• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۹۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
فارس » اجتماعی

تعطیلی مراکز علمی و آموزشی شهرستان جهرم

همه موسسات علمی و آموزشی و دانشگاه دولتی جهرم به دلیل وضعیت قرمز ناشی از شیوع بیماری کرونا تعطیل شدند.

تعطیلی مراکز علمی و آموزشی شهرستان جهرمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،معاون اداری و مالی دانشگاه جهرم گفت: با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا و قرار گرفتن شهرستان جهرم در وضعیت قرمز و با توجه به اعلام استانداری فارس دانشگاه جهرم از امروز یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۹۹ تا پایان هفته تعطیل است.
حامد دهدشتی افزود: این تعطیلی بنابه اعلام استانداری فارس است و نحوه ادامه فعالیت دانشگاه باتوجه به تصمیمات بعدی استانداری اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی ادامه داد:همه اتاق‌ها و راهرو‌های ساختمان اداری و همچنین بخش‌هایی از ساختمان دانشکده علوم که احتمال وجود ویروس کرونا در آن مکان‌ها وجود داشت اعم از کتابخانه، آبدارخانه توسط امور عمومی دانشگاه ضدعفونی شده است.
وی اظهار کرد: برای اطمینان از سلامت همکاران، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و دفتر مشاوره و سلامت در حال پیگیری و رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی و درمانگاه‌های شهر هستیم تا شرایط انجام تست کرونا و آزمایش غربالگری کارکنان دانشگاه جهرم فراهم شود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان جهرم نیز گفت: همه مراکز علمی و آموزشی ویژه دانش‌آموزان شامل مراکز آموزش زبان، ریاضی و هم‌چنین مهد‌های کودک و مراکز آموزش فوق برنامه که برنامه هایشان به صورت حضوری است تا اطلاع ثانوی تعطیل است.
مهدی نیکفر افزود: با توجه به وضعیت قرمز بیماری کرونا در شهرستان جهرم و برای تامین و تضمین سلامت شهروندان این تصمیم اتخاذ شده‌است.
وی ابراز کرد: مراکز علمی و آموزشی مجاز به برگزاری کلاس حضوری تا اطلاع بعدی نخواهند بود.
نیکفر گفت:‌فقط کادر اداری مدارس با توجه به سیستم نوبت‌دهی پایه اول ابتدایی ثبت‌نام دایر هستند و مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند با توجه به تاریخ حضور دانش‌آموزان، ثبت‌نام کنند.

اجرای پروتکل‌های بهداشتی در وسایل نقلیه عمومی اجباری است
همچنین شهردار جهرم گفت: بازرسی‌های شدید وسایل نقلیه عمومی در زمینه استفاده از ماسک و جا به جایی مسافران هر تاکسی تا سقف سه نفر اجرایی شده است.
علیرضا نظری با اشاره به اهمیت سلامت شهروندان در این روز‌های پر اضطراب افزود:گروه‌های نظارتی و بازرسی سازمان حمل و نقل شهرداری جهرم با جدیت پیگیر این مسئله خواهند بود که هم مسافرین تاکسی و هم رانندگان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
وی اظهار کرد: رانندگان تاکسی موظف هستند شهروندانی را که از ماسک استفاده نمی‌کنند سوار نکنند و خود نیز باید همیشه از ماسک استفاده کنند همچنین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره‌های سازمان حمل و نقل شهرداری جهرم تماس بگیرند.
سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: از شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴۸ مورد بستری شدند.
وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۳۷ هزار و ۸۷۸ نفر رسیده است، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱ هزار و ۴۰۸ نفر رسید.
لاری با بیان این که استان‌های خوزستان، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: استان‌های تهران، فارس، اصفهان، مازندران، همدان، زنجان، سیستان و بلوچستان، البرز و لرستان در وضعیت هشدار هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)