• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۴۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
اجتماعی » محیط زیست
صدراعظم نوری در جمع خبرنگاران

استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران در نوسازی بافت‌های فرسوده

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست شورای شهر تهران: برای نوسازی بافت‌های فرسوده از ظرفیت سرمایه گذاران و بخش خصوصی استفاده شود.

استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران در نوسازی بافت‌های فرسودهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ زهرا صدراعظم نوری، در مراسم تخریب ۱۰ هزار متر بافت فرسوده در منطقه ۱۷ در جمع خبرنگاران گفت: طرح تعریض محور شهید ابراهیم حاجیان و تخریب ۲۰ پلاک فرسوده با مساحت حدود ۱۰ هزار متر مربع برای افزایش سرانه‌های خدماتی و همچنین بازگشایی معابر در منطقه ۱۷ امروز اجرا شد و تجمیع پلاک‌های بافت‌های فرسوده یکی از مسائل شهر تهران محسوب می‌شود چرا که بافت فرسوده به دلیل ناپایدار بودن مشکلات عدیده‌ای را برای شهروندان ایجاد می‌کند.
وی افزود: در مناطق مختلف تهران بویژه مناطق ۱۷، ۱۵، ۱۶ و... شاهد بافت فرسوده و خانه‌های ریزدانه هستیم و همین امر مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است که براساس مصوبه دولت و شورای شهر تهران تسهیلاتی را برای نوسازی بافت‌های فرسوده در چنین مناطقی فراهم شده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: ارائه تسهیلات ویژه برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده و بهره‌مندی از این امتیازات می‌توانند بخش عمده‌ای از مشکلات را در زمینه بافت فرسوده برطرف کند و انتظار می‌رود که شهروندان نیز در این زمینه همکاری داشته باشند.
صدراعظم نوری ادامه داد: در صورتی که شهروندان در ارتباط با تجمیع و نوسازی بافت‌های فرسوده همکاری نکنند نمی‌توان اقدام مؤثری را در ارتباط با نوسازی بافت‌های فرسوده انجام داد و در این زمینه باید شهروندان همکاری و همراهی داشته باشند همچنین از ظرفیت سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی نیز برای نوسازی بافت‌های فرسوده استفاده شود.

کلهری، شهردار منطقه ۱۷
 تخریب ۱۰ هزار متر بافت فرسوده در منطقه ۱۷ 
شهردار منطقه ۱۷ از تخریب ۱۰ هزارمترمربع بافت فرسوده برای افزایش سرانه‌های خدماتی و همچنین بازگشایی معابر در منطقه ۱۷ پایتخت خبرداد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده امروز ۲۰ پلاک بافت فرسوده در منطقه ۱۷ تخریب و از فضای ایجاد شده برای بازگشایی معابر و همچنین سرانه‌های خدماتی استفاده می‌شود.
وی افزود: منطقه ۱۷ همانند برخی از مناطق جنوبی پایتخت دارای بافت فرسوده است و ضرورت دارد در نوسازی و بهسازی این محدوده‌ها، دولت و دستگاه‌های مربوطه همکاری لازم را با شهرداری تهران داشته باشند و در واقع بار نوسازی بافت فرسوده تنها به دوش شهرداری نباشد.
کلهری ادامه داد: امیدواریم شهرداری بتواند از ظرفیت و تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی دولت برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده استفاده کند و در این زمینه از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده شود.
شهردار منطقه ۱۷ با اشاره به حضور سازندگان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث واحد‌های جدید در منطقه ۱۷ گفت: خوشبختانه در این منطقه شاهد حضور سازندگان خوبی هستیم و شهرداری نیز براساس ضوابط و مقررات موجود شرایط مناسبی را برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده فراهم کرده است.
کلهری ادامه داد: همچنین در طرح تفصیلی منطقه نیز تسهیلات خوبی برای بهسازی و نوسازی بافت فرسوده ایجاد شده است و شهرداری نهایت تلاش خود را برای استفاده از این ظرفیت انجام می‌دهد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی شهرداری منطقه ۱۷ برای نوسازی و بهسازی بافت فرسوده در سال گذشته گفت: سال گذشته توانستیم با برنامه‌ریزی صحیح و مدون بخشی از بافت فرسوده در منطقه را نوسازی و بهسازی کنیم که این فرآیند در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و در سال گذشته ۵۴ پلاک به میزان ۷۰ میلیارد ریال تملک دادند.
شهردار منطقه ۱۷ گفت: همچنین در سال گذشته ۱۶ هزار متر باغ سبزی در منطقه ۱۷ توسط شهرداری تهران تملک شد که بنا داریم این مجموعه را به عنوان باغ پروانه تبدیل کنیم.
وی درباره نحوه تملک املاک فرسوده در منطقه ۱۷ افزود: در این زمینه شهرداری تهران به ازای هر ملک بافت فرسوده رقم آن را و یا ملکی به ازای آن به شهروندان پرداخت می‌کند و در واقع در این فرآیند تلاش می‌شود که رضایت شهروندان جلب شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)