• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۴۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۵
بوشهر » اجتماعی
معاون درمان وزارت بهداشت:

سفارش ساخت دو هزار دستگاه اکسیژن‌ساز به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای تأمین نیاز بیمارستان‌های کرونای کشور به دستگاه اکسیژن‌ساز، دو هزار از این دستگاه‌ها را به شرکت‌های دانش‌بنیان‌های داخلی سفارش داده‌ایم.

سفارش ساخت دو هزار دستگاه اکسیژن‌ساز به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ دکتر قاسم جان‌بابایی در نشست ستاد استانی مبارزه با کرونای استان بوشهر گفت: با یک بیماری سروکار داریم که تمام دنیا را به نقطه صفر رسانده و همه کشور‌ها در بخش‌هایی از حاکمیت خود باید کار‌ها را از صفر شروع کنند.
 
جان‌بابایی با اشاره به این‌که کرونا به گردشگری سلامت ایران هم آسیب جدی زده، افزود: کرونا گردشگری سلامت ایران را به صفر رسانده است و هیچ درمان شناخته‌شده‌ای تاکنون ندارد.
 
ایران از ۳ کشور برتر دنیا در مبارزه با کرونا
 
او ادامه داد که ایران از ۳ کشور برتر دنیا است که بیشترین پژوهش‌ها درباره کرونا را انجام می‌دهد و تمامی درمان‌های مؤثر کرونا نیز در کشور انجام می‌شود.
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این که پیگیری‌هایی برای برطرف کردن کمبود‌های درمان در بخش کرونا انجام داده‌ایم، افزود: در کنار پلاسمادرمانی، یکی از مؤثرترین راه‌های درمان بیماران کرونایی، تنفس‌درمانی است که با توجه به نیازمان، سفارش ساخت دو هزار دستگاه کمک‌تنفسی و اکسیژن‌ساز را به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی داده‌ایم.
 
نیازهای درمانی استان بوشهر برطرف می‌شود
 
جان‌بابایی ادامه داد تا پایان این هفته بخشی از نیازمندی‌های استان بوشهر را برطرف می‌کنیم که ۲۵ دستگاه کمک‌تنفسی از جمله آن‌هاست. زیرا وضعیت کرونا در استان بوشهر شکننده است؛ هرچند مشکل اساسی و عمده‌ای در امکانات این استان نیست.
 
او با بیان این‌که ضعف استان بوشهر در کمبود تخت است، اضافه کرد: سرمایه‌گذاری‌ها باید برای افزایش تخت‌های ویژه، ICU و دستگاه‌های کمک‌تنفسی باشد و هر مقدار که استان بوشهر در هر شهرستانی نیاز به دستگاه اکسیژن‌ساز و اکسیژن داشته باشد را تأمین خواهیم کرد.
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به این‌که یک‌سوم بیماران مبتلا به کرونا جوان هستند، گفت: تعهد می‌دهیم و امیدواریم که  بتوانیم تا پیش از ماه مهر اورژانس هسته‌ای شهدای هسته‌ای بندر بوشهر را که درواقع یک بیمارستان ۱۱۰ تخت‌خوابی به شمار می‌آید، با خرید تجهیزات به‌طور کامل راه‌اندازی کنیم تا برای پاییز کمک‌کننده باشد؛ زیرا خدمات غیرکرونایی نیز باید به بیماران استان در مرکز استان انجام شود و بیمارستان شهدای خلیج فارس این وظیفه را بر دوش دارد.
 
جان‌بابایی درباره نیروی درمانی هم گفت که امیدواریم نیروی درمانی جدید به‌ویژه پزشکان و پرستاران را جذب و توزیع کنیم تا هم کمبود‌ها و هم خستگی نیرو‌های کنونی از تنشان زدوده شود.
 
نوسان کرونا در استان‌های کشور
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم‌چنین گفت که بستری‌های کرونا در کشور کمتر شده و دلیل آن رعایت بیشتر بهداشت در کشور به‌ویژه استان‌های بوشهر، خوزستان، کردستان و کرمانشاه است؛ اما هم‌زمان در استان‌های تهران، خراسان رضوی، مازندران و فارس متأسفانه شرایط واگیری رو به رشد است.
 
جان‌بابایی با قدردانی از پویش «با ماسک لبخند بزن» در استان بوشهر، آن را یک ایده خوب و قابل اجرا در کشور دانست و گفت: اگر همه ماسک بزنند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند بار مراجعات به بیمارستان‌ها کم می‌شود.
 
رمدسیویر بازار سیاه تقلبی است
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تقلبی خواندن داروی رمدسیویر در بازار سیاه و ورود سازمان غذاودارو به این موضوع، گفت:  وزارت بهداشت ماده اولیه رمدسیویر را وارد کرده و می‌توانیم آن را در داخل تولید کنیم که البته هنوز تأثیر این دارو در درمان کرونا در گام پژوهش است.
 
او با سپاسگزاری از رسانه‌ها برای پوشش اخبار کرونا و آگاهی‌بخشی به مردم، مهمترین دستاورد‌های کشور در مبارزه با بیماری کرونا را وفاق و اتحاد ملی برشمرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی طباطبایی در مسابقات آزاد شطرنج باواریا
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان
۵۵ هکتار زمین برای طرح جوانی جمعیت تملک شد
آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم باند دوم جاده خیرآباد ـ دهدشت
اطلاعیه انسداد گردنه خروسه در جاده مریوان
طرح سدرا، پلی میان خلاقیت و اقتصاد دانش‌بنیان
جمع آوری یک واحد غیرمجاز ضایعات پلاستیک در ارومیه
شطرنج بازان برتر اردبیل مشخص شدند
مشارکت گسترده نیرو‌های مسلح عراق در انتخابات مجلس
برپایی نمایشگاه تجسمی «واندالیسم» در ارومیه
تداوم خشکسالی با کاهش بارندگی در استان
آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه با سرویس‌های FTTH
تحصیل ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان
نقش غیر قابل انکار معلمان در ترتیب نیرو‌های کارآمد در جامعه
خدمات زیربنایی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی نیازمند اعتبار ۲۵ همتی
فعالیت ۲۲ کارگاه در استان تهران برای دو گانه سوز کردن خودروها
آیین عصر شعر علامه اقبال لاهوری برگزار شد
هوشمندسازی اولین مدرسه‌ روستایی در کلات
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
جشنواره ورزشی گردشگری «هما» در رامیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
نشست سران قوا برگزار شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)