• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۹۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
صفحه نخست » عمومی

سفر هوایی در زمان همه‌گیری کرونا چقدر خطرناک است؟

سفر با هواپیما می‌تواند خطر ابتلا به عفونت را افزایش دهد، اما خطوط هوایی اقدام‌های احتیاطی متعددی را اعمال می‌کنند.

سفر هوایی در زمان همه‌گیری کرونا چقدر خطرناک است؟به گزارش وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، مسافرت هوایی شامل گذراندن وقت در پایانه‌های فرودگاه‌ها و محیط داخل هواپیما هم می‌شود که فرد مسافر را در تماس نزدیک با افراد دیگر قرار می‌دهد.
 
با توجه به اینکه از سرگیری سفر‌های هوایی به تدریج در حال انجام است، هواپیما‌ها شلوغ‌تر می‌شوند و این بدین معنا است که احتمالا اغلب برای ساعت‌ها نزدیک افراد دیگر می‌نشینید که خطر انتقال عفونت و ویروس را افزایش می‌دهد.
طبق گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده آمریکا، اغلب ویروس‌ها و میکروب‌های دیگر، وقتی در هواپیما هستید به‌دلیل گردش هوا به راحتی پخش نمی‌شود. شرکت‌های هواپیمایی نیز می‌گویند که آن‌ها به‌طور مرتب سطوح سختی را که معمولا در دسترس مسافران است، تمیز می‌کنند.
 
برخی خطوط هوایی مانند آلاسکا، دلتا، جت‌بلو و سوث‌وست اقدام‌های احتیاطی بیشتری را لحاظ کرده‌اند. این شرکت‌ها یا صندلی وسط هواپیما را خالی کرده‌اند یا ظرفیت مسافران را کاهش داده‌اند. اما حتی اگر صندلی وسط خالی باشد احتمالا باز هم نزدیک‌تر از فاصله یک متری توصیه شده با مسافر دیگر در هواپیمایی بنشینید که در حال پر شدن است.
 
تمام شرکت‌های هواپیمایی مشهور آمریکایی مسافران را موظف کرده‌اند تا از ماسک استفاده کنند. لورن آنچل مایرز، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه تگزاس به آسوشیتدپرس می‌گویند که این موضوع می‌تواند به کمتر شدن خطر انتقال بیماری کمک کند.
 
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا برای مسافرت‌های هوایی و البته انواع دیگر حمل و نقل‌ها توصیه به شستن مرتب دست‌ها، حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک یا پوششی برای صورت می‌کند.
این مرکز توصیه به شستن دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه می‌کند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا می‌گوید که اگر آب و صابون در دسترس نبود، می‌توان از ضد عفونی‌کننده‌ها دست با حداقل ۶۰ درصد الکل استفاده کرد.
از سوی دیگر مسافران برای اطمینان بیشتر نیز می‌توانند با همراه داشتن دستمال‌های ضدعفونی کننده محل نشستن خود را ابتدا تمیز کنند و سپس مستقر شوند.
 
همچنین استفاده نکردن از سرویس بهداشتی هواپیمایی تا جاییکه ممکن است می‌تواند مسافران را از خطر دورتر کند. این موضوع در سفر‌های کوتاه می‌تواند توصیه شود.
همه ما باید این نکته را در ذهن داشته باشیم که تنها در صورت لزوم سفر کنیم و همیشه بیشترین احتیاط‌ها را انجام دهیم تا از خود و دیگران محافظت کنیم.
 
لورن آنچل مایرز، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه تگزاس 
چندین خطوط هواپیمایی آمریکا همچنین از مسافران در مورد علائم احتمالی کووید-۱۹ سوال می‌کنند و اینکه آیا مسافر پرواز با کسی که در دو هفته گذشته به کووید-۱۹ مبتلا بوده، در ارتباط بوده است یا نه.
با این حال، خانم مایرز می‌گوید که با تمام این تمهیدات شما باید بررسی کنید که آیا سفر هوایی ضروری است. وی می‌گوید: «همه ما باید این نکته را در ذهن داشته باشیم که تنها در صورت لزوم سفر کنیم و همیشه بیشترین احتیاط‌ها را انجام دهیم تا از خود و دیگران محافظت کنیم.»
 
کدام صندلی در انتقال بیماری کم‌خطرتر است؟
اما در تحقیقی که پیش از شیوع ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۸ در دانشگاه آتلانتای آمریکا انجام شد، این موضوع مورد بررسی قرار گرفت که نوع رفتار و حرکت در حین سفر‌های هوایی چگونه باعث سرایت بیماری‌های واگیردار از طریق بزاق دهان می‌شود؟ این تحقیق می‌تواند برای ویروس کرونا نیز مورد استناد قرار گیرد.
 
نتیجه کار این گروه تحقیقاتی نشان می‌داد، مسافرانی که در صندلی‌های کنار پنجره می‌نشینند با خطر کمتری در انتقال عفونت روبرو هستند. اما دلیل این موضوع چیست؟ طبق نتایج این تحقیق مسافرانی که کنار پنجره را برای سفر هوایی خود انتخاب می‌کنند کمتر احتمال دارد که از صندلی خود بلند شوند. طبق این تحقیق تنها ۴۳ درصد این مسافران از صندلی کنار پنجره جابجا شده‌اند در حالیکه این آمار درباره مسافران کنار راهرو ۸۰ درصد برآورد شده است. به طور واضح‌تر این بدین معنا است که مسافران کنار پنجره اگر خود ناقل بیماری نباشند، کمتر احتمال دارد که با افراد بیمار مواجه شوند.
 
مسافرانی که کنار پنجره می‌نشینند همچنین با ۱۲ مسافر دیگر برخورد دارند، اما این آمار درباره مسافرانی که در صندلی وسط یا کنار راهرو می‌نشینند به ترتیب ارتباط با ۵۸ و ۶۴ نفر دیگر است.
البته این تحقیق تاکید می‌کند که اگر خدمه پرواز بیماری عفونی داشته باشند احتمال انتقال عفونت بسیار بالا می‌رود. دلیل این موضوع واضح است چراکه این افراد مرتب در حال جابجایی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)