• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
مرکزی » اجتماعی
قرارگاه پدافند زیستی؛

الزامی شدن استفاده از ماسک در اماکن عمومی و ادارات

با مصوبه قرارگاه پدافند زیستی، استفاده از ماسک در اماکن عمومی و ادارات استان مرکزی از فردا الزامی شد.

الزامی شدن استفاده از ماسک در اماکن عمومی و ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در نشست قرارگاه پدافندزیستی استان مرکزی گفت: شواهد موجود بیانگر آن است که موج دوم کرونا در این استان روند افزایشی دارد استفاده از ماسک در بانک ها، ادارات، بازارها،و فروشگاه ها و همه اماکن عمومی از فردا (۱۵ تیرماه) اجباری است و ضوابطی پیش بینی شده که با افراد سهل‌انگار برخورد قاطع شود.

سیدعلی آقازاده افزود: بنا به اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت کشور در خصوص شیوع کرونا مطلوب نیست و شمار افراد بستری در مراکز درمانی استان مرکزی نیز در بازه زمانی محدودی ۲ برابر شده و همه باید رعایت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی را جدی بگیرند.

او گفت: اگر همراهی مردم به صورت هدفمند و مسئولانه محقق نشود ممکن است ظرف ۲ تا سه هفته آینده استان مرکزی با بحران جدی کرونا مواجه شود و در شهریورماه پیک جدیدی از بیماری رقم بخورد که امکانات درمانی و تاب‌آوری نیروهای درمانی و شهرداری‌ها جوابگو آن نباشد.

استاندار مرکزی در ادامه افزود:  همچنین برای کند کردن آهنگ انتشار ویروس و کمک به مهار بیماری حضور در آرامستان‌ شهرستان‌ها و مرکز استان نیز تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

 آقازاده گفت: برگزاری مراسم ترحیم اموات در مساجد و رسم انتقال فرد فوت شده به در منزل قبل از به خاک سپردن ممنوع است و با خاطیان برخورد می‌شود.

او اظهار داشت: با توجه به اینکه هر اجتماع انسانی به‌ویژه در محیط‌های سربسته می‌تواند کانون شیوع ویروس کرونا باشد برگزاری مراسم خانوادگی و عروشی در شهرها و در روستاهای استان منوط به اطلاع قبلی و اخذ مجوز از اداره اماکن نیروی انتظامی است و تنها با شمار محدود و طبق ضوابط خاص موافقت خواهد شد و اگر انجام مراسم زیرزمینی و فاقد مجوز مشاهده شود برابر مصوبه ستاد مقابله با کرونا استان با برگزارکننده برخورد می‌شود.

استاندار مرکزی افزود: برگزاری نماز جماعت در مساجد همچنان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی پابرجا است اما اگر روند بیماری همچنان صعودی باشد ممکن است در نشست بعدی ستاد پدافند زیستی در خصوص نماز جماعت و جمعه محدودیت‌هایی اعمال شود.

آقازاده گفت: ۵۰ نشست در ۱۲۰ روز اخیر در موضوع مقابله با ویروس کرونا در استان برگزار شده که ۷۳۵ مصوبه داشته و استان مرکزی در مبحث کرونا همواره یک قدم از مصوبه ستاد ملی کرونا جلوتر بوده که نمونه آن اجبار ماسک در نشست قبلی پدافند زیستی استان مرکزی بوده است.

او اظهار داشت: بنا به تایید حوزه سلامت ماسک اثرگذاری بالا در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا دارد و با اجباری شدن استفاده از ماسک در استان ، اکنون یک سوم جمعیت این خطه از ماسک استفاده می‌کنند.

استاندار مرکزی افزود: رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی و افزایش سفرها در تعطیلات اخیر باعث شد تا شیوع کرونا در استان شدت بگیرد و امکان دارد ظرف سه هفته آتی وضعیت بیماری مشکل‌آفرین شود و هیچ کس نباید خود را مصون دانسته و همه رفتار مسئولانه در قبال کرونا را سرلوحه قرار دهند.

آقازاده گفت: استان های مجاور مرکزی مانند لرستان، قم و همدان در مورد شیوع کرونا وضعیت قرمز قرار دارند و کمترین سهل انگاری می‌تواند در زمان کوتاهی استان مرکزی را به سمت وضعیت دشوار و شکننده رهنمون کند.

او همچنین افزود: دوایر دولتی باید از برگزاری هرگونه نشست و مراسم نظیر مسابقه،گردهمایی و راهپیمایی در فضای باز و بسته به مناسبت عید قربان و غدیر و یا هر مناسبت دیگری بپرهیزند و حفظ سلامت مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

آقازاده گفت: نیاز است تا توزیع روزانه ۱۵۰ هزار ماسک در دستور کار متولیان قرار گیرد و مردم نباید برای تامین ماسک مشکلی نداشته باشند.

او با اشاره به اینکه مردم از ماسک‌های صنعتی استقبال بیشتری نسبت به ماسک های خانگی دارند افزود: بنابراین تلاش در اولویت برای تولید این لوازم با همکاری بسیج استان است.

