• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
بین الملل » آمریکا
درخواست کارشناسان حوزه سلامت آمریکا

استفاده از ماسک باید اجباری شود

به عقیده کارشناسان حوزه سلامت پوشیدن ماسک صورت شیوع ویروس کرونا را کُند می‌کند و باید در همه ایالت‌های آمریکا اجباری شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سی ان ان، وزیر بهداشت آمریکا گفته است فرصت‌ها برای تحت کنترل درآوردن بیماری همه گیر کرونا رو به اتمام است. دانشگاه جانز هاپکینز گزارش داده است تا این لحظه بیش از ۱۰ میلیون مورد مبتلا به ویروس کرونا در سرتاسر دنیا وجود دارد. بر اساس این گزارش، بیش از نیم میلیون نفر هم تاکنون جان باخته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آمریکا هم به لحاظ تعداد مبتلایان و هم آمار فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا، در جهان پیشتاز است. بیش از دو میلیون و پانصد هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. برخی از ایالت‌های آمریکا شاهد افزایش آمار مبتلایان است به طوری که در این ایالت‌ها بخش‌هایی از اقتصاد که قرار بود باز شود دوباره در حال تعطیل شدن است. 

 

به رغم هشدار کارشناسان، ترامپ همچنان در برابر پوشش ماسک مقاومت می‌کند
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با وجود توصیه کارشناسان حوزه سلامت، به ندرت از ماسک صورت استفاده می‌کند.
ابتدا مجری گفت: دکتر دبرا برکس هماهنگ‌کننده کارگروه ویروس کرونا در کاخ سفید در یک نشست خبری در تگزاس خواستار استفاده مردم از ماسک صورت شد. او در اظهارات خود به نتایج مطالعات در مورد مزایای استفاده از پوشش ماسک صورت اشاره کرد.
دبرا برکس: من واقعاً از همه مردم تگزاس می‌خواهم که ماسک بپوشند. اکنون شواهد علمی در دست داریم که پوشش ماسک هم مانع انتقال ویروس از شما به دیگران می‌شود و هم از شما تا حدی در برابر ویروس محافظت می‌کند. من فکر می‌کنم این یک کشف و یافته جدید است. شما مردم تگزاس می‌توانید با پوشش ماسک از یکدیگر محافظت کنید.
مجری افزود:، اما رئیس جمهور ترامپ که رئیس خانم برکس است به ندرت ماسک می‌پوشد. تصاویری را که مشاهده می‌کنید روزنامه ساندی منتشر کرده و نشان می‌دهد که رئیس جمهور آمریکا ماسک به صورت ندارد. حتی برخی از متحدان جمهوریخواه او از ترامپ می‌خواهند که ماسک بپوشد.
سناتور لامار آلکساندر: (پوشیدن ماسک) بسیار مهم است. همه کارشناسان حوزه سلامت به ما می‌گویند که پوشش ماسک مفید است. اگر رئیس جمهور گاهی ماسک صورت می‌پوشید سودمند بود و باعث می‌شد ما از مباحثات سیاسی در این زمینه خلاص شویم.
در ادامه مجری شبکه سی ان ان با دکتر آنا ریموین، استاد بخش اپیدمولوژی دانشگاه یو سی ال‌ای مصاحبه کرد که مشروح آن به این شرح است:
مجری پرسید: دکتر دبرا برکس، هماهنگ کننده کارگروه ویروس کرونا در کاخ سفید روز یکشنبه گفت شواهد علمی نشان می‌دهد که پوشیدن ماسک هم از شما و هم دیگران در برابر ویروس کرونا محافظت می‌کند. اما بسیاری از مردم آمریکا ماسک نمی‌پوشند. بنابراین، در حالی که آمار مبتلایان به شدت در حال افزایش است، آیا وقت آن نرسیده است که پوشش ماسک اجباری شود؟
آنا ریموین در پاسخ گفت: همه باید ماسک بپوشند. هیچ دلیلی برای نپوشیدن ماسک وجود ندارد. ما اکنون داده‌های زیادی داریم که ثابت می‌کند پوشیدن ماسک مؤثر است. نه تنها پوشیدن ماسک مهم است -، چون از مبتلا شدن دیگران در برابر شما محافظت می‌کند - بلکه برای شخصی که ماسک می‌پوشد نیز مفید است. من فکر می‌کنم مسئله در اینجا این است که زمانی که سیاست وارد مسائل می‌شود ناگهان علم کنار گذاشته می‌شود. چیزی که ما واقعاً باید بر آن تمرکز کنیم علم است. ما از مردم می‌خواهیم که ماسک بپوشند، چون از این طریق می‌توانیم کشور را سریع‌تر بازگشایی کنیم. ما باید سرعت شیوع ویروس را کاهش دهیم تا بتوانیم کشور را بازگشایی کنیم. پوشیدن ماسک برای این کار کلیدی است.
