• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
انتقاد چاوش اوغلو

ترکیه اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کرد

ترکیه در نشست جمع آوری کمک‌های مالی برای آسیب دیدگان بحران سوریه مطرح کرد، اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کرد.

ترکیه اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی،  "جروم هیوز" خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی در بروکسل در گزارشی در این خصوص گفت: نمایندگان ۸۰ کشور جهان و سازمان‌های مختلف در نشستی که به شکل ویدئو کنفرانس برای حمایت از سوریه برگزار شد، شرکت کردند.
نماینده ترکیه در این نشست یونان را متهم کرد که حقوق پناهجویانی را که به این کشور می‌روند، نقض، قایق‌های حامل پناهجویان را غرق و آن‌ها را در شرایط بسیار دشوار در اردوگاه‌ها نگهداری می‌کند.
مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در این ویدئو کنفرانس گفت: اتحادیه اروپا در برابر اقدامات یونان در نقض حقوق پناهجویان چشمانش را می‌بندد و در مواردی حتی ترکیه را به ارتکاب چنین مواردی از نقض حقوق بشر متهم می‌کند. ما از اتحادیه اروپا می‌خواهیم به تعهدات خود پایبند باشد.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت: فعالان حقوق پناهجویان می‌گویند کشور‌های غربی باید اقدامات بیشتری برای کمک به پناهجویان سوری انجام بدهند.
شاهین جغتای کارشناس موسسه آکسفام در مصاحبه با خبرنگار پرس تی وی گفت: ما شاهد بوده ایم که برخی کشور‌ها مانند آلمان، نروژ و کانادا اقدامات خود را برای کمک به پناهجویان افزایش داده اند، اما اکثر کشور‌های اروپایی به وظایف شان در قبال مهاجران و پناهجویان عمل نکرده اند.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت بیش از نیم میلیون نفر از ابتدای بحران سوریه در حدود یک دهه قبل، جان باخته اند و حدود ۱۳ میلیون شهروند سوری هم ناچار شده اند خانه و کاشانه شان را ترک بکنند. از هر ده شهروند سوریه، نه نفر در فقر زندگی می‌کنند.
دبیر کل سازمان ملل متحد هم در ویدئو کنفرانس جمع آوری کمک‌های مالی برای مردم سوریه گفت تاثیرات اقتصادی شیوع بیماری همه گیر کرونا به افزایش دو برابری قیمت مواد غذایی منجر شده است و بیش از ۱۱ میلیون نفر داخل سوریه نیازمند کمک‌های اضطراری برای ادامه حیات هستند.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت غرب در نهایت پذیرفته است که تلاش‌ها برای ساقط کردن بشار اسد در سوریه شکست خورده اند، اما اتحادیه اروپا و آمریکا همچنان تلاش می‌کنند که حکومت سوریه را تحت فشار قرار بدهند.
جوزف بورل رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت هدف تحریم‌های اروپا ضد سوریه آن است که رژیم این کشور تا زمانی که رویکرد خود را تغییر ندهد، نتواند هیچ اقدامی برای عادی سازی شرایط و بازسازی انجام بدهد.
خبرنگار شبکه پرس تی وی در پایان گزارش خود گفت: این امیدواری وجود داشت که ویدئوکنفرانس بروکسل درباره سوریه بتواند حدود ده میلیارد دلار کمک مالی برای مردم سوریه جمع آوری بکند، اما در نهایت قول اعطای حدود ۷/۷ میلیارد دلار کمک به مردم سوریه در این نشست داده شد.
منتقدان سیاست‌های خارجی آمریکا و اروپا می‌گویند غرب باید با توجه به نقش مخرب خود در سوریه و ایجاد شرایط دشوار برای میلیون‌ها نفر از شهروندان این کشور، اقدامات بیشتری برای کمک به مردم سوریه انجام بدهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)