• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۵۹۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
بین الملل » آمریکا
پیامدهای اقتصادی کرونا

تعلیق پروازهای ایر کانادا به علت مشکلات مالی

شرکت ایر کانادا به علت کمبود مشتری و مشکلات مالی ناشی از بحران کووید ۱۹‏ پرواز‌های خود را به ۳۰ مقصد منطقه‌ای تا زمان نامعلومی به حال تعلیق درآورد.

تعلیق پروازهای ایر کانادا به علت مشکلات مالیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی لاپرس کانادا، ایرکانادا به علت کمبود مشتری و مشکلات مالی ناشی از بحران کووید ۱۹، پرواز‌های خود را به ۳۰ مقصد منطقه‌ای تا زمان نامعلومی به حال تعلیق درآورد و توقف در هشت فرودگاه داخلی را لغو کرد.
مسئولان شرکت ایرکانادا با انتشار بیانیه‌ای خبر تعلیق پرواز‌های این شرکت به ۳۰ مقصد در داخل کانادا را اعلام کردند و علت این تغییرات را پایین بودن میزان تقاضا هم در بخش تجاری و هم در بخش تفریح و گردشگری تحت تاثیر بحران کووید ۱۹ اعلام کردند. به گفته مسئولان ایرکانادا، احیای حمل و نقل هوایی و رهایی کامل آن از پیامد‌ها و محدودیت‌های بحران کرونا دست کم سه سال طول خواهد کشید.
ایرکانادا همچنین اعلام کرد به علت همه گیری کرونا که حمل و نقل هوایی را به شدت مختل کرد، زیان خالص یک میلیارد و پنجاه میلیون دلاری را در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ متحمل شده است.
شرکت ایرکانادا پیش از این نیز اعلام کرده بود به علت مشکلات ناشی از همه گیری کرونا حدود بیست هزار تن از کارمندان خود را که حدود پنجاه درصد از کل پرسنل این شرکت را تشکیل می‌دهند، موقتا بیکار کرده است. ظرفیت کل شبکه ایرکانادا در سه ماهه دوم امسال تقریبا هشتاد و پنج درصد کاهش یافت. مسئولان ایرکانادا همچنین اعلام کردند تغییرات یا تعلیق‌های جدید در شبکه خدمات این شرکت در هفته‌های آینده منتفی نیست.
مارک گارنو وزیر حمل و نقل کانادا اعلام کرد این تصمیم ایرکانادا برای گروه‌هایی که کار و زندگی شان را تحت تاثیر قرار داده، مایوس کننده است، اما نشان دهنده پیامد‌های بی سابقه‌ای است که کووید ۱۹ بر روی بخش هوانوردی و کارکنان آن گذاشته است.
اما خیلی زود مقامات برخی استان‌های کانادا از جمله استان کبک به تصمیم شرکت ایرکانادا اعتراض کرده و برای حل این مسئله دخالت دولت فدرال و دولت کبک را خواستار شده اند. مقامات منطقه‌ای کبک اعلام کردند از تصمیم ایرکانادا دلسرد شده، اما هرگز غافلگیر نشده اند چرا که برای آن‌ها اتخاذ چنین سیاستی از طرف ایرکانادا قابل پیش بینی بوده است. دانیل کوته شهردار گاسپه اعلام کرد تصمیمی که ایرکانادا اتخاذ کرد دقیقا در راستای اظهارات اخیر مدیر عامل این شرکت است که گفته بود خدمت به سهامداران به مراتب مهمتر از خدمت به مناطق است.
ایو مونتینیی شهردار به-کومو نیز اعلام کرد کم و بیش منتظر چنین تصمیمی از طرف ایرکانادا بودیم. از سال ۲۰۱۸ و به طور مشخص از زمان نشست حمل و نقل هوایی منطقه ای، احساس می شد خدمات منطقه‌ای برای ایرکانادا چندان به صرفه نیست. ایرکانادا یک شرکت خصوصی است و به طور کامل واضح است که بیشتر به درآمد فکر می‌کند.
مونتینیی که از اعضای کمیته حمل و نقل هوایی اتحادیه شهرداری‌های کبک محسوب می‌شود، با تاکید بر این که بسته شدن خطوط هوایی مناطق کبک قابل قبول نیست، ابراز امیدواری کرد دولت فدرال و دولت کبک مناطق را تنها نگذارند هر چند شاید حفظ خطوط هوایی مناطق چندان سودآور نباشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهر و موم چهار واحد صنفی متخلف در کاشان
دیدار مردمی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی
صداهای انفجار در جنوب ری ناشی از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» است
بازگشت «عشق کتاب» به رادیو سلامت
قطع آب ادارات پر مصرف در تهران
تمدیدمهلت ارسال مقالات همایش ملی استثنایی در هزاره سوم
مهلت یک‌ماهه برای ساماندهی جمعه‌بازار یاسوج
اختصاص ۲۸۰ تُن قیر رایگان به شهرداری‌های مهاباد، گوگ‌تپه و خلیفان
وضعیت ورودی گردشگری به کشور به شرایط عادی رسیده است
رخت سفید زمستان بر تن تکاب نشست
دست پربرکت آسمان بر مزارع کشاورزان خراسان شمالی
بارش برف و وضعیت تعطیلی مدارس زنجان
درمان نوین در «دکتر سلام» و پخش «نون خ ۵» با کیفیت ۴ K
فرایند صادرات و واردات کالا بین ایران و پاکستان
ساخت و سازهای غیرمجاز معضلی جدی در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص ۷۸ میلیارد تومان برای تقویت شهرداری‌های اردبیل
«نیلو و تی‌تی» به پویا رسید؛ «طوفان بی‌پایان» در راه آنتن شبکه سه
پروبیوتیک‌ها در مسیر کنترل قند خون پیش‌دیابتی‌ها
گرامیداشت روز کازرون با نمایشگاه صنایع دستی
ضابطین دادگستری حلقه مهم ارتباط میان مردم و دستگاه قضایی هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)