• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۱۳۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
مصطفی سالاری مطرح کرد

۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه برای متناسب‌سازی بازنشستگان

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای متناسب‌سازی و ۳ هزار میلیارد تومان برای افزایش مجدد بن خواربار و حق مسکن بازنشستگان هزینه خواهد شد.

۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه برای متناسب‌سازی بازنشستگانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، آقای مصطفی سالاری در جلسه‌ای با روسای کانون‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی سراسر کشور اظهار داشت: با متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، دریافتی افراد دارای ۳۰ سال سابقه بیمه پردازی کمتر از ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان نخواهد بود.
وی با بیان اینکه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اولویت اول ما در سازمان تأمین اجتماعی است، افزود: از زمان شروع به کار در سازمان تأمین اجتماعی و بر اساس تأکید ریاست محترم جمهوری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و بهبود معیشت این عزیزان را به عنوان اولویت اول و مهمترین تکلیف سازمان تأمین اجتماعی پیگیری کردیم و با همکاری همه جانبه تمامی دستگاه‌ها طی روز‌های اخیر به تصویب نهایی هیأت وزیران رسیده است و از ماه آینده اجرایی می‌شود.
آقای سالاری درباره نحوه اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: درباره نحوه اجرا جلسات متعددی با اعضای کانون عالی بازنشستگان داشته‌ایم و از بین سناریو‌های مختلف با نظر نهایی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سناریویی که مورد حمایت و تأکید نمایندگان کانون عالی بازنشستگان است، مبنای عمل قرار گرفت.
وی ادامه داد: با اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، حقوق حداقل بگیرانی که دارای ۳۰ سال سابقه بیمه پردازی هستند حداقل به ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان می‌رسد و حقوق افرادی که دارای ۳۵ سال سابقه بیمه پردازی هستند نیز کمتر از ۳ میلیون تومان نخواهد بود.
آقای سالاری احیای اعتبار دفترچه‌‎های تأمین اجتماعی از طریق پرداخت مطالبات معوق مراکز درمانی طرف قرارداد را از دیگر اولویت‌های این سازمان برشمرد و اظهار کرد: در سال گذشته پرداخت مطالبات مراکز درمانی حدود ۱۸ ماه به تعویق افتاده بود و ۱۰ هزار میلیارد تومان به بیمارستان‌ها و مراکز دولتی و ۶ هزار میلیارد تومان نیز به مراکز درمانی خصوصی و غیر دولتی بدهی داشتیم و امروز این مشکلات را پشت سرگذاشته‌ایم و هیچ گونه بدهی رسیدگی شده‌ای به مراکز درمانی طرف قرارداد نداریم و پرداخت‌ها به مراکز طرف قرارداد حتی قبل از اتمام مهلت قانونی انجام می‌شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تحول دیجیتال و ارتقاء خدمات غیرحضوری را از دیگر اولویت‌های کاری این سازمان برشمرد و گفت: کاهش مراجعات حضوری مردم به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی مهمترین هدف ما در تحول دیجیتال است و براساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال جاری حدود ۷۵ درصد از مراجعات حضوری مردم به شعب و کارگزاری‌ها کاهش خواهد یافت.
اقای سالاری گفت: ۴۰ درصد از مراجعات حضوری با منتفی شدن درج تاریخ اعتبار در دفترچه‌ها و بهره برداری از سامانه‌های استعلام اعتبار دفترچه‌ها حذف شده و با حذف کامل دفترچه‌ها و استفاده از سامانه نسخه نویسی الکترونیکی ۱۷ درصد دیگر از مراجعات نیز کاهش می‌یابد.
وی ادامه داد: با بهره‌برداری از سایر سامانه‌های خدمات غیرحضوری نیز انتظار داریم که تا پایان سال ۷۵ درصد از مراجعات حضوری کاهش یابد.
سالاری با اشاره به خواسته شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی برای تحقق سه جانبه گرایی در این سازمان، گفت: در زمینه سه جانبه گرایی پیشنهادی برای احیای شورای عالی تأمین اجتماعی در دستور کار دولت قرار دارد و امیدواریم با تکمیل فرآیند‌های قانونی، در آینده نزدیک به صورت لایحه از جانب دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
علی اصغر بیات، رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: جلسات متعددی با اعضای کانون عالی بازنشستگان و اعضای کانون‌های استانی داشته‌ایم و فرمول نهایی متناسب‌سازی با همفکری و مشورت اعضای کانون بازنشستگان تهیه و اجرایی شده است.
آقای بیات؛ متناسب سازمان حقوق بازنشستگان را اقدامی تاریخی برشمرد و افزود: تشکل‌های بازنشستگان با ارسال نامه‌ای به ریاست محترم جمهری از پیگیری و دستور ویژه ایشان برای واگذاری سهام به سازمان تأمین اجتماعی و اجرایی شدن متناسب سازی تشکر کرده‌اند.
حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری نیز گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان درخواست چنیدن ساله آنان بود که با درایت و همت بازنشستگان و پیگیری‌های ارزشمند دکتر سالاری به نتیجه رسید.
وی در ادامه پیشنهاد داد که پرداخت منابع مربوط به متناسب سازی حقوق بازنشستگان در بودجه سنواتی هرسال لحاظ شود تا درآینده محدودیتی برای تداوم اجرا این قانون بودجود نیاید.
در ادامه این جلسه روسای کانون‌های بازنشستگان شماری از استان‌ها نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)