• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۰۹۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
اقتصادی
با توافقات صورت گرفته

تشکیل کارگروه ویژه ارتباط سایپا و دانشگاه علم و صنعت

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و رئیس دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت، زمینه‌های علمی و عملی دو مجموعه را برای توسعه همکاری‌ها بررسی کردند و به توافقاتی رسیدند.

تشکیل کارگروه ویژه ارتباط سایپا و دانشگاه علم و صنعتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سایپا؛ ایجاد دفتر مشترک توسعه همکاری‌ها و تشکیل کارگروه ویژه ارتباط سایپا و دانشگاه علم و صنعت، جذب نخبگان دانشگاه علم و صنعت به عنوان مشاور مدیران سایپا، تست نهایی موتور "شاهین" در دانشگاه علم و صنعت و حضور بیشتر و جدی‌تر دانشگاه‌ها در طرح‌های جدید سایپا، از جمله این توافقات بود. 
 
پژوهشکده خودرو؛ هاب ارتباط دانشگاه علم و صنعت با سایپا
رئیس پژوهشکده و دانشکده خودرو در این جلسه با بیان اینکه تعدادی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان مقاطع عالی دانشگاه علم و صنعت در گروه خودروسازی سایپا مشغول به کار هستند و باعث اتفاقات خوبی در این صنعت شده اند، گفت: لازم است مجموعه علمی و دانشگاهی کشور در حوزه خودرو به دریای بزرگ این صنعت بپیوندند تا مسیر اصلاح رویکرد و تکامل خودروسازی کشور با سرعت بیشتری طی شود.
محمدحسن شجاعی فرد، با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۳۰ دانشجو با مدرک دکترا از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند، افزود: در پژوهشکده دانشکده خودرو پتانسیل فراوانی از نظر علمی و حتی تجهیزات سخت‌افزاری صنعت خودرو در اختیار داریم که می‌توان با استفاده از آنها، این پژوهشکده را به هاب ارتباط سایپا و دانشگاه علم و صنعت تبدیل کرد.
تنها عضو ارشد دانشگاه‌های ایران در انجمن مهندسی مکانیک انگلستان (FIMechE) با اشاره به محدودیت‌ها و مشکلاتی که تحریم‌ها برای صنعت خودرو ایجاد کرده است، گفت: تلاش و ادامه فعالیت خودروسازان در شرایط سخت تحریمی شایسته احترام است، اما می‌توانیم از فضای مساعد تعاملات علمی دانشگاه‌های کشور با جوامع بین‌المللی برای کمرنگ کردن فشار‌های ناشی از این تحریم‌ها استفاده کنیم.
شجاعی فرد با بیان اینکه نفر اول کنکور کشور و یکی از فارغ‌التحصیلان دانشکده خودرو در مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا مشغول به کار و خدمت است، افزود: نخبگانی که در صنعت خودرو جذب شده‌اند، علاوه بر تخصص‌های علمی، تجربیات عملی کار را نیز کسب کرده و به سرمایه‌های ارزشمندی تبدیل شده‌اند. به همین دلیل، ضمن اینکه دانشگاه آماده است از توانمندی‌های صنعتی برای انتقال به دانشجویان استفاده کند، از سایپا می‌خواهیم که زمینه حضور این افراد برای تدریس در دانشگاه علم و صنعت را فراهم آورد.
رئیس پژوهشکده دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت در ادامه پیشنهاد‌هایی برای ایجاد دفاتر و تشکیل کارگروه توسعه همکاری‌ها با گروه خودروسازی سایپا، پذیرش تعدادی از کارکنان سایپا جهت ادامه تحصیل در دانشکده خودرو، همکاری ویژه دانشگاه علم و صنعت و سایپا برای طراحی و تولید موتور‌های کم مصرف و گیربکس‌های پیشرفته و اجرای پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف طراحی و تولید خودرو ارائه کرد.
 
نخبگان دانشگاه، مشاور مدیران سایپا می‌شوند
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز در این جلسه با بیان اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه چالشی بوده که به نظر می‌رسد هنوز هم رفع نشده است، گفت: پس از آغاز همکاری و امضای تفاهم نامه با سازمان ملی کارآفرینی کشور برای توسعه همکاری با مجموعه‌های دانش بنیان و استارتاپی کشور و ایجاد نخستین "کمیته همکاری‌های مشترک با مجموعه‌های دانش بنیان" در سایپا، رویکرد جذب نخبگان و برخی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور را نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
سیدجواد سلیمانی با بیان اینکه در سال‌های گذشته، برخی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جذب شرکت‌ها می‌شدند، اما در فرآیند طی کردن مسیر ارتقاء شغلی از سطح کارشناسی تا مدیریت، کارآئی به روز علمی و انگیزه خود را از دست می‌دادند، افزود: در تعامل با دانشگاه‌های بزرگ صنعتی کشور قصد داریم تعدادی از نخبگان این مراکز علمی در رشته‌های مختلف تحصیلی را جذب کرده و به عنوان مشاور در کنار مدیران گروه خودروسازی سایپا به کارگیری کنیم، به گونه‌ای که این گروه بتواند به صورت سیستماتیک فناوری و دانش را از دانشگاه به سایپا و نیاز‌های سایپا را به دانشگاه منتقل کند.
وی اضافه کرد: این مشاوران با داشتن توان علمی لازم، در سطوح مدیریتی نیز تجربه‌های عملی به دست می‌آورند و علاوه بر تاثیرگذاری مطلوب در تصمیمات مدیریتی، می‌توانند آینده علمی و عملی صنعت خودرو را تضمین کنند.
سلیمانی با بیان اینکه اجرای این برنامه می‌تواند زمینه ساز همکاری‌های بیشتر و واقعی‌تر صنعت خودرو و دانشگاه باشد، گفت: طی شدن چنین فرآیندی در آینده نزدیک تفکر و فضائی را شکل خواهد داد که بر اساس آن تعاملات صنعت و دانشگاه روی ریل توسعه قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا که خود از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف است، گفت: این رویکرد جدید در جذب نخبگان جامعه علمی کشور را علاوه بر دانشگاه علم و صنعت، با دانشگاه صنعتی شریف نیز در دستورکار قرار خواهیم داد تا ثمرات آن در پروژه‌های توسعه‌ای سایپا مشهود باشد.
در ادامه این جلسه پیشنهاد‌های ارائه شده از سوی رئیس دانشکده خودرو دانشگاه علم‌وصنعت به بحث و تبادل نظر گذاشته و مقرر شد کارگروه ویژه توسعه همکاری‌های دو جانبه، علاوه بر تهیه و تنظیم تفاهم نامه‌ای بین گروه خودروسازی سایپا و دانشگاه علم و صنعت، اجرای برنامه‌هایی از جمله همکاری در استفاده از پلتفرم طراحی شده در دانشگاه علم و صنعت، همکاری ویژه برای طراحی و تولید موتور‌های کم مصرف و گیربکس‌های پیشرفته را در دستور کار قرار داده و برای تحقق هر چه‌سریعتر آن‌ها برنامه‌ریزی کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)