• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
ساماندهی فضای آموزشی

نحوه برگزاری کلاس دانش آموزان در سال تحصیلی جدید

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: نحوه برگزاری کلاس‌های دانش آموزان در مدارس مشخص شده است و برخی کلاس‌ها مجازی و برخی حضوری برگزار می‌شود.

نحوه برگزاری کلاس دانش آموزان در سال تحصیلی جدیدآقای عبدالرضا فولادوند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره شروع فعالیت مدارس افزود: دو روز پیش اعلام شد که سال تحصیلی در نیمه اول شهریور آغاز می‌شود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه وضعیت نیروی انسانی ساماندهی شده است گفت: ساماندهی فضای آموزشی نیز انجام شد و هم اکنون مشکل ما هدایت تحصیلی دانش آموزانی است که باید در سال ۹ متوسطه انتخاب رشته کنند، البته مشکل بعدی سرویس مدارس است که باید براساس شیوه نامه‌های بهداشتی تصمیماتی در این باره اتخاذ شود.
آقای فولادوند ادامه داد: آموزش و پرورش به سرعت کار‌ها را انجام می‌دهد و از خانواده‌ها می‌خواهیم سریع‌تر کار ثبت نام را انجام دهند تا پس از ثبت نام، سامانه مربوط به ثبت نام دانش آموزان تکمیل و کلاس گذاری آن‌ها انجام شود.
وی با بیان اینکه در پایه اول، هفتم و دهم ثبت نام داریم، گفت: ۷۰ درصد از دانش آموزان ما در پایه‌های بالاتر هستند و جا به جایی آن‌ها باید مطابق ثبت نام انجام شود البته ما در طول سال تحصیلی هم ثبت نام داریم، اما بهتر است هرچه زودتر ثبت نام انجام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه در منطقه ۴ و ۱۵ مشکل نیروی انسانی داریم، افزود: اگر نقل و انتقالات به میزان سنوات گذشته باشد ورودی‌ها به تهران به میزان سال‌های گذشته است و مشکلی از نظر نیروی انسانی نداریم و در صورت کمبود نیرو می‌توانیم از طریق معلمان حق التدریسی مشکل را برطرف کنیم.
آقای فولادوند درخصوص آموزش برخی از دروس به صورت مجازی گفت: برخی از درس‌ها به صورت مجازی و برخی از درس‌ها به صورت حضوری و برخی از درس‌ها به صورت دو هفته مجازی و یک هفته حضوری انجام می‌شود، بنابراین از هم اکنون نمی‌توانیم اعلام کنیم که وضعیت برگزاری کلاس‌های درس به چه صورت است از این رو به فراخور شرایط تصمیماتی اتخاذ می‌شود.
وی افزود: مشکلاتی درخصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها وجود دارد، ولی تلاش می‌کنیم پیش بینی‌ها به واقعیت نزدیک شود تا مشکلی در روند آموزش پیش نیاید.
آقای فولادوند درخصوص وضعیت مدارس غیردولتی گفت: ما در مدارس غیردولتی وضعیت بهتری خواهیم داشت، چون میزان تراکم جمعیت پایین‌تر است و این مدارس می‌توانند با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کنند و با امکاناتی که دارند می‌توانند فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و این روند را تا پایان سال ادامه دهند.
وی در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها در مدارس دولتی گفت: می‌توانیم در برخی از ساعات به طور مثال ساعت ۷ و نیم تا ۱۰ و نیم را برای یک گروه از دانش آموزان و ساعت ۱۰ و نیم تا ۱۳ و نیم را برای گروه دوم دانش آموزان به عنوان فعالیت آموزشی در مدارس در نظر بگیریم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: چنانچه دروس مدارس با آموزش مجازی مشکلی نداشته باشد برای پاسخگویی به سؤالات دانش آموزان هر دو یا سه هفته یک بار کلاس حضوری در نظر گرفته می‌شود تا در پایان به جمع بندی درستی از نظر آموزشی برسیم.
آقای فولادوند افزود: البته در برخی از رشته‌ها برخی از دروس که دروس پایه محسوب می‌شوند هنوز به تصمیم گیری قطعی نرسیده ایم و نمی‌توانیم چیزی اعلام کنیم.
وی ادامه داد: امسال نسبت به پارسال ۱۲۰ مدرسه نوبت بعد از ظهر اضافه شده است و اجازه داریم در مناطق با تراکم جمعیت بالا نوبت بعدازظهر دایر باشد، اما باید تلاش کنیم تراکم جمعیت را در این مدارس کاهش دهیم، هم اکنون تراکم میانگین کشور ۲۴ است و تراکم تهران ۳۲ است.
آقای فولادوند درخصوص رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در سرویس مدارس افزود: شیوه نامه‌های بهداشتی برای سرویس مدارس به طور کامل تعیین شده است و هر وسیله نقلیه سواری که دو یا سه سرنشین داشته باشد خانواده‌ها باید هزینه بیشتری پرداخت کنند، اما تاکنون به تصمیم قاطع در این خصوص نرسیده ایم، چون تمام سرویس‌ها وسیله نقلیه سواری نیست و برخی از سرویس‌ها ون و یا اتوبوس هستند، از این رو تصمیم نهایی گرفته نشده است.
وی درباره شهریه و هزینه سرویس رفت و آمد دانش آموزان گفت: مدارس اعم از دولتی و غیردولتی حق ندارند به موضوع میزان شهریه و یا هزینه رفت و آمد قبل از شروع سال تحصیلی ورود پیدا کنند.
آقای فولادوند درخصوص افزایش هزینه و شهریه مدارس گفت: مدارس رتبه بندی شده اند و اولیا و خانواده‌های دانش آموزان با مراجعه به سامانه وزارت آموزش و پرورش می‌توانند براساس منطقه و نوع مدرسه متوجه میزان شهریه شوند، حداکثر شهریه ۱۷ میلیون تومان است. در سال دوم متوسطه ۱۴ و نیم میلیون و در دوره ابتدایی ۱۲ میلیون تومان حداکثر شهریه است.
وی تأکید کرد: قانونی برای مبارزه با فساد در آموزش و پرورش وجود دارد که در صورت وجود فساد مؤسسه حقوقی آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)