• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۵۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
اقتصادی » آب و انرژی
رضوی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیما

افزایش سالانه غرق شدگان در رودخانه‌های تهران

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران از افزایش سالانه تعداد افراد غرق شده در رودخانه ها، کانال‌های انتقال آب و سد‌های تهران خبر داد.

آقای سید حسن رضوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به صورت متوسط ۲۵ تا ۳۰ نفر در منابع آبی تهران غرق شده بودند گفت: علی رغم اطلاعیه‌ها و هشدار‌های داده شده به مردم، تعداد افراد غرق شده در منابع آبی تهران درحال افزایش است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه اکثر افراد غرق شده، شنا بلد بودند افزود: به دلیل ترسالی در دو سال گذشته و خروجی‌های سنگین سد‌ها با حجم آبی معادل ۱۵ مترمعکب برثانیه و با افزایش گرمای هوا، مردم برای شنا و تفریح در کنار رودخانه‌ها اتراق می‌کنند که عواملی مانند شنا، گرفتن سلفی و یا بی توجهی والدین به فرزندانشان در آب غرق می‌شوند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران مجاورت جاده‌هایی مانند چالوس و هراز را در کنار رودخانه‌ها از دیگر دلایل عرق شدگی دانست و ادامه داد: با این شرایط امکان سقوط خودرو‌ها در داخل رودخانه‌ها افزایش یافته و همین موضوع نیز آمار غرق شدگی را بالا می‌برد.
رضوی بیشترین نگرانی را در شبکه‌های آبیاری دانست و گفت: با افزایش حومه نشینی در استان تهران و قرار گرفتن شبکه‌های آبیاری در اطراف این شهر‏, همین موضوع سبب شده تا ۷۰ درصد غرق شدگی‌ها در این کانال‌ها اتفاق بیافتد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با نگران کننده دانستن آمار مربوط به غرق شدن افراد در کانال‌های آب افزود: باید آگاهی والدین و اطلاع رسانی‌ها در این خصوص افزایش یابد و والدین با ما همکاری کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران، رودخانه‌ها را دومین محل خطرناک دانست و گفت: مردم به دلیل تصور از عمق کم رودخانه‌ها برای شنا وارد آن می‌شوند که با وجود آشنایی با مهارت شنا، به دلیل سرعت بالای آب در این مناطق غرق می‌شوند.
رضوی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۹۹ تاکنون ۱۱ نفر در رودخانه کرج و ۴ نفر نیز در رودخانه جاجرود غرق شده اند افزود: سومین کانون ما دریاچه‌های سد‌ها هستند که به دلیل محافظت‌های انجام شده و ترس ایجاد شده در مردم، آمار این بخش افزایش نداشته است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با تاکید بر ممنوعیت شنا در کانال‌های آبیاری، رودخانه‌ها و دریاچه سد‌ها گفت: طبق پیش بینی سازمان هواشناسی تابستان امسال هوای گرمی در کشور حاکم خواهد شد که ما در این ایام درخصوص اتراق کنار رودخانه‌ها هشدار می‌دهیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران درخصوص وضعیت ذخایر آبی استان تهران افزود: هم اکنون یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب در مخازن سد‌های تهران ذخیره شده است که نسبت به سال گذشته، ۸۵ میلیون مترمکعب آب کمتر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رضوی با بیان اینکه امسال خروجی سد‌های لتیان، کرج و ماملو به منظور مدیریت سیلاب، کشاورزی و تغذیه مصنوعی دشت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است گفت: امسال ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب برای مسائل زیست محیطی و تغذیه مصنوعی رها شده است.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی تاکنون ۴۵۳ میلی لیتر بارش در استان تهران ثبت شده است که این بارش‌ها سبب افزایش ۴۸ میلیون مترمکعبی ذخیره سد‌های تهران نسبت به سال‌های نرمال بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)