استاندار مرکزی گفت: داشتن گواهی بهداشتی در تولید ماسک ضروری است و هر محصول بدون مجوز بهداشتی قابل توزیع نیست و با فرد خاطی برخورد خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم گفت: مسئولان باید با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی، مردم را به سوی رعایت قوانین بهداشتی سوق دهند در صورتی که مدیران و مسئولان نسبت به استفاده از ماسک کم‌توجهی کنند مردم موضوع را جدی نگرفته و از رعایت پروتکل‌های بهداشتی دلسرد می‌شوند.

اکرمی افزود: ممکن است تا پایان امسال و یا حتی در سال ۱۴۰۰ کرونا در استان وجود داشته باشد بنابراین باید همه پیش‌بینی‌های لازم در این راستا با حساسیت و کارشناسی صورت بگیرد و لازم است اتاق اصناف و سازمان صمت برای این مهم چاره اندیشی کنند تا در کسب و کار فعالان این بخش خللی ایجاد نشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ی مرکزی گفت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور تعطیلی فراگیر ممکن نیست و می‌طلبد همه مردم با خودمراقبتی فردی و اجتماعی ادر مدیریت بیماری مشارکت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم گفت: نیاز استان به ۲۵۰ هزار عدد ماسک در روز است اما اکنون ۱۴۰ هزار عدد ماسک تولید می‌شود.

فرخی افزود: در چند روز آتی ۲ واحد تولید ماسک در استان فعال خواهد شد که ظرفیت تولید محصول در این واحدها ۵۰ هزار ماسک در روز است.

وی اظهار داشت: برای رسیدن به ظرفیت بالا در تولید ماسک باید فرمانداران به همراه اتاق اصناف کارگاه‌های فعال را شناسایی کنند و در چند روز آتی به‌صورت ضربتی بازنگری قیمت در ماسک ها عملیاتی شود.

در این نشست فرمانداران شهرستانهای استان مرکزی گزارشی  از وضعیت کرونا در حوزه فعالیت خود ارائه کردند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیراندازی در یک جشنواره محلی در اوهایوی آمریکا
آمریکا در فکر مصادره اموال ایران برای بازسازی کشور‌های عربی
دانشگاهیان بلژیک خواستار قطع روابط علمی با رژیم صهیونیستی شدند
قدرت جمهوری اسلامی ایران پشتیبان امنیت منطقه است
45 شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست ها به لبنان
کرملین: واشنگتن تلاش می‌کند از مذاکرات اوکراین خارج شود
پیامد دیگر جنگ علیه ایران؛ افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل دریایی
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، یکشنبه ۱۷ خرداد
هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
گزارش نیویورک تایمز درباره افزایش جاسوسی اسرائیل از مقامات آمریکا
استمرار پیگیری مطالبات مردم در خبر شبکه دنا
تصویری از فرمانده نیروی هوافضای سپاه در کنار ۳ شهید مقاومت
اعتراض مردم تونس به جنایات صهیونیست‌ها در غزه
تجمع شبانه در خیابان‌های تهران
اعتراف مدیر سابق مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا به شکست در جنگ با ایران
پیش‌بینی تولید بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم پیله‌تر ابریشم در خداآفرین
عملیات ضد صهیونیستی در جنوب کرانه باختری
فرزندان مجروحان جنگ اخیر می‌توانند در مدرسه‌های شاهد ثبت‌نام کنند
برنامه آلمان برای تقویت توان نظامی به بهانه تهدید روسیه
میدان مقاومت در اختیار ولایت مداران کهگیلویه و بویراحمدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شبکه سه و مسابقات ورزشی این هفته
حمله سپاه به یک پایگاه و ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا
برگزاری اجلاسیه کنگره ۲۴۰۰ شهید خراسان جنوبی، اوایل مهر
تعویض رایگان کولرهای آبی فرسوده و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی
حفظ تاثیر مثبت پایه یازده و تسهیل شرایط برای داوطلبان پشت کنکوری
پوشش زنده رقابت‌های رنکینگ کشتی آزاد جهان از شبکه سه سیما
انفجار‌های‌‎مهیب و فعال‌شدن سامانه‌پدافندی در کویت و بحرین
ادعای سنتکام در باره حمله به اهدافی در جنوب ایران
۱۳ تیر؛ زمان پیشنهادی آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی پایه ۱۱ و ۱۲
امتحانات پایه‌های ۱۱ و ۱۲ نهایی و حضوری برگزار می‌شود
آغاز نام‌نویسی طرح «آشیان» برای زوج‌های جوان
طعنه سنگین بقائی به رئیس‌جمهور لبنان
هرگونه توافق با آمریکا باید تجلی تحولی راهبردی باشد
شنیده شدن صدای انفجار در قشم و سیریک
لبه تیغ محاسبات؛ چرا خطای راهبردی مسئولان در گام آخر جنگ جبران‌ناپذیر است؟
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به ناوشکن‌های آمریکا  (۱ نظر)
سفر هیئت حماس به قاهره برای پیگیری مذاکرات آتش‌بس  (۱ نظر)
اینجا کهگیلویه و بویراحمد استان سراسر شیعه در ایرانِ علی  (۱ نظر)