• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخبار پلیس

کلاهبرداری با وام بدون ضامن

رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی که با وعده وام بدون ضامن کلاهبرداری می‌کرد، خبر داد.

کشف ۲ تن و ۲۴۶ کیلو مواد مخدر در سراوانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ کارآگاه بهزاد اختیاری در گفتگو با پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: پرونده‌ای با موضوع کلاهبرداری از بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۴ تهران برای رسیدگی تخصصی و کشف موضوع به پایگاه دوم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی بیان داشت: شاکی با حضور در پایگاه دوم پلیس آگاهی اظهار داشت؛ برای رفع مشکل مالی نیاز به دریافت و بهره مندی از تسهیلات وام را داشتم که در روزنامه با آگهی اعطای وام بدون ضامن در قبال سند مالکیت و خودرو توسط شرکتی در غرب تهران برخورد کردم.
این مقام انتظامی بیان داشت: شاکی گفت، زمانی که به شرکت مراجعه کردم ۲ مرد به نام‌های مجید و امیر که مسئولیتی نیز در آن شرکت داشتند به من گفتند در صورت ارائه سند مالکیت به عنوان ضمانت به شخصی که سرمایه دار ماست، قادرند وام با میزان ارزش ملک ارائه دهند. من هم، چون نیاز مالی داشتم مدارک متعلق به ملک مسکونی ام در حوالی بازار به ارزش ۲۰ میلیارد ریال را به شرکت تحویل دادم و وکالتنامه‌ای به فردی به نام علی ۳۰ ساله که شرکت معرفی کرده بود، تنظیم کردم. بعد از تنظیم وکالتنامه علی نیز دو فقره چک بانکی به میزان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در وجه من صادر کرد و بعد از مدتی متوجه شدم متهمان با همدستی یکدیگر ملک بنده را به نام خودشان صلح و قصد فروش آن را دارند.
سرهنگ اختیاری با بیان اینکه بلافاصله مخفیگاه علی شناسایی و دستور دستگیری متهم اخذ شد، گفت: در شاخه دیگری از عملیات پلیسی دستور توقیف ملک از طریق مراجع قضایی اخذ و کارآگاهان موفق شدند علی را هنگام فروش ملک در دفترخانه‌ای واقع در غرب تهران شناسایی و دستگیر کنند.
این مقام انتظامی ابراز داشت: با انتقال علی به پلیس آگاهی وی اظهار داشت با همدستی دو تن از همدستانش به نام‌های مجید و امیر دفتری را در غرب تهران اجاره کردیم و آگهی پرداخت وام در روزنامه ثبت کردیم و قصد داشتیم که سند‌های مالکیت افرادی که به ما مراجعه می‌کنند با وکالتنامه به نام خودمان منتقل و سپس در فرصت مناسب آن را بفروشیم.
رئیس پایگاه دوم پلیس آگاهی در پایان گفت: با تلاش کارآگاهان قبل از فروش ملک، متهم اصلی پرونده دستگیر و از انتقال ملک شاکی جلوگیری شد و با دستور قضایی متهم در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی برای کشف جرایم احتمالی و همدستان متهم قرار گرفت.
 
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان
 کشف ۲ تن و ۲۴۶ کیلو مواد مخدر در سراوان 
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از انهدام یک باند حرفه‌ای قاچاق و کشف ۲ تن و ۲۴۶ کیلو مواد مخدر در شهرستان سراوان خبر داد.
سردار محمد قنبری در گفتگو با پایگاه خبری پلیس گفت: مأموران انتظامی شهرستان "سراوان" با پشتیبانی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یک باند بزرگ قاچاق مواد افیونی را که به صورت مسلحانه با استفاده از خودرو‌های تیزرو قصد جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر، از مناطق مرزی به عمق کشور داشتند، ​شناسایی کردند.
وی افزود: تیم‌های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر "سراوان" با همکاری تیم‌هایی از یگان تکاوری با رصد مداوم تحرکات اعضای این باند مسلح، سرانجام ظهر روز گذشته قاچاقچیان را که در حال جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر با ۲ دستگاه وانت تویوتا در یکی از محور‌های کوهستانی شهرستان سراوان بودند، شناسایی کردند و به صورت نامحسوس تحت نظر قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سوداگران مرگ به محض ورود به منطقه کمین با عوامل انتظامی درگیر و با آتش پر حجم تکاوران پلیس ضمن رها کردن خودرو‌ها به سمت ارتفاعات منطقه متواری شدند.
سردار قنبری خاطر نشان کرد: در این عملیات که بیش از ۴ ساعت به طول انجامید ضمن توقیف ۲ دستگاه وانت تویوتا، ۲ تن و ۲۲ کیلو و ۷۰۰ گرم تریاک، ۲۲۳ کیلو و ۴۳۵ گرم حشیش به همراه ۴ قبضه کلت کمری و مقادیری مهمات مربوطه کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی در استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ادامه تحقیقات برای دستگیری اعضای این باند عنوان کرد: نیروی انتظامی با تمام توان در گلوگاه‌ها و ورودی‌ها حضور فعال دارد و در راه مبارزه با مواد مخدر تلاش می‌کند و این حضور ایثارگرانه و هوشیارانه عرصه را بر سوداگران مرگ تنگ کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
دستگیری عوامل مسدودسازی ورودی اداره برق اندیمشک
مسدود شدن راه ارتباطی ۱۰۰ روستا در هشترود
احیای خط اصلی آبرسانی ایذه در عملیاتی ۱۸ ساعته
غیرحضوری شدن مدارس مسجدسلیمان در روز چهارشنبه
فردا سامانه بارشی از سمنان خارج می شود
محکومیت ضارب پزشک در دزفول به ۱۵ ماه حبس، شلاق و جزای نقدی
اشتغال ۷۰ دانشجو در صنایع آذربایجان شرقی
افزایش چشمگیر آب سد‌ها در بارندگی اخیر:
امدادرسانی به بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ نفر متاثر از سیلاب در خوزستان
 افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران
زورگيري مسافر کش شخصي از يک خانم
بسته خبر‌های کوتاه ۹ دی در یک نگاه
زمین لرزه ۳ و ۷ دهم ریشتری در اردکان سپیدان
تمام محور‌های مواصلاتی استان البرز باز است
شهرکرد میزبان بخش مطالعاتی و پژوهشی سی‌امین جشنواره سراسری قرآن و عترت
برگزاری جشنواره راه امید در مرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
نظامی که با حضور بیمه شد؛ روایتی از حماسه نهم دی ماه ۱۳۸۸
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)