• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۰۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۱
بین الملل » آمریکا
فعال اجتماعی و مدیر مدرسه در نیویورک

ده‌ها میلیون کودک فقیر در آمریکا زندگی می‌کنند

جمال بومن: ده ها میلیون کودک فقیر در کشور ما زندگی می کنند و این موضوع، ریشه در یک نظام فاسد دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما‏؛ جمال بومن، فعال اجتماعی و مدیر مدرسه در نیویورک در سخنانی گفت: فقر نتیجه کودکان و خانواده‌هایی نیست که سخت کوش نیستند و کار نمی‌کنند، فقر نشات گرفت از نقشه‌ای سیاسی است. من یک سیاهپوست ساکن آمریکا هستم که فقط مادر بالای سر من بوده است. مدتی در کار‌های ساختمانی مشغول به کار بوده ام. در آپارتمان اجاره‌ای زندگی کرده ام و همیشه در مدارس دولتی درس خوانده ام.
در میان منجلاب مواد مخدر کراک و کوکائین بزرگ شده ام که به خانواده ام آسیب رسانده اند؛ همینطور خانواده دوستانم. بهترین دوستم که امشب اینجا حضور دارد، هرگز شبی را که با من تماس گرفت فراموش نمی‌کنم. آن شب مهمانی بودم. او به من گفت که برادرش هدف گلوله قرار گرفته و کشته شده است. از عنفوان جوانی به عنوان یک سیاهپوست ساکن آمریکا، شما با مرگ، خودکشی، قتل و تاثیر آن بر شخص شما و جامعه شما و بقیه کشورتان آَشنا می‌شوید.
همه این تجربیاتی بودند که باعث شدند من شغل معلمی را انتخاب کنم. از همان ابتدا من نقش یک مربی را با افتخار، با اشتیاق و علاقه زیاد عهده دار شدم. در تمام این مدت، همه تلاشم را به کار بستم تا هرچه می‌توانم برای ارتقا و بهبود زندگی همه کودکانی که تدریس می‌کردم و همه کودکانی که در خدمتشان بودم، صرف کنم. هرچه می‌توانم برای خانواده‌های نیازمند انجام بدهم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: متاسفانه، همانطور که همه ما می‌دانیم، ما در کشوری زندگی می‌کنیم که به رغم ثروت و دارایی مالی کلان کشور، هنوز هم ده‌ها میلیون کودک در فقر به سر می‌برند. من به عنوان یک مربی و معلمی که از ۲۰ سال پیش برای وزارت آموزش و پرورش کار می‌کند، هر روز تاثیر فقر بر زندگی کودکان و بچه‌ها را دیده ام. فقر به خاطر کم کاری کودکان و خانواده‌ها نیست، زیرا کودکان و خانواده‌های ما تا جایی که می‌توانند کار می‌کنند. فقر نتیجه طرحی سیاسی است. فقر ریشه در سیستمی دارد که از بدو شکل گیری آمریکا مخصوصا طی چند دهه اخیر، فاسد، از هم گسیخته و از بطن پوسیده و خراب است.
بنابراین، فقر و تاثیر آن بر کودکان ما و پرداختن به مسائلی مانند نژادپرستی نهادینه، و سوء استفاده جنسی، برتری طلبی اجتماعی و زنوفوبیا یا بیگانه هراسی، و همه معضلاتی که باعث شده اند اکثریت ما سرکوب و منکوب شویم، موضوع کمپینی هستند که ما اینجا برای مقابله با آن‌ها تشکیل داده ایم.
ما در اینجا به خاطر شخص من جمع نشده ایم. ما اینجا به خاطر این جنبش جمع شده ایم. جنبشی که برای مقابله با سیستم و نظامی شکل گرفته است که به معنای واقعی کلمه در حال کشتن ماست. این سیستم نه تنها سیاه پوستان و رنگین پوستان را می‌کشد، بلکه همه ما را می‌کشد. این سیستم، ما را از نظر روانی و روحی می‌کشد. این سیستم ما را وادار می‌کند تا در کشور و در جهانی زندگی کنیم که در آن افراد زیادی ناامید هستند و ایمانشان را از دست داده اند. نه تنها امیدشان به سیستم سیاسی بلکه امیدشان به همدیگر نیز در حال اضمحلال است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این فعال اجتماعی ادامه داد: جنبش ما شکل گرفته است تا این ایمان را احیا کند. تا آن امید را زنده کند. تا ایمان و اعتقاد به امکان تغییر را احیا کند. تا همه کار‌های ما با ریشه دواندن در ارزش‌های ما انجام شوند. ارزش انسانیت، ارزش برابری، ارزش عدالت. ارزش‌هایی که ما را برای مبارزه به سود محرومان متحده می‌کند. برای کودکانی که نیاز‌های خاص دارند. برای سالمندان و زنان و برای رنگین پوستان. تا یک زیرساخت منسجم برای پیشبرد نوعی دموکراسی که برای همگان برابر خواهد بود.
