد صلح وثبات برقرار شود. با این تفاوت که در عراق امریکا بطور مستقیم لشکر کشی کرد, در سوریه گروههای تروریستی و پشتیبانان منطقه ای وفرامنطقه ای اشان و در یمن ائتلاف سعودی بود که جنگ را آغاز کرد.
اما از دیگر نقاط مشترک جنگ در این سه کشور اسلامی,  حمایت امریکا ورژیم صهیونیستی از حرکت های تجزیه طلبانه است که با تحریک انگیزه های قومی ومذهبی این هدف را دنبال می کنند. به عنوان مثال در عراق تحریک کردهای عراقی به برگزاری همه پرسی تجزیه طلبی, در سوریه تسلیح کردهای سوری از سوی امریکا و دور کردن آنها از مرکز, و در یمن اکنون توطئه ائتلاف سعودی اماراتی در تجزیه این کشور با حمایت از شورای انتقالی جنوب مشهود شده است.
در حملات چندروزه گذشته نیروهای شورای انتقالی جنوب به جزیره سقطری , مقام های دولت فراری منصور هادی که به ظاهر تحت حمایت عربستان است اعتراف کردند که سقوط سقطری با چراغ سبز عربستان انجام شد.
اکنون روشن شده است که منصور هادی نیز خود قربانی طرح هایی بوده که پای عربستان وامارات را به یمن بازکند و زمینه تجزیه این کشور را در مسیر تضعیف محور مقاومت و فرصت سازی برای توسعه طلبی رژیم صهیونیستی واجرای طرح معامله قرن فراهم نماید.
نکته مهم دیگر اینکه در هر سه کشور عراق, سوریه و یمن , نتیجه جنگ افروزی به اشتیاق گروههای جنگ افروز و گریز از مرکز به داشتن روابط با اسراییل منجر شده است که هدف غایی این سه جنگ را روشن می کند.
بالابردن پرچم رژیم صهیونیستی در کردستان عراق و همچنین اعلام آمادگی گروههای تروریستی مخالف بشار اسد برای برقرای رابطه با اسراییل و اکنون نوبت به شورای انتقالی جنوب رسیده که در ازای به قدرت رسیدن در جنوب اعلام کرده است که آمادگی دارد اسراییل را به رسمیت بشناسد.
روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی روز چهارشنبه (4تیر) نوشت که شورای انتقالی جنوب یمن که تحت حمایت امارات است، آمادگی خود را برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی اعلام کرد.
بر اساس گزارش این روزنامه,  هانی بن بریک، معاون رئیس شورای انتقالی جنوب یمن با افشای اهداف واقعی شورای جدایی‌طلبان جنوب یمن تحت حمایت امارات در مورد روابط با رژیم صهیونیستی ادعاهای این رژیم  درباره اینکه خود را در "خاک و سرزمین خودش‌" می‌بیند، تکرار کرد.
در چنین وضعیتی به نظر می رسد جنگ در یمن تا اجرای طرح های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی و از جمله طرح معامله قرن ادامه خواهد داشت مگر اینکه محور مقاومت پاسخ سختی برای متجاوزان به ویژه عامل اصلی این جنگ ها یعنی رژیم صهیونیستی تدارک دیده باشد. پایان جنگ در نشاندن صهیونیست ها در جای خود است.
 
-----------------------------------------------
رضا محمدمراد
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)