پخش زنده
امروز: -
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از نمایه شدن نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی EBSCO خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا وسیما؛ خانم سارا ناجی افزود: پایگاه اطلاعاتی EBSCO یکی از نخستین و بزرگترین پایگاههای جستجوی برخط (آنلاین) کتاب و مقالات الکترونیک برای دانشکده ها، دانشگاهها و کتابخانه هاست که امکان دسترسی برخط به اطلاعات در حوزههای مختلفی، چون علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی و تجارت را فراهم کرده است.