• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۲۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۶
بین الملل » آمریکا
در پی تیراندازی‌های مرگبار اخیر در آمریکا

خشونت در برخی از شهر‌ها بدتر از افغانستان است

رئیس جمهور آمریکا: در یک هفته اخیر در شهر نیویورک، تیراندازی ۳۵۸ درصد افزایش یافت که باورش سخت است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از رویترز، دونالد ترامپ در سخنانی بدون اشاره به خشونت‌های مرگبار پلیس آمريکا عليه تظاهرکنندگان ضد نژادپرستی و تبعیض نژادی، گفت: در این هفته‌های اخیر، مراکز پلیس ما واقعا تحت محاصره بوده اند. مراکز پلیس ما تحت حمله شرورانه قرار گرفته است و صد‌ها پلیس زخمی و چندین نفر هم کشته شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس جمهور آمریکا افزود: سیاستمدارانِ بی مسئولیت ما، قهرمانان مجری قانون ما را بدنام و آن‌ها را دشمن خطاب کرده اند. آن‌ها دقیقا گفتند که این‌ها (پلیس) دشمن هستند و حتی آن‌ها را ارتش متخاصم خطاب کردند. این سیاستمداران افراطی می‌خواهند بودجه را از پلیس بگیرند و پلیس را در کشور ما حذف کنند. آن‌ها می‌گویند چنین کاری نمی‌کنند، اما در حقیقت دارند تلاش می‌کنند این کار را انجام دهند.
ترامپ ادامه داد: شما ببینید در مینیاپولیس و در بسیاری از مناطق تحت حاکمیت دموکرات‌ها چه اتفاق افتاده است. آن‌ها می‌خواهند که بودجه را از پلیس بگیرند و آن را حذف کنند. شهرداران چپ افراطی در حال دامن زدن به جنگ صلیبی ضد پلیس هستند و جرائم خشن در شهر‌های آن‌ها جریان دارد. این‌ها شهر‌هایی هستند که متعلق به چپ افراطی هستند.
وی گفت: من باید بگویم ما قانون و مقرارت بسیار قوی داریم که اگر یک بنای فدرال را از بین ببرید، به ده سال زندان محکوم می‌شوید. ما با ایالت‌ها برای کمک به آن‌ها همکاری می‌کنیم، اما اگر شما بنای یادبود فدرال یا مجسمه را از بین ببرید، به ده سال حبس محکوم می‌شوید.
رئیس جمهور آمریکا افزود: در یک هفته اخیر در شهر نیویورک، تیراندازی ۳۵۸ درصد افزایش یافت که باورش سخت است. ماه گذشته، بیش از سیصد نفر مورد اصابت گلوله قرار گرفتند. بازنشستگی اداره پلیس نیویورک چهار برابر شده است و حتی بیشتر هم خواهد شد. متاسفانه شهر نیویورک خارج از کنترل است. من نیویورک را دوست دارم، اما خارج از کنترل شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وي ادامه داد: میزان قتل در آتلانتا ۱۳۳ درصد به نسبت همین دوره در سال گذشته افزایش یافته است و یکی از قربانیان یک دختر ۸ ساله است و ما قربانی کم سن سال‌تر هم در آخر هفته گذشته در شیکاگو داشتیم. در دو هفته گذشته، ۱۰۵ آمریکایی در فیلادلفیا و مینیاپولیس مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و این در حالی است که این شهر (مینیاپولیس) به منحل کردن اداره پلیس رای داده است، البته به کاهش بودجه و در نهایت به منحل شدن آن رای داده است. سیاستمداران افراطی در حال به راه انداختن جنگ در بین افراد بیگناه آمریکایی هستند.
ترامپ اظهار داشت: شما می‌بینید که آمار جدیدی از شیکاگو آمده است. این هفته تیراندازی رشد بسیار سریع داشته است. آخر این هفته ۲۰ نفر در تیراندازی‌های متعدد کشته شدند که بسیار بدتر از سال گذشته است. بنابراین، اتفاقاتی دارد روی می‌دهد که هیچ کس آن را ندیده است. شهر‌های که تحت حاکمیت چپ‌های افراطی هستند در حال راهپیمایی در مناطق مختلف و نابودی همه چیز هستند. اگر شما این (هرج مرج) را برای کشور می‌خواهید به جو بایدن خواب آلود رای دهید، زیرا وی نمی‌داند دارد چه اتفاقی می‌افتد، اما با من، این به وقوع نخواهد پیوست.
وي اضافه کرد: بنابراین، ما در اجرای قانون بسیار قوی بوده ایم و در حال انجام کار‌هایی هستیم که بسیار تاثیر گذار خواهد بود. آمار‌ها کاهش خواهد یافت، زیرا با تصرف شهر‌ها مقابله خواهیم کرد. ما اجازه این کار را نخواهیم داد. وقتی که ۲۰ یا ۲۲ نفر در آخر یک هفته در شیکاگو کشته می‌شوند و وقتی که ۸۸ تیراندازی روی می‌دهد، این قابل تصور نیست. این بسیار بدتر از افغانستان و تمام مناطق جنگی است که در آن‌ها حضور داریم.
رئیس جمهور آمریکا گفت: ما افرادی زیادی را الان در زندان داریم. ما بخش زیادی (از خشونت ها) را فرونشاندیم و اگر بار دیگر شروع شود، می‌توانیم به آسانی آن را فرونشانیم. انجام آن کار سختی نیست.
 
درگیری پلیس با معترضان در نیویورک و استفاده از شوکر
تصاویری از درگیری‌های روز یکشنبه پلیس آمریکا با معترضان در نیویورک و استفاده از شوکر از شبکه تلویزیونی راپتلی منتشر شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
کسی که سر پلیس داد و فریاد بزنه.. خیلی بیشتر از اینا حقشه.. باید بزنن توسرشون حرومزاده ها رو!
کشور رو به آشوب کشیدن..
مردشور ببرتشون!
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)