• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۲۷۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰
بین الملل » آمریکا
یک منبع از حزب جمهوری خواه مدعی شد؛

احتمال کناره گیری ترامپ از رقابت‌های انتخاباتی آمريکا

یک منبع جمهوری خواه از احتمال کناره گیری دونالد ترامپ از رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.

احتمال کناره گیری ترامپ از رقابت‌های انتخاباتی آمريکا به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از یک منبع از حزب جمهوری خواه گزارش داد که  اگر دونالد ترامپ به این باور برسد که شانسی در برابر جو بایدن ندارد، از رقابت ریاست جمهوری آمریکا کنار می‌رود.

بر اساس این گزارش، این منبع که خواست نامش فاش نشود گفت:" هنوز خیلی زود است، اما اگر نظرسنجی‌ها بد پیش برود شما سناریویی را شاهد خواهید بود که در آن ترامپ از گود رقابت خارج می‌شود، من این صحبت را شنیده ام، اما تردید دارم درست باشد، من شرط می‌بندم اگر ترامپ متوجه شود راهی برای پیروزی ندارد، کنار می‌کشد.  
"تیم مورتاگ"، سخنگوی کارزار تبلیغاتی ترامپ نیز در واکنش به این خبر اعلام کرد این بزرگترین خبر جعلی است.
دونالد ترامپ هم چندی پیش در مصاحبه با فاکس نیوز، شکست خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور را پیش‌بینی کرد و به این شبکه خبری آمریکایی گفت که جو بایدن احتمالا رئیس جمهوری شما خواهد بود.
بدنبال اعتراضات گسترده به نبود عدالت نژادی در آمریکا و بحران کرونا، ترامپ در نظرسنجی‌های هفته‌های اخیر از جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا عقب مانده است.
 سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ به فاکس نیوز گفت:" همه می‌دانند نظرسنجی‌های رسانه‌ها همواره درباره ترامپ اشتباه است و هدفشان ارائه داستان‌های غیرواقعی است. اگر این نظرسنجی‌ها درست بود الان باید کلینتون در کاخ سفید می‌بود.
نظرسنجی موسسه افکارسنجی «هریس» و «هاروارد کپس» که در روز‌های اخیر انجام شد، نشان داد که اگر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همین امروز برگزار شود، ۵۶ درصد رأی‌دهندگان به جو بایدن رأی خواهند داد.
انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰  آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در این کشور خواهد بود که قرار است در ۳  نوامبر ۲۰۲۰ (سیزدهم  آبان ۱۳۹۹) برگزار شود.
 
احتمال شکست سنگین ترامپ در انتخابات
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، پایگاه آمریکایی پلتیکو به نقل از افراد نزدیک به دونالد ترامپ تاکید کرد او با اکراه به کاهش محبوبیت خودش در نظرسنجی‌ها اعتراف کرد.
"سام نانبرگ" مشاور سابق سیاسی ترامپ، گفت: روند تحولات به صورت فعلی، ترامپ را در آستانه یکی از بدترین شکست‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، قرار داده است.
نظرسنجی‌های شبکه سی ان بی سی و روزنامه نیویورک تایمز در هفته گذشته نشان داد ترامپ در رقابت با جو بایدن، کمتر از ۴۰ درصد آرا را به دست خواهد آورد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خداوند ترامپ و ترامپی ها را نابود کند.
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)