• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۲
اقتصادی » صنعت
در نمایشگاه بین المللی تهران

آغاز بکار دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره

دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره که یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های خاورمیانه محسوب می‌شود، در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران آغاز بکار کرد.

آغاز بکار دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجرهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره در هشت سالن نمایشگاهی و با حضور صد‌ها شرکت ساختمانی، انبوه سازان مسکن و شهرک‌ها و مجتمع‌های مسکونی، اداری و تجاری، هتل ها، بیمارستان ها، مراکز آموزشی و ورزشی و سازمان‌های دولتی امروز گشایش یافت.
در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره تهران هر آنچه را که مرتبط با بدنه ساختمانی است از انواع در و پنجره ساختمانی، صنعتی و بیمارستانی گرفته تا تجهیزات ضد سرقت و آتش سوزی، سیستم‌های هوشمند و سیستم‌های کنترل ساختمانی و تجهیزات سبک سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها ارائه می‌شود.
یکی از ویژگی‌های این نمایشگاه، حضور فعال شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ هاست که در کنار آن‌ها چندین کارگاه علمی، آموزشی و تخصصی نیز برپا می‌شود.
نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره تهران به دلیل دارا بودن استاندارد‌های بین المللی به عضویت اتحادیه جهانی نمایشگاه‌ها (UFI) درآمده است که این افتخاری بزرگ برای نمایشگاه‌های کشورمان محسوب می‌شود.
رئیس ستاد برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره با بیان اینکه شروع بکار دوباره نمایشگاه‌ها در تهران با برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های مقابله با کرونا رقم خورد، گفت: نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته نخستین نمایشگاه رسمی پس از آغاز به کار مجدد نمایشگاه‌ها محسوب می‌شود.
آقای فرهاد امینیان افزود: در نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره، شیوه نامه‌های بهداشتی در بالاترین سطح ممکن رعایت می‌شود تا نگرانی‌های مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه از لحاظ شیوع ویروس کرونا به حداقل برسد.
وی اضافه کرد: این نمایشگاه که در فضایی بیش از ۲۱۰۰۰ مترمربع برپا شده با استقبال خوبی همراه است.
امینیان با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره تهران به عنوان نشان تجاری (برند) نمایشگاهی صنعت در و پنجره کشور مطرح و به عنوان بزرگ‌ترین رویداد این صنعت محسوب می‌شود، گفت: این رویداد تخصصی که با تمرکز ویژه بر حضور تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی برگزار می‌شود، نمود عینی کالا‌ها و فناوری‌های ساخت داخل در سال جهش تولید است.
رئیس ستاد برگزاری این نمایشگاه به رکود حاکم در حوزه صنعت ساختمان و شرایط سخت اقتصادی ناشی از اعمال تحریم‌های خارجی اشاره کرد و افزود: با وجود نوسانات نرخ ارز و به دلیل ممنوعیت ورود کالا‌های خارجی به کشور، استقبال بسیار خوبی از سوی فعالان صنعت در و پنجره کشور از نمایشگاه امسال شده به گونه‌ای که برپایی این نمایشگاه در شرایط فعلی در چنین سطحی، حاکی از چشم‌انداز روشن و امیدوارکننده صنعت در و پنجره کشور محسوب شده و به عنوان نقطه اتکا و امید فعالان و دست‌اندرکاران این صنعت به شمار می‌آید.
وی در خصوص حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت آپ نیز گفت: در نمایشگاه امسال شاهد حضور گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم. همچنین کارگاه‌های آموزشی تخصصی مرتبط با موضوع در و پنجره با حضور اساتید و کارشناسان این صنعت نیز برپا می‌شود.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت در و پنجره از امروز تا ۱۵ تیرماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آماده بازدید متخصصان و مدعوین است
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)