• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
دکتر امید

برگزاری امتحانات دروس نظری دانشجویان علمی کار بردی، غیرحضوری

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: با توجه به شرایط کشور و شیوع ویروس کرونا، امتحانات دروس نظری دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی، غیرحضوری برگزار می‌شود.

آزمون‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۱ تیر، مجازی برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی، فرهنگی، هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمدحسین امید در حاشیه نشست خبری که صبح امروز در سالن همایش‌های مرکزی دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی و فرهنگی خبرگزاری صدا و سیما درباره نحوه برگزاری آزمون‌های این دانشگاه افزود: با توجه به اینکه در دو ماه قبل اردیبهشت و فروردین، وضعیت کشور درباره ویروس کرونا رو به بهبود پیش بینی می‌شد مقرر بود که امتحانات دانشجویان به صورت حضوری برگزار شود، اما با توجه به اوج گرفتن بیماری کرونا در اغلب استان‌ها و رسیدن به مرحله قرمز و پرخطر تصمیم جدید گرفته و تفویض اختیار به دانشگاه‌ها و واحد‌های استانی واگذار شد.
وی ادامه داد: اگر به واحد‌های استان‌ها اجازه برگزاری آزمون حضوری داده شود، آزمون به صورت حضوری برگزار می‌شود در غیر اینصورت آزمون، غیرحضوری برگزار خواهد شد.
امید تاکید کرد:برگزاری آزمون‌های غیرحضوری تنها در دروس نظری است و کلاس‌های عملی دانشجویان این دانشگاه هم کلاس و هم آزمون به صورت حضوری برگزار می‌شود و تا پایان تابستان درخصوص برگزاری نحوه کلاس‌های عملی فرصت داده شده است.
وی ادامه داد: آزمون‌های غیرحضوری دانشجویان این دانشگاه از شنبه آینده در سراسر کشور با توجه به سامانه‌هایی که در هر استان توسط روسای استانی و دانشگاه‌ها و واحد‌های استانی معرفی می‌شود، برگزار خواهد شد.
امید تاکید کرد:نحوه برگزاری آزمون دانشجویانی که در استان تهران ساکن هستند نیز مانند سایر استان‌هاست وما به تبعیت از نظرات ستاد ملی کرونا، امتحانات را مجازی برگزار می‌کنیم و سامانه‌ای نیز برای دانشجویان در نظر گرفته شده است تا بتوانند به راحتی امتحان دهند.

آزمون‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۱ تیر، مجازی برگزار می‌شود
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اوج گرفتن بیماری کرونا گفت: با توجه به این شرایط از ۲۱ تیر تا ۱۷ مرداد آزمون‌های این دانشگاه، مجازی برگزار می‌شود.
دکتر امید در نشست خبری افزود: پیش از این و با توجه به شرایط خوب مهار کردن بیماری کرونا قرار بود امتحانات این دانشگاه، حضوری برگزار شود.
وی گفت: البته در استان‌هایی که شرایط بیماری وخیم نیست به تشخیص مسئولان آن استان اجازه برگزاری امتحانات، حضوری داده شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: همزمان با همه گیری بیماری کرونا در اواخر سال ۹۸ که آموزش‌ها به سمت آموزش‌های مجازی رفت در این زمینه مشکلاتی داشتیم، اما پس از فروردین ۹۹، با فراهم کردن زیرساخت‌ها موفق شدیم کلاس‌ها را مجازی برگزار کنیم.

 مدرسه کسب و کار برگزار می‌شود
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره فعالیت‌های دانشجویان این دانشگاه در تابستان گفت: تابستان امسال مدرسه کسب و کار، مجازی برگزار می‌شود.
آقای محمد حسین امید در ادامه نشست خبری در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود:دانش آموختگان و دانشجویان با اولویت اول خود می‌توانند در ۴ کلاس متعدد در ۱۰ ساعت و با موضوعات مختلف از جمله خلق ایده و موضوع، توسعه کسب و کار با کمک سرمایه گذاران و توسعه کسب و کار تخصصی و خلق ایده از جمله موضوعاتی است که برای کمک به اشغال و خلق ایده به ثروت دانشجویان و دانش آموختگان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: فعالیت مدرسه کسب و کار از ۲۵ تیر آغاز می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)