• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۳
بین الملل » غرب آسیا
احمد الزین در گفتگو با روسیا الیوم

آمریکا در صدر عوامل بروز مشکلات اقتصادی در لبنان است

کارشناس اقتصادی و سیاسی در لبنان با تایید عوامل اثرگذار بیرونی و درونی در بروز مشکلات اقتصادی در لبنان، فشار‌های آمریکا را در صدر مشکلات دانست.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، احمد الزین در گفتگو با اين شبکه، در ارزیابی اظهارات وزیر دارایی لبنان مبنی بر توقف مذاکرات با صندوق بین المللی پول تا زمان اجرای اصلاحات، اظهار داشت: توقف مذاکرات با صندوق بین المللی پول اتفاق غافلگیر کننده‌ای نیست. این اتفاق قابل پیش بینی بود، زیرا شروط صندوق بین المللی پول بسیار دشوار است و لبنان در شرایط کنونی توان تامین چنین شرایطی را ندارد.
وي افزود: آمریکا هم نمی‌خواهد لبنان از بحران خارج شود تا شاهد شکوفایی باشد. آمریکا تنها در شرایطی راضی به خروج لبنان از بحران می‌شود که اختلافات بر سر بلوک شماره نه (بلوک گازی مورد اختلاف میان لبنان و رژیم صهیونیستی) حل و در داخل لبنان با حزب الله مبارزه شود به همین دلیل، بحران لبنان را نمی‌توان بحرانی کاملا اقتصادی دانست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کارشناس اقتصادی و سیاسی در لبنان در تحلیل سخنان نخست وزیر لبنان که در آن، به عوامل داخلی و خارجی در شکل گیری و افزایش بحران در لبنان اشاره کرد، گفت: تردیدی نیست که نخست وزیر از این سخن عواملی را مد نظر داشت که یکی از آن‌ها آمریکاست، اما در داخل لبنان هم بر کسی پوشیده نیست که درگیری‌ها بر سر ریاست کشور است. بر اساس اطلاعات تایید شده‌ای که داریم یکی از دلایل اصلی اختلافات و درگیری‌های داخلی بر سر ریاست جمهوری است، عوامل خارجی نیز که در سخنان نخست وزیر به آن اشاره شد عوامل مشخصی است و آمریکا به ویژه احمقی که الان در کاخ سفید است در راس این عوامل قرار دارند.
وي ادامه داد: این فرد گمان می‌کند می‌تواند با سلاح اقتصاد با کشور‌های جهان به مقابله برخیزد، جهان را گرسنه نگه دارد تا از این طریق شرایط مورد نظرش را بر جهان تحمیل کند. در بعد داخلی نیز شاهد اختلاف و درگیری بر سر کرسی ریاست جمهوری هستیم. البته لبنان کشوری غرق در فساد است و نباید همه مشکلاتش را به خارج از کشور نسبت داد.
کارشناس لبنان تاکيد کرد: در سه دهه اخیر در کشور شاهد فسادیم، بسیاری از سیاستمداران مفسدانی هستند که کشور و مردم برایشان اهمیتی ندارند، برخی هم اصلا هیچ احساسی ندارند. وجود چنین افرادی موجب شد تا کشور فضای مساعد و حاصل خیز برای رشد بحران را دارا باشد. کشور در سه دهه اخیر شاهد سیاست‌های مالی شکست خورده‌ای است.
احمد الزین درباره امکان تغییر در موازنه داخلی لبنان و کاهش نفوذ حزب الله در کشور گفت اصلا حزب الله، دلیلی برای مشکل نیست و مشکلات موجود ارتباطی به این حزب ندارد، این حزب خارج از منظومه فساد در کشور قرار دارد، و حتی تنها حزبی است که گام‌هایی را برای مبارزه با فساد برداشته است. حزب الله به بسیاری از بازرگانان کمک کرده است تا بتوانند با قیمتی ارزان از ایران و سوریه مواد غذایی تهیه کنند ضمن اینکه مناطق مختلفی را در کشور برای فروش این مواد به قیمت مناسب ایجاد کرد. خواسته ما این است که همه احزاب کشور نقششان را برای حل مشکلات ایفا کنند.
کارشناس لبنانی درباره امکان ارتباط میان اجرای قانون سزار در سوریه با بحران معیشتی در لبنان، گفت این قانون می‌تواند اثر بخش باشد، اما مشکل لبنان به قبل از اجرای قانون سزار باز می‌گردد پس باید ریشه مشکل را در عوامل بیشتری دید. تهدیدات آمریکا علیه لبنان به دوران قبل از اجرای این قانون در سوریه باز می‌گردد. آمریکا در پی تحمیل شرایط خود بر لبنان است و تا لبنان زیر بار شرایطش نرود مشکلات باقی خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تدوین الگوی ویژه سلامت در مناطق آزاد
سوخت گیری خودرو‌های پلاک منطقه آزاد کیش با نرخ سوم بنزین
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)