اجازه بدهید مطلبی را به شما بگویم. یکبار گفتم که الیوت انگل همیشه می‌گوید او همانند خاری در چشم دونالد ترامپ است. ولی شما می‌دانید که دونالد ترامپ از چه چیزی بیش از همه می‌ترسد:"یک سیاهپوست که به قدرت رسیده باشد." این همان چیزی است که دونالد ترامپ بیش از هرچیزی از آن می‌ترسد و هراس دارد؛ لذا اگر اوضاع به همین منوال پیش برود و ما کنگره را به دست بگیریم، باید کاری کنیم تا دونالد ترامپ مسئولیت پذیر و پاسخگو باشد و همه مقامات منتخب، مسئولیت پذیر و پاسخگو باشند؛ مقاماتی که در خدمت منافع شرکت‌های بزرگ هستند. مقاماتی که در خدمت منافع ثروتمندان هستند و برای فقرا و طبقه کارگر خدمت نمی‌کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین بیش از ۲۵۰۰ کد تعرفه برای واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز
صادرات ۱۱ تن گل گاوزبان رامسر به کشورهای حاشیه خلیج فارس
تکذیب وقوع انفجار در عسلویه
تجمع «قرار ۱۰۲» مردم شهرستان دماوند در پی شهادت رهبر انقلاب
اظهارات بازیکنان برزیل پس از دیدار با ایران
پیش بینی بارش‌های پراکنده در شمال و شمال غرب
اتصال بالغ بر ۳۰۰ مدرسه استان یزد به اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری
لی دو هی: باید روی مدیریت مسابقه بیشتر کار کنیم
تداوم تجمعات مردمی در رودهن؛ صد و دومین شب ایستادگی در «وعده ۱۰۲» 
پرداخت ۴۹ همت به مستمری‌بگیران مازندرانی
لیگ ملت‌های والیبال ؛ نتایج روز نخست، برنامه دومین روز
قضاوت سه داور بدمینتون ایران در ناگویا
رزنده: بازی سختی مقابل ایران داشتیم
بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی بازنشستگان در اولویت استان قرار دارد
۱۴ بازیکن ایران مقابل نایب قهرمان جهان معرفی شدند
برتری سه گله تیم ملی فوتبال ایران در بازی تمرینی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
گرد و خاک همچنان مهمان یزدی هاست
والیبال لیگ ملت‌ها، حاجی‌پور و سوزا امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و برزیل
توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار از مهمترین برنامه های کمیته امداد امام خمینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه کامل بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از افتتاحیه تا فینال
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده است
سپاه: حمله به پایگاه الازرق اردن با موفقیت انجام شد
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶، روبه‌روی ایران؛ برزیل و طلسم ۱۴ مسابقه
سپاه: حمله به آمریکایی‌ها در کویت و بحرین انجام شد
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)
ودیعه مسکن باید در فصل اجاره و تا پایان مرداد پرداخت شود
قرارگاه خاتم: ارتش و سپاه به پایگاه‌های آمریکا حمله کردند
انتصاب هیئت‌مدیره مرکزخدمات‌ حوزه‌های علمیه باحکم رهبری
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۲۰ خرداد۱۴۰۵
باید محاصره اقتصادی را بشکنیم
ایران: به قطعنامه شورای حکام پاسخ می‌دهیم
برنامه‌های ورزشی سیما؛ از هیجان جام جهانی ۲۰۲۶ تا لیگ ملت‌های والیبال
حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه
انتخاب محبوب‌ترین سریال شبکه تماشا با رأی مخاطبان  (۳ نظر)
قرارگاه خاتم‌الانبیاء: همانطور که وعده داده بودیم عمل کردیم  (۲ نظر)
وزارت اطلاعات: ۴ هسته تروریستی تکفیری منهدم شدند  (۲ نظر)
کاشت توت؛ سنتی ماندگار برای زنده نگه داشتن یاد گذشتگان در روستا‌های ساوجبلاغ  (۱ نظر)
توقیف بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم  (۱ نظر)
سقوط بالگرد نظامی آمریکا در تنگه هرمز  (۱ نظر)
دشمن پس از عملیات نصر برای توقف آتش به ایران التماس کرد  (۱ نظر)
تجربیات موفق اداره کشور در دوره جنگ را باید مستند و الگوبرداری کنیم  (۱ نظر)
حمله ایران در دفاع از لبنان، اعلام رسمی یک دکترین راهبردی بود  (۱ نظر)
ایران‌چک جدید ۱۰۰ هزار تومانی به یاد شهدای میناب  (۱ نظر)
برخورد قاطع قوه قضائیه با مزدوران و خائنان به وطن  (۱ نظر)
به‌زودی صدور رأی پرونده گلباران با ۷ هزار شاکی در دزفول  (۱ نظر)
هشدار دادستانی درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن  (۱ نظر)
حمایت قاطعانه مردم شیراز از مدافعان میهن  (۱ نظر)