مجری پرسید: طی آخر هفته گذشته، ما شاهد حضور مایک پنس معاون رئیس جمهور در کلیسای دالاس بودیم که در آن گروه کُر بزرگی مشغول خواندن بود، ولی هیچ یک ماسک نپوشیده بودند. مایک پنس ماسک به صورت داشت. او اکنون همه را تشویق می‌کند که ماسک بپوشند. اما خود رئیس جمهور هنوز هم ماسک نمی‌پوشد. واکنش شما به همه این پیام‌های متناقض کاخ سفید چیست؟
آنا ریموین در پاسخ گفت: در اینجا پیام‌های متناقض زیادی وجود دارد. نکته اولی که می‌خواهم بگویم این است که حتی یک تحقیق وجود دارد که نشان می‌دهد یک فرد می‌تواند ویروس کرونا را در یک گروه کُر منتشر کند. این یک نمونه عالی است. ما داده‌هایی در اختیار داریم که نشان می‌دهد نپوشیدن ماسک و آواز خواندن یکی از راه‌های مهم شیوع ویروس کروناست. نکته دوم اینکه خیلی خوب است که ما مایک پنس را می‌بینیم که ماسک به صورت دارد. ما هر چه تعداد بیشتری از مقامات را با پوشش ماسک ببینیم، بحث در مورد اینکه باید ماسک پوشید یا نپوشید زودتر تمام می‌شود. هیچ دلیلی برای نپوشیدن ماسک وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جشنواره طلوع گامی برای تقویت حضور اجتماعی هنرمندان دارای معلولیت
بارش برف و پدیده مه‌گرفتگی در محور‌های آذربایجان غربی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
آمادگی برای بارش برف؛ استقرار ماشین‌آلات در نقاط حساس شهر
برگزاری آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های سرمایه‌گذاری جایگاه‌های کوچک‌مقیاس در ارومیه
انتخابات، نماد مردم‌سالاری و وحدت ملی است
آغاز عملیات گمانه‌زنی در محوطه تاریخی گوی تپه ارومیه
تقدیر رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از عملکرد مدیرکل راه و شهرسازی استان 
۲۲۵ پرونده در کارگروه زیربنایی آذربایجان غربی، گامی موثر در مسیر توسعه پایدار
تردد در محور پیرانشهر- نقده فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است
استان زنجان در جمع پنج استان برتر فرآوری محصولات کشاورزی
آغاز عملیات اجرایی راه دسترسی به دو روستای چگنی لرستان
۱۳۵ مسجد در استان زنجان ، آماده برگزاری اعتکاف
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ دی ۱۴۰۴
تخصیص ۱۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی سقف بازار سرپوشیده سراب
اوقات شرعی اهواز، ۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
برف و باران در لرستان
روایت مکتوب از ۱۴ نبرد سرنوشت‌ساز لشکر ۷ ولیعصر در دفاع مقدس
نقش شوراهای اسلامی در آبادانی شهر سوری رومشکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مشاهده گوی آتشین در آسمان ژاپن!
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم
شفاف‌سازی در توزیع نهاده ها، اولویت جهاد کشاورزی
همه باید از ایران دفاع کنیم
انتظار برای پرتاب تاریخی سه ماهواره ایرانی
پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی
ترنم باران در مناطق مختلف فارس
پزشکیان: برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
فردا ۳ ماهواره ایرانی به فضا پرتاب می‌شود
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۴ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۲ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه  (۱ نظر)
رزمایش تخصصی امداد و نجات پدافند هوایی ارتش برگزار شد  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
سه ماهواره ایرانی آماده پرتاب به فضاست  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)