• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
انتقاد چاوش اوغلو

ترکیه اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کرد

ترکیه در نشست جمع آوری کمک‌های مالی برای آسیب دیدگان بحران سوریه مطرح کرد، اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کرد.

ترکیه اتحادیه اروپا را به نادیده گرفتن نقض حقوق مهاجران در یونان متهم کردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی پرس تی وی،  "جروم هیوز" خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی در بروکسل در گزارشی در این خصوص گفت: نمایندگان ۸۰ کشور جهان و سازمان‌های مختلف در نشستی که به شکل ویدئو کنفرانس برای حمایت از سوریه برگزار شد، شرکت کردند.
نماینده ترکیه در این نشست یونان را متهم کرد که حقوق پناهجویانی را که به این کشور می‌روند، نقض، قایق‌های حامل پناهجویان را غرق و آن‌ها را در شرایط بسیار دشوار در اردوگاه‌ها نگهداری می‌کند.
مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در این ویدئو کنفرانس گفت: اتحادیه اروپا در برابر اقدامات یونان در نقض حقوق پناهجویان چشمانش را می‌بندد و در مواردی حتی ترکیه را به ارتکاب چنین مواردی از نقض حقوق بشر متهم می‌کند. ما از اتحادیه اروپا می‌خواهیم به تعهدات خود پایبند باشد.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت: فعالان حقوق پناهجویان می‌گویند کشور‌های غربی باید اقدامات بیشتری برای کمک به پناهجویان سوری انجام بدهند.
شاهین جغتای کارشناس موسسه آکسفام در مصاحبه با خبرنگار پرس تی وی گفت: ما شاهد بوده ایم که برخی کشور‌ها مانند آلمان، نروژ و کانادا اقدامات خود را برای کمک به پناهجویان افزایش داده اند، اما اکثر کشور‌های اروپایی به وظایف شان در قبال مهاجران و پناهجویان عمل نکرده اند.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت بیش از نیم میلیون نفر از ابتدای بحران سوریه در حدود یک دهه قبل، جان باخته اند و حدود ۱۳ میلیون شهروند سوری هم ناچار شده اند خانه و کاشانه شان را ترک بکنند. از هر ده شهروند سوریه، نه نفر در فقر زندگی می‌کنند.
دبیر کل سازمان ملل متحد هم در ویدئو کنفرانس جمع آوری کمک‌های مالی برای مردم سوریه گفت تاثیرات اقتصادی شیوع بیماری همه گیر کرونا به افزایش دو برابری قیمت مواد غذایی منجر شده است و بیش از ۱۱ میلیون نفر داخل سوریه نیازمند کمک‌های اضطراری برای ادامه حیات هستند.
خبرنگار شبکه پرس تی وی گفت غرب در نهایت پذیرفته است که تلاش‌ها برای ساقط کردن بشار اسد در سوریه شکست خورده اند، اما اتحادیه اروپا و آمریکا همچنان تلاش می‌کنند که حکومت سوریه را تحت فشار قرار بدهند.
جوزف بورل رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت هدف تحریم‌های اروپا ضد سوریه آن است که رژیم این کشور تا زمانی که رویکرد خود را تغییر ندهد، نتواند هیچ اقدامی برای عادی سازی شرایط و بازسازی انجام بدهد.
خبرنگار شبکه پرس تی وی در پایان گزارش خود گفت: این امیدواری وجود داشت که ویدئوکنفرانس بروکسل درباره سوریه بتواند حدود ده میلیارد دلار کمک مالی برای مردم سوریه جمع آوری بکند، اما در نهایت قول اعطای حدود ۷/۷ میلیارد دلار کمک به مردم سوریه در این نشست داده شد.
منتقدان سیاست‌های خارجی آمریکا و اروپا می‌گویند غرب باید با توجه به نقش مخرب خود در سوریه و ایجاد شرایط دشوار برای میلیون‌ها نفر از شهروندان این کشور، اقدامات بیشتری برای کمک به مردم سوریه انجام بدهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)